TLD Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 M-72 pecka. Sem jel pred obedem okolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 před 21 hodinami, Wanderer napsal: Milionkrát jsem ti říkal, abys nepřeháněl. Tolik šroubů na motorkách ještě nevyrobili. A v tom je potíž, já přehánění miluju. Takhle vypadá můj kancl, Můžeš začít počítat závity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 před 22 hodinami, Kupa54 napsal: Jak to na těhle gumách jezdí? Myslel jsem, že je to spiš dragster, než enduro V 18. 11. 2020 v 12:12, TLD napsal: Instant, cece, me se to vubec nelibi a podle me to ani nebude fungovat na tech stuplech, jak na ceste tak mimo. Ale treba se pletu, tak se tesim na Tve dojmy, jinak samo at slouzi a dela jen radost ! borci neblbnite, to nie je moje a ani by som to nikdy takto nespotvoril. ale treba uznat, ze dat 200 koni bez trakcnej kontroly na stuple, to je rozhodne stylove seppuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Dospěl jsem k názoru, že bude potřeba Nortona překroužkovat, tak jsem se do toho pomalu pustil. Nechám při tom zrepasovat i pakny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 před 16 hodinami, instant napsal: borci neblbnite, to nie je moje a ani by som to nikdy takto nespotvoril. ale treba uznat, ze dat 200 koni bez trakcnej kontroly na stuple, to je rozhodne stylove seppuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 ... bude to osvezujicich 400 km ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Ntvl vsak to nemoze byt ani zdrave... to musis mat pocitam v kazdom vrecku zapaleny jeden ten benzinovy zippo ohrievac a v kazdej bote dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 :-). No, uvazuju, ze bych si na zada privazal kamna :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Já letos konečně testuji aktivní vyhřívané prádlo. Zatím dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 No jeste by to chtelo vyhrivane pneumatiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 V 21. 11. 2020 v 9:23, Xenomorfus napsal: ... bude to osvezujicich 400 km ... Ty jsi byl u Jindry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 (upraveno) Horhe: Nikoliv. Jen takove "mensi kolecko" po krasach nasi vlasti ;-). Ta fotka je z akce u kamose v Ovesne (na dohled Decina). Dneska navrat. Bylo to velmi velmi osvezujici. Nastesti uz sedim doma, liju do sebe caj s rumem a zkousim, zda se krevni obeh zase rozjede :-D. Upraveno 22. listopadu 2020 uživatelem Xenomorfus ...zmrzlemu mi to mysli pomaleji nez obvykle pomalu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Btw Jindrou si mel na mysli "Labuse"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 před 3 minutami, Xenomorfus napsal: Horhe: Nikoliv. Jen takove "mensi kolecko" po krasach nasi vlasti ;-). Ta fotka je z akce u kamose v Ovesne (na dohled Decina). Dneska navrat. Bylo to velmi velmi osvezujici. Nastesti uz sedim doma, liju do sebe caj s rumem a zkousim, zda se krevni obeh zase rozjede :-D. jenom že jsem tvojí afriku zahlédl tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Svet je maly. Mi "Jindra" dosel az pozde. Zname se pres 10 let a teprve nekdy loni sem zjistil, ze se jmenuje Jindrich :-D. Tedy "Jindra" byl na stejne akci ;-). Motorkarske narozeniny a jen dva na motorkach, chapes to? :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 My se osobně neznáme, jenom jsme si volali ohledně mého H-D a docela uvažuju o týhle glajdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Tak to nevim, esi Ti ji proda. Bo je z ni nadseny. A ten hudebni system, co tam je, je slyset dal, nez ty vyfuky :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Ještě takové doplnění... Akce byla u mého dlouholetého kamaráda, kterého jsem tady párkrát zmiňoval, fotky s Bigem (pár stran zpět) jsou z našeho zářijového výletu Švýcarskem, Alpama, Dolomitama, atd.... Především už ale loni, kdy byl na "velké cestě", sólo s Bigem do Japonska a zpět. (43 tkm). A teď s ním vyšel rozhovor. Takže koho to zajímá, ať si uvaří čaj s rumem a mrkne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Sezóna nikdy nekončí, jen je občas potřeba doladit výstroj. Je ale pravda, že kapotovaný mašiny jsou v případě zimy docela výhodou. Na elektricky vyhřívaný rukojeti, sedadlo i některý části oblečení se zvyká rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Mozem len suhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se