(Miloš) Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Tak jsem to dneska konečně vytáhnul, jede to super, ale je to o něco větší tortura, než jsem si představoval... Jsem zvyklej sedět vzpřímeně, takže mě bolej ruce, za krkem, spojku už sotva mačkám No láska na první pohled to rozhodně byla, ale jestli z toho bude hezkej vztah se teprve ukáže. Tankvak musí každopádně pryč, když chce člověk trochu jet a hejbat se u toho tak překáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Kufr se hodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Si narazil štěně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Pánové, potřeboval bych poradit sevis Harley ve Strakonicích nebo v Písku. Posral jsem výměnu brzdovky, za boha nejde odvzdusnit (předek..., s ABS). Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 před 2 hodinami, (Miloš) napsal: Tak jsem to dneska konečně vytáhnul, jede to super, ale je to o něco větší tortura, než jsem si představoval... Jsem zvyklej sedět vzpřímeně, takže mě bolej ruce, za krkem, spojku už sotva mačkám No láska na první pohled to rozhodně byla, ale jestli z toho bude hezkej vztah se teprve ukáže. Tankvak musí každopádně pryč, když chce člověk trochu jet a hejbat se u toho tak překáží. Mám to podobně na1100S, a to přesto, že na ní jezdím už 17tou sezónu. Za dvakrát si zvykneš. Abych jen nekecal, tak dneska jsem vytáhnul na chvilku RE. Na tom sedím hodně vzpřímeně a z toho mám teprve divný pocit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Před hodinou, Crusty napsal: Pánové, potřeboval bych poradit sevis Harley ve Strakonicích nebo v Písku. Posral jsem výměnu brzdovky, za boha nejde odvzdusnit (předek..., s ABS). Díky moc Zkus napsat Honzovi, je přímo ve Strakonicích https://forum.chronomag.cz/profile/2650-tc95/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Dneska takovej menší chrono moto výlet s @mAra_ a @Mira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Dneska to byla zábava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 GS slo dnes do sveta ale C si necham, na svoje stari a vahu ma skvely podvozek, i jen dnesni cesta na postu me hrozne bavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Naposled když jsme to zkoušel nahodit tak to točilo do nekonečna a furt nic. Dala se nová baterka a v servisu, že nějaký kontakty byly zoxidovaný... Tak pak šlapala jak měla. V průběhu zimy jsem jí zkoušel cvičně natočit a nic. Tak jsem si dneska vyčlenil neděli, že to bude na dýl. Vylil jsem starej benzín v karbíku a šla na drc tvl, já měl takovou radost. Tak sem jí dal okolo komína za uši, ale protože lehce pršelo a furt to hrabalo, tak sem to rači vzal domu abych se ještě někde nerozstřelil. Vyjel sem po docela dlouhý době, tak sem úplně zapomněl, že se motorkáři zdraví . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Moj Bandita si vcera az podozrivo bez protestov spomenul po dlhych mesiacoch, ze je to motorka a nie stojan na helmu a proste naskocil. Normalne ma to az prekvapilo, cakal som to po takom case (vyse pol roka) o dost horsie. Zafugoval trik na zimu: Verva + odpojit privod paliva a nechat chcipnut na koniec este uplne vypustit karbce cez prepady. Viem ze (podla typu tesneni) hrozi nebezpcenstvo zoschnutia tesneni v karbcoch, ale to sa nastastie nestalo. Na hltanie kilometrov to sice zatial nie je, chce to novy papuc, dosticky a tiez mrknut na ventily, nakolko minulu sezonu som to takpovediac "dojazdil". No ale aj tak potesilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Kupa54: šanci tomu určitě ještě dám, ale aktuálně mám pocit, že to nebude fungovat... Že bych vydržel jezdit na něčem, co mě tak trochu sere si neumím představit i kdyby to byl nejhezčí stroj na planetě. No ale uvidíme, nechci to odsoudit hned po první vyjížďce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Před hodinou, (Miloš) napsal: Kupa54: šanci tomu určitě ještě dám, ale aktuálně mám pocit, že to nebude fungovat... Že bych vydržel jezdit na něčem, co mě tak trochu sere si neumím představit i kdyby to byl nejhezčí stroj na planetě. No ale uvidíme, nechci to odsoudit hned po první vyjížďce. Masina se musi libit a kdyz ji nechces jen do obyvaku, tak se na ni musi nechat jezdit. Loni jsem prodal krasnou Guzzinu Le Mans, nedokazal jsem na ni vydrzet sedet vic jak hodinu a z vibraci me brnely ruce, tak bohuzel sla do sveta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 před 22 hodinami, Kairos napsal: GS slo dnes do sveta ale C si necham, na svoje stari a vahu ma skvely podvozek, i jen dnesni cesta na postu me hrozne bavila C je uplně nejvíc taky mám a asi se mnou dožije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 Od včera už krásných 600 km. Pěkně jsem zase přes zimu změknul, úplně z formy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2023 kde jsi vypadnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Moje nejmilejší poježdění, Sardinie. Miluju prázdný silnice složený jenom ze zatáček, italskou kuchyni, i to jejich typický značení který dokresluje, jaký mají místní obyvatelé přístup k životu a autoritám obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 (upraveno) V 22. 4. 2023 v 17:12, Crusty napsal: Pánové, potřeboval bych poradit sevis Harley ve Strakonicích nebo v Písku. Posral jsem výměnu brzdovky, za boha nejde odvzdusnit (předek..., s ABS). Díky moc Pokud bys nepochodil, v Písku vedle MOLky dělají Indiány. A kdysi jsem se podobně trápil s šestnáctkovým GéTéčkem. Nakonec jsem to dal ve dvou, pověsil mašinu za řídítka a druhej mi točil předním kolem při zapnutým klíčku, aby ABS jednotka měla pulzy. V servisu Ti jí napíchnou, takže pulzy posílá prográmek. E: překlep Upraveno 26. dubna 2023 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes512 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Zatím se po zimě neprobudila-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Potkal jsem na cestě novýho kámoše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se