instant Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 ako si s tym RS spokojny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 To neni RS, ale HP2Sport. Cista okruhovka, na cestovani je to utrpeni. Ale kdyz ji milujes, neni co resit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 jaja uz vidim, teda teraz na pc vidim tie rajdy atd, na mobile som tomu venoval sekundu.. ani by mi nenapadlo, ze to bude HP, resp ze na niecom takom budes cestovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 (upraveno) Americkej, super. Krasnej flak zeme, uzivej !Ja mam prezuto, hned jsem to ,,odzkousel´´, natankovano do plna. O vikendu pobalim, v pondeli koupim nejakej proviant a trada... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. května 2019 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 jaja uz vidim, teda teraz na pc vidim tie rajdy atd, na mobile som tomu venoval sekundu.. ani by mi nenapadlo, ze to bude HP, resp ze na niecom takom budes cestovat Jo, jsem divnej. Americkej, super. Krasnej flak zeme, uzivej !Ja mam prezuto, hned jsem to ,,odzkousel´´, natankovano do plna. O vikendu pobalim, v pondeli koupim nejakej proviant a trada... To jo, hřebeny i Lago di Como jsou šlágr. Ale na broušení stupaček vede Švajc, to je jiná píseň. Jsem doma po deseti dnech a ten svůj vergl nechci vidět minimálně měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Sem to nevydrzel a vyrazil se cournout , takze jsem musel znova pekne dotankovat... Americkej, to znam, a za dva dny budes vymejslet dalsi trip Ja mam tu Italii rad i kvuli jidlu, me tam strasne chutna:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Víkend v Orlických horách, Broumovsko, Krkonoše a Český ráj. Až na ty dva slejváky, dobrý to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 O vikende som vetral svojho "veterana" a odhalil prasklinu v tesneni vika nadrze. Chapem to dobre, ze sa to tesnenie samostatne nepredava a mal by som kupit cele viko za 200usd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 ebay je tvoj BFF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 A da sa tym cinskym vytvorom verit? Ten mechanizmus pre udrziavanie spravneho tlaku sa mi v originale zda pomerne zlozity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Leclerc : pěkná guzinka, mám podobnou a mám ji rád :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Tak jsem právě vylezl v LA z letadla a příštích pár dnů tu budu popojizdet na motorce. Tak sem zas budu dávat nějaké ty fotky. Samozřejmě, kdyby to někomu vadilo, stačí říct a přestanu s tím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Komu by to vadilo :-) dávej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Bomba ty kozy bokem, guzzi jsou uzasny. Na duchod bude nejaka v11 v garage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Leclerc : pěkná guzinka, mám podobnou a mám ji rád :-)Ta je parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 A da sa tym cinskym vytvorom verit? Ten mechanizmus pre udrziavanie spravneho tlaku sa mi v originale zda pomerne zlozity. kto hovori o cine.. su aj pouzite diely, cely internet. skus xdalys.lt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 kto hovori o cine.. su aj pouzite diely, cely internet. skus xdalys.ltdik preskumam... Kazdopadne je to model 96-00, takze je tu obava ze v podstate vsetky pouzite na tom budu po 20 rokoch s tesneniami +/- podobne ako ten moj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Fajna kaveja u Harleja Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 Tak.... po 9 rokoch totalnej moto-abstinencie čakám na túto kočku, vraj už opustila Taliansko... Tuono V4 1100 Factory Ked dorazi, napisem dojmy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2019 No ty krávo... Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se