zhrado Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Stretli ste sa niekto v rakúsku s meraním hlučnosti a prípadným problémom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 (upraveno) Ano. Normálně tě zastaví, změří hluk a když seš nad, tak odstaví motorku, a zaplať pokutu a sežeň si odvoz motorky, protože na ní už neodjedeš. Upraveno 28. července 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 A kontrolujou homologaci toho vejfuku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Ano, to taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 A když se origo-serie-homo do limitu nevejde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Já nevím detaily, já jen popisuji co jsem tam zažil a co se mi opravdu stalo Teď tedy trochu dohadů: podle mě zkontrolují homologaci jako první, pak si zkontrolují hlučnost a porovnají a s tím, kolik motorka má mít. a tam kde jsou značky vyloženě na určitou hladinu hluku, tak je úplně jedno, že tam máš origo výfuk. Pokuta tě nemine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 (upraveno) Mám pocit že jsem to někde četl, že i homologované a origo výuky se nemusí vejít a platíš pokutu, v tom článku byl i seznam některých modelů, kterých se to týká. Ale teď to asi nedohledám Edit tak mam to https://autobible.euro.cz/rakousku-zavre-nektere-silnice-pro-hlucne-motorky-hrozi-pokutami/ Upraveno 28. července 2020 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 https://kurier.at/chronik/niederoesterreich/kalte-kuchl-wie-ein-duesenjet-auf-zwei-raedern/400982612?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&tpcc=facebookpost#Echobox=1595834498 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Nechcete se někdo mrknout v sobotu do Polska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Dovolím si k tomu něco málo: V ČR: Motorka vyrobena do 06/2001 včetně - nemusíš mít homologaci. Motorka vyrobena od 07/2001 včetně - musíš mít homologaci. V Rakousku: Splňuješ hlukový limit a máš homologaci, je - li povinná - vše OK. Splňuješ hlukový limit a nemáš homologaci, je - li povinná - platíš pokutu. Neplňuješ hlukový limit a máš homologaci, je - li povinná - platíš pokutu. Neplňuješ hlukový limit a nemáš homologaci, je - li povinná - platíš pokutu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Díky za komentáre. Som zvedavý ako to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 před 11 hodinami, Horhe napsal: Nechcete se někdo mrknout v sobotu do Polska? Možná bych šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Dopoledni toulani Vysocinou a Posazavim.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Zdarsky vrchy, uzasny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Vcera sme sa cestou z Malkie zastavili na Ringu. Daco tam jazdilo, hukot niektorých az neznesitelny. Decka boli nadsene.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Dneska jsem se jel vecer vyvetrat takovy ty silnicky okolo komina, Zbraslav, Brezany, Zvole.. bavi ma ta stara koza, navic ma novy desky a brzdi jak diva :). A nechci to zakriknout, ale ze Guzzi blbe startujou? Cwlou sezonu chyta na prvni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 před 7 hodinami, H-B napsal: Dneska jsem se jel vecer vyvetrat takovy ty silnicky okolo komina, Zbraslav, Brezany, Zvole.. bavi ma ta stara koza, navic ma novy desky a brzdi jak diva :). A nechci to zakriknout, ale ze Guzzi blbe startujou? Cwlou sezonu chyta na prvni Máš ji hezkou. Vážně jsem uvažoval o Sportce, ale požadoval jsem centrální stojan, ABS a perfektní stav - v mém rozpočtu prostě v tu chvíli nebyly takové. Nordžína je ale stejně zábavná akorát je oblečená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Zo Slovenska... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Simvás, nepojedete někdo do Sezemic do motomuzea? Potřeboval bych k sobě další 3 platící návštěvníky aby mě pustili dovnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 Před hodinou, klobadysek napsal: Zo Slovenska... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parada, ve stribrny je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se