JDenver Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 1 hodinou, Bert napsal: Já nevím. Buď optimista. V hrubých rysech vím jak se cítíš. Alespoň co se týká toho tripu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Kluci, odkažte mně na stránku, kde řešíte ten výlet/akci. Nebo prosím nějaké základní informace. Bouchla mi dovo, tak hledám náhradní plán a přece jenom, přestože jsem vesměs mlčící člen, bych vás rád potkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 @solidus Tady vlákno: Taky se to řešilo v tomhle vlákně o něco nazpět... Ale teď to vypadá, že bez bosse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Ahoj, díky, už to vidím. Zítra se má projíždět Ustím, fakt to platí? Mám to kousek, rád se svezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Bohužel ne. Viz minula stránka a moje koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Škoda chtěl jsem aspoň kousek popojet v rámci jihovýchodní části tour. Dnes jsem ale stejně utrhl spojkové lanko, potupně byl odtažen a není jisté kdy to bude zase v cajku....servis praskal ve švech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 @Bert to mě upřímně mrzí, drž se Chci se zeptat, je něco vyloženě pruser u B-King? Poohlizim se nad něčím v sem vklouznout do sezóny. K1300R je nad rozpočet a K1200R nebyla doporučována, tak tak zkoumám. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Sama katastrofa, to mě mrzí. Nechce někdo něco podniknout o víkendu, případně celý další týden, kdy má dovolenou? Jen se ptám, parťák se vždy hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 před 13 hodinami, Snekofon napsal: a není jisté kdy to bude zase v cajku....servis praskal ve švech To nemuze byt tak slozite na vymenu hele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Potvrzuju, není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Dneska bylo krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Mezi vinicemi.... Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 nějak se začít musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Dneska krásný výlet do Hodonína a zpátky k Brnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Tak jsem to nakonec pojal dosti konzervativne. Vzal jsem ji z Nemecka, maji aktualne 30 % slevy. Byla tu za par dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 před 5 hodinami, warann napsal: Tak jsem to nakonec pojal dosti konzervativne. Vzal jsem ji z Nemecka, maji aktualne 30 % slevy. Byla tu za par dni. Taky jsem měl šubrtku ve výběru, nakonec jsem vzal Neotec od Shoei. Pár fotek ze včerejšího výletu z Greimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 (upraveno) @M-72 ja to mel naopak, ale oboji bude dobry. Dnes prvnich par km a vypada to, ze si budeme rozumet. Jeste mam priobjednany molitanovy zaslepky do toho vybrani, co je pro hands free sluchatka. Upraveno 23. května 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Schuberth je super, mam ju aj ja, akurat ciernu matnu s intercom Sena 10s a velka parada uz asi 4 roky.Shoei som skusal tiez, ale nejako ma tlacila na styroch miestach na hlave, ale som presvedceny, ze vsetky znacky maju top triedu vymakanu a ked sadne na hlavu, clovek je velmi spokojny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Nadšení neopadá. Zjistil jsem, že silnice už nejsou pro mě a tohle je úplně jinej svět. Takovej hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se