Yeager Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Spis z toho neboli pozadi pri delsich jizdach.. na skotaceni mam Roadster 1200CX a to se srovnavat az tak neda .. je ale fakt ze me prekvapila snadna ovladatelnost motorky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 (upraveno) Dnes jen pár pochůzek pro rodinu (90 km) a cvičná chvilka na parkovišti. S věčným Josefem skupou: H: „...a jezdil si z deblem, anebo ze singlem?“ S: „No, ponejvíc kytárou a...“ H: „S pinglem!“ Upraveno 3. ledna 2021 uživatelem Teatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 A co sněhové řetězy? Používáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 R.I.P. V pondělí to zabalil Hubert Auriol, chlap co dotáhl 2x GSo v Dakaru pro zlato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 Byl to Pan jezdec... jeden z mála, kdo věděl, jaká je to pakárna jezdit se zlomenými kotníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 veru bol to borec, a nakoniec ho dostane cinsky virus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Timmelsjoch,nadherne muzeum v Alpach zhorelo.........chcel som sa tam tohoto roku vratit:-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Nééé. chystal jsem se tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Nadherne prostory, a exemplare..skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Postavit to znova nebude potíž, prostory vem čert. Ale těch 250 kousků nenahradíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Potřeboval bych radu jak nabíjet baterku co mám ve skůtru. Píšou na ní GS GTZ6V VRLA a dále pak 12V 5Ah. Když to připojím na svojí nabíječku autobaterií, hlasí to že je 100% plná a nic to nedělá. Je to nabíječka Fairstone ABC-1210D https://www.cekl-eshop.cz/fairstone/nabijecka-fairstone-abc-1210d--12v--10a/ . Píšou tam že je na nabíjení baterií od 20Ah až do 200Ah, znamená to že potřebuju na tu motobaterii nějakou slabší nabíječku? Díky za radu a připadně nasměrování na správný model nabíječky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Z toho důvodu mám jinou nabíječku na auta a jinou na motorky. Základní pravidlo je, že nabíjecí proud má být desetina kapacity baterie. Ve Tvým případě tedy 0,5 A. Tvoje nabíječka je určená pro 20-200Ah. Že Lithiový baterie mají jiný nabíječky než klasický asi víš. Na motorky mám Optimate, je celá řada rozdělená právě podle rozsahu kapacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 @AmerickejDíky, taky jsem k tomu tak nějak došel že potřebuju na moto nabíječku jinou, jen jsem se chtěl ujistit že nejsem nějak mimo. Optimate vypadá dobře, vidím že by mi stačila i ta levnější řada Optimate 1, nebo si mám radši připlatit za vyšší řadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) Možná se to dá řešit i jedinou nabíječkou místo dvou různých. Např. mám "inteligentní" (LOL) nabíječku, která se dá přepínat z režimu 12 V do režimu 6V a rozpětí kapacit je široké od 1,2 do 120 Ah Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Ty řady nejsou podle kvality, ta je stejná. Jsou dělený podle nabíjecího proudu. Mý baterky ve všech motorkách mají přes 10Ah, já mám Opti-pětku. Tobě bude spíš sedět čtyřka. A samozřejmě jsou inteligentní, uměj si nastavit napětí i proud, poznat polarizaci, rozhoupat hluboký vybití, přepnout se na trvalej udržovací mód... Ta moje Opti5 nabije i auto, ale trvá jí to věčnost. Radši teda na auta (obě přes 100Ah) používám takovou prastarou orezlou, ta krmí až 12A. A super je dokoupit si extra konektory navíc, mám udělaný vývody na všech strojích i na zahradních traktůrcích. Takže už žádný lovení baterek a ty pitomý klešťový cvaky. Koupit můžeš i takovouhle inteligentní v Lidlu za tři kila, proti gustu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 21 minutami, Americkej napsal: Ty řady nejsou podle kvality, ta je stejná. Jsou dělený podle nabíjecího proudu. Mý baterky ve všech motorkách mají přes 10Ah, já mám Opti-pětku. Tobě bude spíš sedět čtyřka. A samozřejmě jsou inteligentní, uměj si nastavit napětí i proud, poznat polarizaci, rozhoupat hluboký vybití, přepnout se na trvalej udržovací mód... Ta moje Opti5 nabije i auto, ale trvá jí to věčnost. Radši teda na auta (obě přes 100Ah) používám takovou prastarou orezlou, ta krmí až 12A. A super je dokoupit si extra konektory navíc, mám udělaný vývody na všech strojích i na zahradních traktůrcích. Takže už žádný lovení baterek a ty pitomý klešťový cvaky. Koupit můžeš i takovouhle inteligentní v Lidlu za tři kila, proti gustu... Je to úplně debilni dotaz, vím, ale jak máš udělané ty vývody? Zrovna dneska jsem nad tím přemýšlel, jestli stačí prostě obyč propojovací kabel, třeba tenhle https://www.abctech.cz/propojovaci-kabely-pro-baterie-menice-d-50cm-4mm2-2x-ocko-m6-par-3wr-bvr4ot4-6-_d22943.html Nebo je třeba zachovat nějaký minimální průměr... taky, pak to jenom zalepit když jezdím, aby to neplandalo nebo co s tím pak... No evidentně jsem buď úplně tupý nebo to prostě vidím zbytečně složitě, proto jsem to ještě neudělal a taky poštovné 120 na 2 kabely za 60korun mě odrazuje. Asi počkám, až otevřou obi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Mám tyhle plusovej jde přes pojistku a konektory maj vodotěsný víčka. Tu koncovku připáskuju na rám podsedláku. Teda kromě K13Rek, tam to mám na lešení budíků, bo baterka je nahoře vpředu "v nádrži". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) kup si Optimate nabijacku a vsetko potrebne tam uz mas. kym si nekupis litiovu baterku tam mas naveky pokoj https://www.battery-import.cz/nabijecky-4/nabijecka-optimate-4-dual--can-bus--12v-0-8a/ Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) Díky všem, ta Optimate 4 vypadá rozumně. Chtěl jsem taky dodělat USB zásuvku a vidím že to přes tenhle optimate kabel asi lehce půjde, super! Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 staci ti redukcia na cigaretovy konektor a si priamo na baterke cez tavnu poistku. Cca 10 eur navyse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se