Vladar91 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července V 19. 7. 2025 v 22:40, Xenomorfus napsal: Zatim nic lepsiho nebylo vynalezeno ;-). V Africkych vedrech se nepoti tolik pr*el, v chladu to hreje a i posez je pohodlnejsi. Akorat to trochu pritahuje psy ;-). A je to tedy kuze z ovce/berana. Co děláš když prší? To musí být jak sedět jak na vodni posteli
Xenomorfus Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července před 14 hodinami, Vladar91 napsal: Co děláš když prší? To musí být jak sedět jak na vodni posteli Kdyz chcije moc, tak sudam, kdyz mene, tak to jen treba na chvili prekryju igelitem a kdyz trochu, tak to neresim ;-).
Xenomorfus Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Bo to tu nechcu furt plevelit, stejnak to nikoho nezajima a loni cestu do Dakaru dokumentoval Vojta, tak letos sem na to sam. Este to zkraje srpna pripomenu, nicmene letosni solo projizdku po evrope do Spanelska budu valit na muj gzychtbuk. https://www.facebook.com/share/p/1A4sbjA47D/
African Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července Letenky na Sardínii zajištěný a teď tedy ta motorka, půjčovnu už mám Každý výlet dávám nějakou jinou fešandu a teď koukám, že tam hojně půjčují tady tu divočinu... hodně dobrodruhů jsem na Enfieldovi potkával v Nepálu, tak mě to docela láká. Budeme jezdit cestou, necestou, spíš se vyhýbat hlavním tahům tak si říkám že by čtyřstovka mohla stačit, ale zase jestli to není úplný shit Mám jí zkusit, a nemáte s ní někdo zkušenosti?
Vladar91 Odesláno 23. července Nahlásit Odesláno 23. července před 17 hodinami, Xenomorfus napsal: Bo to tu nechcu furt plevelit, stejnak to nikoho nezajima a loni cestu do Dakaru dokumentoval Vojta, tak letos sem na to sam. Este to zkraje srpna pripomenu, nicmene letosni solo projizdku po evrope do Spanelska budu valit na muj gzychtbuk. https://www.facebook.com/share/p/1A4sbjA47D/ Super poslal jsem Ti žádost na přátelství. Budu to sledovat a fandit z tepla domova.
Waya03 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července K@ndy jedny, 25 let řídim bez nehody a bez pokuty a jen co si udělám řidičák na motorku, bum už jí tam mám https://berounsky.denik.cz/zpravy_region/beroun-uz-ma-ctvrty-radar-je-v-hostimi-a-posviti-si-i-na-motorkare-20250527.html
KFL Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července V příštím životě chci bejt prodejce motorek. To je život! Nemusíš dělat vůbec nic, zájemce přijde sám. Sám si nastuduje věci kolem stroje, sám si ho obhlídne a pak ti jen přijde ke stolu, pozdraví a projeví zájem. Když má náhodou nějaký dotazy nebo něco chce, ačkoli by měl rovnou bez keců zaplatit fakturu za stroj, tak ho prostě ignoruješ nebo ho odkážeš na web. Buďto motorku chce, nebo ne. Jakýpak copak... Že je s (některýma) dealerama občas potíž, jsem zjistil už loni. Letos jsem se rozhodl zkusit vody okolních zemí. Primárně proto, že ten jeden model není v CZ nikde k mání. Říkal jsem si, že by to mohlo být lepší a lidi tam víc.. aktivnější. A co myslíte? Oslovil jsem dva autorizovaný dealery v Rakousku i Německu. Oba jsou do 160 km ode mě a oba inzerují stroje na mobile.de, popř. jinym serveru. Píšu slušný dotaz na dostupnost stroje, předprodejní servis a možnost instalace zvoleného příslušenství. Naznačím, že bych ocenil nějakou ucelenou cenovou nabídku, která bude o trochu hezčí než cena vylepená na webu. A ptám se, jeslti jsou schopni dopravit stroj do CZ. Nepřijde mi to nijak drzý, troufalý, ani neslušný. A... nic. Jako chápu, že podobnejch poptávek dostanou třeba několik týdně, ale i kdyby měli nějakej generickej template s odpovědí, kterym by mě poslali do háje, beru to. Ovšem to ticho a ignorace mě naprosto ubíjí. No nic, musel jsem si ulevit . Dám jim ještě dva dny a pak.. asi koupim nějakou ojetinu .
KFL Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Po posledních 3 týdnech strávených studiem informací, recenzí, textů atd., chci spíš XC. A ty už se nový sháněj blbě, když se přestaly dělat na přelomu 2023/2024 . Jetej u nás není žádnej (kromě jednoho z dovozu). Nový X je taky fajn, ale kvalitou komponentů je to krok dolů, plus nový normy (horší zvuk). XE je pro mě zbytečný, ale zase jsou dostupný lehce jetý... Čili preferuju XC, pak XE a nakonec nový X .
KFL Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Tak jen doplním, ať je to fér a jen nenadávám, že mi volali z Německa. S cenou necuknou ani cent (poslední nový XC v Německu), plus jsme probrali dovoz a DPH (moje nepřipravenost, že jsem tuhle problematiku neměl najetou), k tomu možnou potíž s přihlášením starý nový motorky (EURO4). Po týhle krátký diskuzi jsem dospěl k tomu, že mi chtíč po XC asi za těch 60 tisíc rozdílu ceny proti novýmu X a 15 tisíc proti novýmu XE nestojí.
Jiřina Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Minuly týden muj první výlet na Balkán. A určitě né poslední. Káždému, kdo se na to chystá, ale oddaluje stejně jako já, protože přeci práce, tanto, toto. Jeďte a poznejte, stojí to za to.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 1
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 18 hodinami, KFL napsal: Bych řek, že už mi došlo místo... a je to dobře! Bych řek, že je místa ještě spousta...
johny357 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Optimalni pocet motorek pro borca je: n+1 Kde "n" je aktualni pocet motorek 6 1
marty87 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 20 hodinami, KFL napsal: Bych řek, že už mi došlo místo... a je to dobře! Tak gratulace, 900 prodaná?
KFL Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna 4 hours ago, marty87 said: Tak gratulace, 900 prodaná? Nene, furt v inzerci. Extra mě to zatím netrápí
hopa26 Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Děda ji dodělal a dnes poprvé vyrazil. 15 let práce. 10 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se