moco Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 8 hodinami, Johanes napsal: Ahoj,je tu někdo s Nortonem, nebo Triumphem kolem 70’? Byl tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Wanderer neměl 70 ,jo motocykl ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 V 9. 7. 2022 v 18:21, mAra_ napsal: Tak po konzultaci s kolegou @warann, jedu zítra zkusit Dainese Smart vestu... Tak uvidíme. Tak už ji mám doma. V týdnu to nějak zprovoznim a pak dám občas vědět, jaké je s tím ježdění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 před 5 minutami, mAra_ napsal: Tak už ji mám doma. V týdnu to nějak zprovoznim a pak dám občas vědět, jaké je s tím ježdění... Zkoušel si i jiné varianty? Já právě vybral Tech-Air 5, už s tím mam něco přes tisíc km a jezdí se s tím v pohodě. Že doufám, že to nikdy nevyužiju naplno (snad nikdo zde), je jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 Tu tam měli taky. A zkoušel jsem ji taky. Ale upřímně jsem si sám sobě řekl, že v tomhle bych na HD prostě nejezdil. Že se mi to prostě nelíbí.. na jiné motorce ani nic proti ničemu, ale já se v tom nedokázal představit. A Dainese jsem vzal velikost takovou, že ji budu mít buď pod/nad tričkem. Každopádně pod bundou či mikinou. Záleží, jak moc se mi bude chtít oblékat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 V 14. 5. 2022 v 19:33, Americkej napsal: Dnešní kafčák v Milevsku, Škorpík je exo carbon 1400 air... Bylo to v zimě a v mý velikosti měli jen tu variantu s červeným proužkem. Co už, svět není dokonalý místo. Ať jsem dělal co jsem mohl, červík hlodal. To asi znáte, že jo. Takže dneska dorazila verze bez červenýho proužku, čímž jsem svůj svět posunul k dokonalejšímu. A při tom taková blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 V 5. 7. 2022 v 9:05, Strocek napsal: Jak kuci pečujete o gelovou baterku, tak aby jí to nejlíp prospívalo. Vytáhnu motocykl tak jednou za tejden, projedu vokolo komína a uložim. Nedávno jsem pořídil chytrou nabíječku CTEK MXS 5.0, tak jednou za měsíc nechat cca týden na nabíječce? CTEK mam taky, ale na bawko origo pěkně do origo zásuvky. Pokud jednou týdně najedeš 100-200km tak v podstatě v léte nemusíš dobíjet. Baterku nabíjej až když třeba 3-4 týdny nejezdíš. V zimě pak souhlasím jednou za měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Dnes bylo krásně a téměř 300 km klikatých cest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 (upraveno) Dal jsem na Z900 za víkend 800km, na Praděd do služby v sobotu a v neděli zpět furt mne baví Upraveno 18. července 2022 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 (upraveno) Dosáhl jsem rovnovážného stavu, motorkářský jin-jang .... Jedna na temné straně síly a jedna na té druhé Miluju obě ... Upraveno 18. července 2022 uživatelem solidus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Dnes v pekle, maj to tam pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Cesta z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Vecerni ocistaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Tata si pujcuje mou motorku na pojizdky po statlu, dneska mu borec s Cayennem nedal prednost. Nastesti si jen odrel loket a koleno. Jezdete opatrne, je to hned.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 V 10. 7. 2022 v 19:57, mAra_ napsal: Tak už ji mám doma. V týdnu to nějak zprovoznim a pak dám občas vědět, jaké je s tím ježdění... Tak asi dobrý ne? Já ji mám třetím dnem a zatím spokojenost, hlavně v těchle vederech. Oceňuju, že perfektně sedí a i když se v ruce zdá poměrně těžká, tak když ji obleču, ani o ni nevím. Každopádně i optikou příspěvku nade mnou doufám, že k ověření funkčnosti nikdy nedojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Trip na Slovensko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Nová hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Hezka hracka. Mel jsem ji na testovaci jizdu. Ale pro mych 190 cm mi vadily kolena na ostry hrane nadrze. Jinak do mesta a blizkeho okoli super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 před 12 hodinami, mrazik napsal: Nová hračka Kde to je focené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 před 20 minutami, M-72 napsal: Kde to je focené? Huta v Podbieli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se