Geodet Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 (upraveno) Údajně to není Jawa Čína, Ale Jawa Argentina. https://www.facebook.com/rvmargentina/photos/pcb.3282249551856340/3282248165189812/ Upraveno 24. srpna 2020 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Tak původ Argentina, výroba Čína: https://www.motorkari.cz/clanky/moto-novinky/jawa/jawa-nabidne-motorku-na-dobrodruzne-cestovani-44295.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Ještě se vrátím k tématu STK a homologace. Fajn článek, sice auta ale na moto to asi bude podobné.https://www.auto.cz/jak-se-legalizuji-kola-nezapsana-do-technickeho-prukazu-135673Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2020 Ta jawa za taky peniaz je mimo, to si pridas 20 a budes mat original. Predpokladam ze v tej Argentine to stoji o tretinu menej akurat tu to bude pasca na jawahejlov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 Jsem se pár dnů brouzdal po Tatrách a dnes jsem navštívil známé Údolí smrti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Má tu ešte niekto X-ADV ?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Já mám staršího příbuznýho NC700X. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 před 5 hodinami, Richard Eš napsal: Má tu ešte niekto X-ADV ?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No jasný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Tyve, to spojuje vsechny nevyhody skutru se vsemi nevyhodami motorky a jeste pridava nejake svoje vlastni navic, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Baldic Ale hnusny to teda je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Baldic, v tomhle případě máš pravdu. Navíc - Tvou hlášku jsem zaslechl i na mýho trajka. Něco, jakože spojení nevýhod auta a motorky, plus ty vlastní. Ale ze zkušenosti všem odpovídám: ten pocit v lednu za sychravého počasí, kdy všechny mašiny odpočívají v garáži, vyblikat na dálnici ve 160ti borce v A6 (který ve zpětném zrcátku nevidí, že mám vzadu dvě kola) - je zkrátka k NEZAPLACENÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Hele, budu uprimnej, nez tribike, tak to radsi tohodle krizence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Konzervo. Chci vidět, o čem budeš do tohoto vlákna psát v zimě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Mě se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Slibuji, že na triku budu jezdit jenom v zimě, a ještě k tomu s Jagmanem postavíme něco pěkného. Třeba Cholo. A kdo neví co to je, protože nečumí na Mayans, tak mu napovím. Musím říct, že za mně OK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Jojo Bert mi dnes do telefonu říkal že chce spinnery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 Dnes lov na Migy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Berte, po dalnici se snazim nejezdit, na nikoho neblikam, ale v lednu moje motorka urco v garage neodpociva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 14 hodinami, Masák80 napsal: No jasný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tá zelená je najlepšia len nikde nebola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Xadv je najzabavnejsia Honda co sa dnes da kupit. A keby do toho dali zivsi motor tak top 5 na trhu.. treba si to vyskusat. A kludne vynechajme diskusie ze to je skarede (to sme vsetci), drahe (zvykajme si) alebo ze co ma dnes Honda v ponuke (smutok a nostalgia). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se