Masák80 Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 (upraveno) V 10. 3. 2021 v 8:13, Wanderer napsal: Volal jsem tam, Metaflux 70-88 na řetězy stojí 424,- bez DPH a posílají to i po jednom kusu. Tak jsem paní varoval, že se jí tam objednávek sejde možná víc. http://www.metaflux-ts.cz/produkt/70-8800_synteticky-sprej-na-retezy.html Kluci, mam kdyžtak čtyři kusy. oprava, nepatří sem, dám do inzerce. Upraveno 18. března 2021 uživatelem Masák80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Poprvý jsem letos vytáhnul skůtr, parádní počasí na projížďku po okresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 BOXER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Dnes v Cartecu GS od opravdového motorkáře. Najeto 270.000 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 (upraveno) To asi nebude pana Brezovara. Upraveno 25. března 2021 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Dneska bylo nádherně, takže samozřejmě, že na tachometru naskočilo pár desítek majlí. No a pak jsem si říkal, co budu dělat večer, tak jsem nalinkoval jednu starou Jawu kývačku. Pěkně klasicky, linkovacím štětcem, tak jak kdysi ve fabrice, logo jsem vybarvil, vyhrál jsem si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 přemýšlím o kompresoru. Spíš do auta, ale tenhle rozměrově by šel použít i na moto. Nemá někdo zkušenost nebo lepší tip. V recenzích ho chválej. https://www.alza.cz/auto/xiaomi-mi-portable-air-pump-cerny-d5706416.htm#recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 12 hodinami, Wanderer napsal: Dneska bylo nádherně, takže samozřejmě, že na tachometru naskočilo pár desítek majlí. No a pak jsem si říkal, co budu dělat večer, tak jsem nalinkoval jednu starou Jawu kývačku. Pěkně klasicky, linkovacím štětcem, tak jak kdysi ve fabrice, logo jsem vybarvil, vyhrál jsem si. Dost dobrý, teda až na ten chrom na nádrži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Chrom si majitel stroje přál původní. Co mi dovezl, to jsem nalinkoval. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Tak jsme si dnes s kolegou udělali výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Sem tam nikdy nebyl, ale nevěděl jsem, že se dá vyjet až na horu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Dá i nedá mimochodem, co je to za mašinu vpravo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 No ofiko nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 6 minutami, Liqid napsal: Dá i nedá mimochodem, co je to za mašinu vpravo? https://www.honda.cz/motorcycles/range/adventure/x-adv/overview.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Tak jsme se vrátili a musím vše potvrdit. Ofiko nedá, ale už tam nebyla ani noha. a ano, vpravo je X-ADV, ale loňský. To letošní by se mi líbilo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 X adv je super stroj . Perfektná na výlety aj do mesta . Špicové kolesa ako mám na Bmw gs . Je to zmes zo všetkého to najlepšie na jednom stroji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 9 hodinami, Wanderer napsal: Chrom si majitel stroje přál původní. Co mi dovezl, to jsem nalinkoval. chrom ala Champagne.. foto bublinek ve sklenici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 Triple black je nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 27. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2021 před 10 minutami, Baldic napsal: Triple black je nej. Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se