Wanderer Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Hmm, jseš celej? Následky vlastní chyby nebo ti tam někdo pomohl? Já dnes slezl po 240km z Nortona a občas mi přišlo, že každej druhej mě chce sejmout. Kdybych použil slova klasika byl to samej debil nebo blbeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Pěkně si ho trefil.. Že tys na něj už před tím po očku pokukoval a říkal sis, hlavně ne ten keř Široko daleko nic. Dělám si legraci, protože věřím, že se ti nic nestalo! Jinak potvrzuji, dnes nějaký erekce na slunci, lidi na ty silnici v lepším případě chrápou.. Paní co proletěla na červenou mě málem se svým Subaru vystřelila na Měsíc. Naštěstí jsem to podle jejího tempa čekal a nevjel tam.. A to byl jenom začátek. Spousta ženskej a důchodců všude, což je blbej mix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Ty erekce potvrzuji, ráno na D10 před Práglem kolona až k Brandýsu kvůli třem různým nehodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 bola to polna cesta. priznavam ze sa mi pacialo ako dobre zadne koleso hrabalo na 3ke len som nepredpokladal ze na konci je 90ka zakruta a nedobrzdil som. bol som rad ze som trafil ten porast lebo pred tym boli betonove stlpiky a kopa betonu. nastastie ani mne ani motorke sa nic nestalo. nebyt toho kmena tam tam by som tak pekne zaparkoval postojacky. takto ostala len diera po mne. takze opatrne jazdit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Jojo, takhle jsem se tento týden taky kochal, akorát na asfaltu a zapomněl na ostrou pravou. Radši jsem nic dalšího nezkoušel a rovnou pokračoval po polňačce, která vedla náhodou rovně. Zkouknul jsem několik zajímavých videí toho Jindry, co je pár stránek zpátky. Všechno fajn, hezké pokoukání, ale často jezdí na můj vkus až nebezpečně rychle. Nevím, jak jezdíte vy, ale takhle jako on, vlítnout do zatáčky kam nemohl vidět nebo přes horizont, to je na mě moc. Možná stárnu, možná zkresluje video, dneska jsem si na to párkrát vzpomněl. Na takových místech často potkávám Tatru se dřevem, debila, co zeširoka objíždí cyklistu a nebo nečekanou ostrou zatáčku. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Nestarnes. To jsou jenom motohodiny Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 před 8 hodinami, Wanderer napsal: Jojo, takhle jsem se tento týden taky kochal, akorát na asfaltu a zapomněl na ostrou pravou. Radši jsem nic dalšího nezkoušel a rovnou pokračoval po polňačce, která vedla náhodou rovně. Zkouknul jsem několik zajímavých videí toho Jindry, co je pár stránek zpátky. Všechno fajn, hezké pokoukání, ale často jezdí na můj vkus až nebezpečně rychle. Nevím, jak jezdíte vy, ale takhle jako on, vlítnout do zatáčky kam nemohl vidět nebo přes horizont, to je na mě moc. Možná stárnu, možná zkresluje video, dneska jsem si na to párkrát vzpomněl. Na takových místech často potkávám Tatru se dřevem, debila, co zeširoka objíždí cyklistu a nebo nečekanou ostrou zatáčku. :-) Já myslím, že ty motovidea zkreslujou a přidávají na rychlosti. Jinak teda já kam nevidím, tak jedu jak šnek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Z minulého víkendu... Snad tenhle taky vyjde počasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Výměna řídítek teda pěknej voser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Vůbec, minulý víko jsem sundal ACS, nandal sérii a cajk. 2 hoďky zábavy, z toho 30 min. jsem hledal momenťák :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 před 20 hodinami, Wanderer napsal: ... debila, co zeširoka objíždí cyklistu... To neni debil. Cyklista klidne muze vybocit z drahy a co pak? Ostatne jak by se tobe libilo, kdyby tebe nekdo predjizdel ve vzdalenosti nizsich desisitek cm? Neni jediny duvod proc nepredjizdet cyklistu jako auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Pokud předjíždí v zatáčce, je to debil. Minulý týden. Nechtěl zpomalit, tak to tam hvízdl vedle cyklisty v zatáčce, kam neviděl a jak byl překvapen, když jsem přijel z protisměru na motocyklu. Tak jsem projel skoro struhou a ani jsem nestačil zatroubit. Jak píšu, debil, na přes hubu. Zastavit ho a při vystupování mu přibouchnout dveře. Kdyby tak jel na rovině, neřeknu ani popel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 22. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2020 Dnes som sa bol povoziť okolo komína a všimol som si, že mi nesvieti zadné koncové. Tak som nabehol na pumpu, kúpil dvojvláknovú žiarovku a dal dole sedlo, kde mám vercajk. Vyberiem žiarovku a len tak zo srandy pozriem čo je zač. A tam, made in Japan, žiarovka origoš, značka taká ako celé svetlo. Podotýkam, že Yamaha má 24 rokov, určite už x krát obtočila svet a minimálne šuchnutá je na všetky svetové strany . Zaujímavé, ak je fakt ešte z výroby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Jojo, mám podobnou zkušenost. Původní žárovka H4. Jenom já jsem s ní najezdil cca 14 sezón. Za celou dobu nebylo třeba ji měnit a troufám si tvrdit, že ještě slouží u dalšího majitele. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Včera jsem upgradoval mopeda (Manet Korádo) na silnější stroj. Venku už zase chčije, ale prvních zkušebních 50km jsem ještě po obědě stihnul :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 před 20 hodinami, Baldic napsal: To neni debil. Cyklista klidne muze vybocit z drahy a co pak? Ostatne jak by se tobe libilo, kdyby tebe nekdo predjizdel ve vzdalenosti nizsich desisitek cm? Neni jediny duvod proc nepredjizdet cyklistu jako auto. Vsak on taky nikde netvrdi ze je treba predjizdet cyklisty s centimetrovymi rozestupy. Jen je vhodne pockat na chvili kdy nebude zatacka nebo horizont a bude bezpecne predjet cyklistu klidne protismerem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Kdo je připraven, není zaskočen Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Po cr dobry, za hranice bycb s tim nejel, a pak te vemou laserem. xD Nebo to je take poresene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Po cr dobry, za hranice bycb s tim nejel, a pak te vemou laserem. xD Nebo to je take poresene?Nee, za hranicemi to sundavam a rusicku tam nemam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 24. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2020 Bez toho je to bohuzel reseni jen tak napul no, ale lepsi nez nic. Mel jsem stejnou prenosku. edit: ikdyz ja mel verzi black teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se