mAra_ Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Správní kluci mají zrcátka dole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Tvl to je hrazda jak pre simpanza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Tohle se taky pocita? Priznam se, ze mi to vyhovuje lip, nez klasicke umisteni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Kluci, s motorkou to letos nevyslo, prednost dostal skutr pro oba... ale mam zase svrbeni a poseuobi ceny vypadaji dobre.. volili byste Hornet 600 2006, nebo Bandit 650 2008 (uz vodnik)? Oboje vypada ve srovnatelnem stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Bandaska bude na pohlad a aj fyzicky o kus vacsia motorka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Za mě Horneta, měl jsem sice devítistovku a byla super. Šestistovka bude hravější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Asi me ignorujete... musim se prote rozhoupat. Nejhorsi je, ze jsem nasel naprosto uzasny Griso 1100.. MG, konkretne Grisa a Sport, jsou moje dlouholeta slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Kup si, co se ti líbí. Když se spleteš a motorka ti nesedne, vyměníš ji jako hodinky zase za nějakou jinou. Poradit v tomhle, je od lidí, kteří tebou dotazované motorky nikdy neměli, velmi těžké. Řekl bych nemožné. Pokud teda nenarazíš na rozumbradu, kterej rozumí úplně všemu.Těch tady na fóru pár je. Ale ty se přihlásí sami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Mas pravdu, to jsem v podstate myslel tim rozhoupat se. Vyvoj ocekavam, takze to chce jen (znovu) zacit. Alespon vim, co od toho chci a na co to chci, tak jsem o trosku dal nez 'chci motorku' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Vem griso, líbí se ti, je to ital, to by mi stačilo v rozhodování. V autoškole jsem měl Horneta 600 a bandita nevím jakého, hornet byl mnohem příjemnější v přímém srovnání, ale zas je to autoškole, takže já tomu ve výsledku stejně hovno rozumím, najel jsem na nich prd. Každopádně na cvičáku nebe a dudy ve prospěch horneta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Jasný, vem griso. Aspoň tu s tím nebudu sám. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 keby som sa na griso aspon trochu pohodlne zmestil tak nevaham ani sekundu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Na pohodlí se vykašli. Pro styl se musí něco vytrpět. Ale bane, tak zlý to není. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 To uz potom scuru alebo lemans.. nech je utrpenie dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Na grisu jezdím 12 let a byli jsme spolu po Česku, na Slovensku i v Alpách. I 600 km za den se dá vydržet a to mám 186 cm a 110 kilo. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Umyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Mas pravdu, to jsem v podstate myslel tim rozhoupat se. Vyvoj ocekavam, takze to chce jen (znovu) zacit. Alespon vim, co od toho chci a na co to chci, tak jsem o trosku dal nez 'chci motorku' A co od toho chceš? Ptám se protože porovnáváš dost rozdílné motorky. Jak objemem tak koncepcí. Jestli chceš motorku s charakterem tak ber Guzzinu. Jedno jakou. Sám jsem zvažoval Sportku 1200 (která je myslím vynikající kompromis) a nakonec šel do Norge - asi dědkovatím . Griso je pro moje používání nevhodný a už nejsem ve věku kdybych chtěl trpět pro krásu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 (upraveno) A co od toho chceš? Ptám se protože porovnáváš dost rozdílné motorky. Jak objemem tak koncepcí. Jestli chceš motorku s charakterem tak ber Guzzinu. Jedno jakou. Sám jsem zvažoval Sportku 1200 (která je myslím vynikající kompromis) a nakonec šel do Norge - asi dědkovatím . Griso je pro moje používání nevhodný a už nejsem ve věku kdybych chtěl trpět pro krásu. Obecne? Vim, ze chci nahace. Ne kapoty, max drobnej stitek. Idealne dvouval, ale ctyrval nezavrhuju (fajn by byla treba Honda CB1100 RS, ale to je v jine cenovce).A ten stroj pro me bude primarne zdroj zabavy, vyvetrani hlavy. Nechci brousit slajdy na okruhu ani okreskach, ale proste treba prijit z prace a jet si na hodku provetrat hlavu (projet se i svizneji), nebo zajet o vikendu na mensi vylet nekam na kafe/obed. Myslim, ze byt koncepcne/objemove asi jde o odlisny stroje, tak vsechny uvedene by to splnily. Na Guzzi se mi libi charakter a urcite "nedokonalost," vetsi objem tu neznamena obri vykon, na tom jsou podobne s Bandaskou ci Hornetem, jde spis o to, jak ho podava (rekl bych). No a ty dva ctyrvaly jsou z kategorie osvedcenych a nenarocnych, plus jsem nasel sympatickou nabidku. Neresit tolik penize, bude to Guzzi, bud Sportka, nebo to Griso, ktery ma (pro mne) vetsi koule Upraveno 16. října 2019 uživatelem H-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Pokud dvouválec + naháč + charakter, tak za sebe Monster 1100 evo - pokud se na to vejdešhttps://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/ducati/ducati-monster-1100-evo/ducati-monster-1100-evo-1476488.htmlhttps://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/ducati/ducati-monster-1100-evo/ducati-monster-1100-evo-1485480.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 (upraveno) Ja na Monsteru nesedel, ale horem dolem slycham, ze je fakt malej a ze by mi byl malej.. Nejsem obr a nepotrebuju mit natazeny nohy, ale 190cm a 93kg taky neni typicka drobna italska postava. Nemluve o jizde ve dvou, manzelka ma 176cm, takze taky spise vyssi, nez mala. Nicmene predpoklad je, ze jizdy na moto budou tak 50/50 single/ve dvou, takze to neni uplne prioritni parametr Upraveno 16. října 2019 uživatelem H-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se