shewcza Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 Na tomhle jsou ty škrábance dokonce plusem. Alespoň teda mě se to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 20 hodinami, shewcza napsal: Na tomhle jsou ty škrábance dokonce plusem. Alespoň teda mě se to líbí Při nájezdu na cílovku mi uchcal předek ale jedná se o utáhlou zatáčku = malá rychlost. Všechno pobraly padáky a kryt páček, nejvíc toho asi vzala bota ale noha je v pořádku takže cajk před 20 hodinami, shewcza napsal: Na tomhle jsou ty škrábance dokonce plusem. Alespoň teda mě se to líbí Já raději bez škrábanců ale tady se s tím tak nějak počítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Aspoň každej uvidí, jakej seš ostřílenej mazák se vším všudy, a né žádná připosraná leštěnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Presne. A muzes rikat,ze to klopis az na padak jak Boris Chambon. Fajn,ze ses cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 25 minutami, Strocek napsal: Aspoň každej uvidí, jakej seš ostřílenej mazák se vším všudy, a né žádná připosraná leštěnka Klasicky se to muselo stát na jediným místě kde stáli lidé z depa před 10 minutami, TLD napsal: Presne. A muzes rikat,ze to klopis az na padak jak Boris Chambon. Fajn,ze ses cajk Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Hele aspoň si jim nemusel nic vysvětlovat jak to probíhalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 před 16 hodinami, TLD napsal: Presne. A muzes rikat,ze to klopis az na padak jak Boris Chambon. Fajn,ze ses cajk Jéžiš, teď na mě padla nostalgie...Boris Chambon, Eddy Seel, Thierry Van Den Bosch a další. Kurník to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Presne. Ja byl z tech SM tak hotovej,ze jsem nechal u Hamouze predelat stare DR na motarda a zkousel to kolem kruhaku. To byl skvelej cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Tak mě dělala vždycky problémy právě ta utažená levá u nájezdu z depa, tam byly asi 3 povrchy a tam kde jsem si představoval ideální stopu na výjezdu, ještě díra, teď už je to opravený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Borci, ted vikend IRRC Horice. Nemate nekdo typ, kde je dobry koukat? Tj ktera zatacka? Rovinka? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Jezdím k vracečce č.14 na té mapce, tam musí všichni razantně spomalit a pak zase akcelerovat a to se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viders Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 V 25. 7. 2023 v 21:42, Strocek napsal: Už si píšu s kolegy, víc už asi není třeba . Díky Kdyby jsi něco ještě potřeboval klidně se ptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 před 21 hodinami, Kupa54 napsal: Jezdím k vracečce č.14 na té mapce, tam musí všichni razantně spomalit a pak zase akcelerovat a to se mi líbí. Diky za typ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Nemáš zač. Bohužel se tam letos nedostanu, máme v sobotu i v neděli rodinnou akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Dneska moc pěkný svezení s @Bembeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 V 10. 8. 2023 v 15:36, johny357 napsal: Borci, ted vikend IRRC Horice. Nemate nekdo typ, kde je dobry koukat? Tj ktera zatacka? Rovinka? Diky Já se před pár lety hýbal mezi startem, 1-2-3, chvíli 5-6 a pak 8 v průběhu dne. Zejména ten úsek po cílovce byl super, protože to, co někteří předvádí…užij si to. Já to letos nedám, ale příští víkend jedu do Lokte a MS v sidecarcrossu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Dneska koupačka Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Dnes len take male kolecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se