Z. Paul Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Chlapi tápu ve výběru nové přilby. Teď mám Caberg Duke 2, a přemýšlím ze ji vymenim. Uvazuju spis nad integralkou než nad vyklopkou. A teď mám dilema jakou vzít. Líbí se mi modely od Klim - třeba Krios, ale tu značku vůbec neznám takže netuším jak jsou na tom. Dost se mi líbí Shoei GT-air II. Líbí se mi taky nějaký HJC, asi ke to top ale ten název se mi vůbec nelíbí Jezdím na Suzuki V-Stromu, takže spis výlety a užívání si jízdy než závodění. Mate někdo radu? S tím, ze si helmu vždycky vyzkousim nejdřív počítám, není to moje první koupě helmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Z.Paul: Já měl s výběrem přilby starosti, díky mé obrkulaté hlavě. Nakonec jsem po x neúspěšných pokusech skončil u Caberg Xtrace Spark, maximální spokojenost. A koukám, že ji teď mají v akci -55% - https://obchod.bikerscrown.cz/e-shop/caberg-xtrace-spark-wht-anthra-yell-fluo_74492.html?gclid=Cj0KCQjwjoH0BRD6ARIsAEWO9DsqK9Vzqn7ekZE658TcSfrbonHt-xKUwyyRDoOKqGnGWzabo48tuzIaAiQjEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Borci, pokud budete něco stavět, a stejně jako já si nebudete vědět rady s designem blinkrů a světel, mrkněte sem: https://www.kellermann-online.com/produkte/atto-sup-sup/ Už se na ně těším. Zkrátka jsme s Jagmanem přistoupili na řešení: když nevíš jak, tak to schovej :-) Reference z praxe bude do měsíce následovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Chlapi tápu ve výběru nové přilby.Teď mám Caberg Duke 2, a přemýšlím ze ji vymenim. Uvazuju spis nad integralkou než nad vyklopkou. A teď mám dilema jakou vzít. Líbí se mi modely od Klim - třeba Krios, ale tu značku vůbec neznám takže netuším jak jsou na tom. Dost se mi líbí Shoei GT-air II. Líbí se mi taky nějaký HJC, asi ke to top ale ten název se mi vůbec nelíbí Jezdím na Suzuki V-Stromu, takže spis výlety a užívání si jízdy než závodění. Mate někdo radu? S tím, ze si helmu vždycky vyzkousim nejdřív počítám, není to moje první koupě helmy Na silnici mám Shoei NXR a na supermoto WFX-WR. S oběma max.spokojenost, kvalita zpracování, pohodlí, dostupnost náhradních dílu (plexi atd.), v Brně dokonce upravují velikost na míru http://www.dgcorse.com/cs# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 @Z. Paul: Shoei doporučuju - zrovna tento model jsem měl na letošním Motosalonu relativně dlouho na hlavě a byla fantastická. Takže až dojezdím svou stávající helmetu, tak půjdu taky směrem Shoei. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Nepotkal jsem tě dnes v Přibyslavi?Dad bych rekl, ze jo, ale ne . Porad bez znacek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Cirou nahodou tu neni nekdo, kdo by tomu rozumel a, az se soucasna situace uklidni, byl ochotny se jet podivat na jete GSA? U Chomutova. Proplaceni veskerych vydaju i casu je samozrejmosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Buďte na sebe opatrní při začátku sezóny. Takto dopadl kamarád o víkendu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Drží pohromadě a bez sádry, takže dopadl dobře, poškozený zbytek je spotřebák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 To zkroucene na posledni fotce je radicka? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Tohle mi dneska poslali z Harleye :-)Už aby to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Drží pohromadě a bez sádry, takže dopadl dobře, poškozený zbytek je spotřebákSouhlas To zkroucene na posledni fotce je radicka?Ano je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Drží pohromadě a bez sádry, takže dopadl dobře, poškozený zbytek je spotřebákPresne, obe nohy, obe ruce, stoji, sam, bez pomoci. Je fajn videt takove foto po nehode! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Skoro se mi chce napsat ze to je klasicky rocni maly servis rok stareho haryka Tohle mi dneska poslali z Harleye :-)Už aby to bylo...Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Skoro se mi chce napsat ze to je klasicky rocni maly servis rok stareho haryka Odesláno z mého SM-G930F pomocí TapatalkHihi kdepak to se předělává půl motoru pro cca 7% výkonu za cca 20% ceny motorky... A to dává smysl, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Co tam dávaš za KIT? S&S podle mě tak drahé nebude a výkonu dá taky více jen neříkej že Screamin Eagle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 (upraveno) Stage IIIhttps://mstore.harley-davidson.com/store/milwaukee-eight-stage-iii-kit-114ci-to-117ci Upraveno 31. března 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Jen takový laický dotaz, jak tak koukám na ten kit, tak jediné, co může zvedat výkon, je ta vačka. To ostatní mi přijde, jako odstranění nedostatku z výroby. To jako fakt původní fabrický výbrus a kroužky jsou tak mizerné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 (upraveno) Nejsem odbornikem - verim, ze kdyz placnu blbost, tak me mistni znalci opravi, ale co by melo take zvysit vykon je to, ze dojde ke zvetseni objemu motoru - ze 114 cci na 117 cci.Jinak mi tam k tomu budou davat jeste otevrene sani (to na obrazku kitu neni), to se objednavalo zvlast. Jinak update. Upraveno 1. dubna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Máro to mě mrzí ale udělal jsi chybu https://www.sscycle.com/feature/performance-kits/power-package/124-128-power-package-m8 Kit od SS stojí okolo 60+práce+jednotka a je to 50+HP na jedné motorce naměřeno přes 60koní nárůst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se