warann Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 (upraveno) Bych si nafackoval. Už drahnou dobu koukám po něčem trochu ujetým a když se to objeví, tak to prokaučuju. V neděli večer jsem to objevil, celý včerejší ráno spekuloval jestli chci/potřebuju a když se si to po odpoledním jednání refrešnul, tak už byl zamozřejmě pryč. Zatím ještě jde odkaz na inzerát: https://www.tipmoto.com/motorky/royal-enfield/460175-bullet-trials-works-replica.html Jinak šlo o tenhle kousek (a když koukám na ty fotky, tak jsem dost nasranej na svou nerozhodnost): Upraveno 27. července 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Kamarád chtěl Enfielda taky kupovat. Vybral peníze, připojil vlek a vyrazil. Když viděl stroj z blízka, tak se zase otočil a jel domů. Údajně žádná výjimka. Mizerné chromy, co brzo slezou, mizerné zpracování, svary hrůza. Je to prý o třídu lepší, jak indická Jawa, ale pořád mizérie. Tak to jen tak na utěšení, něco o hroznech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Já mám dojem, že ty modely z posledních let (cca 2015/16) už by měly bejt lepší. No, každopádně už je to pryč. Ale nakonec bych ho stejně asi vzal, minimálně tohodle konkrétního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Potkal jsem je ve Slavonicích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Bych si nafackoval. Už drahnou dobu koukám po něčem trochu ujetým a když se to objeví, tak to prokaučuju. V neděli večer jsem to objevil, celý včerejší ráno spekuloval jestli chci/potřebuju a když se si to po odpoledním jednání refrešnul, tak už byl zamozřejmě pryč. Zatím ještě jde odkaz na inzerát: https://www.tipmoto.com/motorky/royal-enfield/460175-bullet-trials-works-replica.html Jinak šlo o tenhle kousek (a když koukám na ty fotky, tak jsem dost nasranej na svou nerozhodnost): Zkus sehnat inda pred r.v. 2008 ještě s karbcem. Kit na trial nebo caficko sezenes na netu a poskladas si co chces. Napriklad komplet v bronzu (bizár)Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Ahoj, včera jsem si objednal Interceptor 650, máte s tím někdo osobní zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 před 29 minutami, Kupa54 napsal: Ahoj, včera jsem si objednal Interceptor 650, máte s tím někdo osobní zkušenost? Tohle si předpokládám viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 před 7 hodinami, Irwinek napsal: Potkal jsem je ve Slavonicích To je náhoda. Kdybys to vyfotil pořádně, tak jsi mohl mít v záběru i můj nedostižný Norton. Tuhle skvadru z minulého týdne si tam pamatuju. Postavil jsem to hned za ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 před 4 hodinami, Kupa54 napsal: Ahoj, včera jsem si objednal Interceptor 650, máte s tím někdo osobní zkušenost? Dobrá volba, pokud jsi nejezdil na motorce 100k+ tak budeš spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 před 4 hodinami, Kupa54 napsal: Ahoj, včera jsem si objednal Interceptor 650, máte s tím někdo osobní zkušenost? Pak sem napiš nějakou recenzi a dojmy. Zajímalo by mě to. Tohle byl jeden z mých možných adeptů na koupi. Než jsem teda pořídil klasiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 před 1 hodinou, Vítek75 napsal: Dobrá volba, pokud jsi nejezdil na motorce 100k+ tak budeš spokojený No právě, jezdil jsem 15 roků na BMW R1100S, tohle bude úplně o něčem jiném. Už jsem starej na to abych se šponoval přes nádrž k řidítkům a hlavně jezdím 99% sám a kratší vzdálenosti a po okreskách a na to "S" jako fakt není. Pocoural jsem po Českosaském Švýcarsku a přijel domů ztahanej, jako bych objel půl Evropy. Intrceptor je mrňavej, pohodlnej a všechno na dosah, svezl jsem se zatím jen na krámě, kousek po ulicich a přišlo mi to jako pohoda. Tak se těším na konec srpna. před 6 hodinami, Geodet napsal: Tohle si předpokládám viděl. Viděl a dost mi to pomohlo v rozhodování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2021 Včera odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 před 9 hodinami, Wanderer napsal: To je náhoda. Kdybys to vyfotil pořádně, tak jsi mohl mít v záběru i můj nedostižný Norton. Tuhle skvadru z minulého týdne si tam pamatuju. Postavil jsem to hned za ně. Ale neboj, fotil jsem všechny, takže možná i Norton mám a taky směrem k věži jakýsi skůtr a na konci Honda Gold Wing, ta ale odjela dřív než ostatní My tam byli asi 3 hodiny a ten konec se měnil, tohle bylo celou dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Dneska je den D tak snad se Bert hned pochlubi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 (upraveno) před 17 hodinami, Kupa54 napsal: Tady je video s nějakým vylepšením RE. Hlavně asi sedačka. Na tu si docela stěžujou. Upraveno 28. července 2021 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Tak Pan America je doma. Samozřejmě,že když vezu novou mašinu, tak leje jako z konve. První postřeh: jízdní režim VODA je nesmírně konzervativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 :-)) třikrát sláva! Jen mě mrzí, že až pojedeš ke mě na sever, nemůžeš přijet na triku a tomhle zároveň... Ocumel bych to oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 S tym interceptorom.... urobil by podla Vas velku chybu ten kto by namiesto neho siahol po jetej cb1100? To by bol podla mna po kazdej stranke lepsi bajk az teda na to ze by nebol novy, ale to by u Hondy s najazdom do 50k nemalo az tak vadit, ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Cali: Jak by řekl kamarád, zbytečné dva válce navíc. Berte bude foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se