Chronař Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Můžeš si ještě koupit i stejný oblečení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Ja (Honda Sh300i) jsem na podzim poridil vysoke plexi + protektory na ruce a deku pres nohy, oboji origo prislusenstvi. Do prace to mam ca 20-25 minut, cast po okresce 90 km/h + a jsem jak v bavlnce. Do 0°C ani nezaviram plexi na helme, protoze proste neni treba. Deka je super, kolena v teple. Jedina slabina jsou ruce, i pres protektory to za mrazu trochu boli, ale nove rukavice prinesly vyrazne zlepseni.Ty blastry jsou dobrý. Kdes je kupoval? Já je sháním na Forzu 300 a nějak nemůžu najít. Na strarým skůtru jsem měl plexi, který krylo i ruce, což tady už nemám a někdy mi to docela chybí. Případně kdyby poradil i někdo jinej, klidně nějakej rozumnej univerzál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Ty jsou soucasti toho plexi. Samotne se prodavaji jenom na Sh 125/150 modely. Ale na Forzu 300 nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Hmm, díky. Je to divný, ale nic spešl na to asi fakt není. Tož teda vybrat nějakej ten univerzál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 (upraveno) Priatelia chcel by som uz jazdit na skutri do prace ale je mi zima. Dokazem sa navliect ako sa patri... textil motokombi s vlozkou, ale som na to lenivy to praktikovat kazdy den dva krat. Napadlo ma kupit nejaku zateplenu kombinezu na zips co by sa dala jednoducho navliect na normalne oblecenie. Ma s tym niekto skusenost popripade iny napad?Já za mladých let jezdil v zime a mrazu (Elefanten treffen a pokaždé když se dalo - což mě už dnes ani nenapadne), používal jsem el. vyhřívané rukavice - H.Gericke, vyhřívanou vestu BMW a potom i vyhřívanou vnitřní komplet vložku H-D. Měl jsem i vyhřívané plexi v helmě od Hein Gericke. Je to super, ale je třeba myslet i na stará kolena. Takže pokud v zimě, tak na něčem, na čem jsi alespoň relativně schovanej. Plasty kapot a podobně. Upraveno 4. března 2019 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 no tak toto uz je iny level,.. ako pisem ja sa viem jakz takz obliect aby to na tie moje teploty stacilo, ale som lenivy to praktikovat, chcel by som nieco rychle a efektivne,... ta deka + plexi a slonie usi asi budu cesta, len to teda kus divne vyzera (to ostatne ale cely skuter takze vpohode) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 A neklouzalo vám to, chlapci? Žil jsem pet let v Belgii, tam jezdili na skútrech i v prosinci, sem tam sněžilo, černoch na skútru, obe nohy na zemi, jezdil zleva do prava jak mu to prokluzovalo, ale dal to a byl furt rychlejší nez autobus a auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 ..len to teda kus divne vyzera (to ostatne ale cely skuter takze vpohode)A to mam jeste primontovanou detskou sedacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 To me sere nejvice ten nas zpatecnicky zakon s povolenim od 12. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Klouzalo...ale na GS to tolik nevadí. V terénu jedeš stejně driftem a ve stupačkách, páč já na 1150 Adventure na zem stejně nikdy pořádně nedosáhnu. Občas mi to upadne, člověk si zvykne...Tohle byl výlet Ukrajina/Romania. Už jsem tady ty fotky myslím dával. Sníh byl až úplně v horách, který jsme se rozhodli zdolat, protože přejezd přes tyhle kopce zabral asi 3 hodiny děsný zábavy, namísto nudný objíždky nížinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Paráda, fotky z takýchto ciest nemajú chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tak to je mazec. Ja jsem leštič forever, bylo by mi lito ty motorky takhle zasrat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Na hori idem aj ja,ale vyhradne v lete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Kulervouci Duo Chcel som vam tu krasu vyfotit, ale musim pockat kym milacek zaspi. magor chce byt na kazdej fotke.. je to proste princ krason. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Pomaly už to ide, len keby bolo viac času. Vikend Incheba - výstava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Priatelia chcel by som uz jazdit na skutri do prace ale je mi zima. Dokazem sa navliect ako sa patri... textil motokombi s vlozkou, ale som na to lenivy to praktikovat kazdy den dva krat. Napadlo ma kupit nejaku zateplenu kombinezu na zips co by sa dala jednoducho navliect na normalne oblecenie. Ma s tym niekto skusenost popripade iny napad?Mám něco podobného jako filo-boxer. Velké plexi s ochranou ruk, nicméně rukavice nosím z principu vletě v zimě ne z důvodu zimy ale co kdyby...Na nohy mi zima není, neb si je neholím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 (upraveno) Potřebuju manometr na Forzu, kde je docela blbej přístup k ventilku, Až budu přezouvat, dám tam zahnutej, ale zatím je tam rovnej. Takže potřebuju buď manometr se vstupem z boku nebo s hadičkou, jako je třeba klasika od Kovo Brno https://www.alza.cz/auto/p-450-s-hadickou-d3955133.htm. Díky za tip či radu. Upraveno 17. března 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Do háje, prasklé vodítko lanka plynu uvnitř gripu (HD Electra 2004) takže zpátky na stromy, nikam se nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Po tech par prochc.nejch, prosnezenejch a vetrnejch dnech zase solidni pocasi, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 To je 1090 nebo 1290? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se