jacob Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ja som prispel presne tolko, kolko ty. Prispevok na chronomag bol sukromny dar. Prispevkom si si nic nepredplatil a nikoho k nicomu nezaviazal.Díky neschopnosti (nebo nezájmu) především majitele není zaveden poplatek za prodeje, profi sekce, možnost premium membership atd. Pak jsou bohužel nutné dary.
vraby Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Mimochodem nefunguje mi odhlášení z fóra, odhlásím se a při dalším otevření prohlížečejsem opět přihlášen, dělá to chrome na desktopu i na tabletu. Chrome na tabletu a pc v pohode, tak asi chyba někde mezi židlí a ......
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 By se to tu mělo na měsíc zavřít, odpočinek by prospěl všem... Moje řeč.
Frantik Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Můžeš mi přestat do těch rozšlapanejch hraček ještě kopat? vtip Woe relax :-)
Marhi Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Proboha proč považuješ kohokoli z fora za morální autoritu? Tohle není nebe, je to jen forum. Normální plkarna. A majitel fora si tady neco zkusil a uz to zase vypnul. To není, jako kdyby nekdo umřel, proboha.Nemáš pravdu předsedo.Celé je to o té dobrovolnosti, já dobrovolně přispěji na provoz, ale cena za to je, že nemám vlastně žádná práva. Kdyby se tady platil paušál ( a to je utopie) tak si provozovatel tuhle srandu nemůže dovolit. Klamání zákazníka a defakto podvod. Proto se stalo co se mohlo stát.Další věc je ta, že pokud člověk není ouplnej vůl, tak ví, že co mi jednou neprošlo se dá vylepšit.No a ta sranda nakonec je ta, že dost lidí tady, se pohybuje ve vyšších sférách biznysu, možná i politiky. A pak vysvětluj dozorčí radě, že sis někde jen povídal a oni se nabourali do firmy.Krásný příklad je Hillary Clinton. Ta si taky jen povídala. A že toho nakecala. Tohle jsou obr. průsery. A padaj pak hlavy. Mě je to vesměs jedno, jsem dělnická dlažba. Ale lidi co ví, a ti co můžou, si neradi nechat tímto stylem nabourávat soukromí. A to, že šlo jen o výpočetní výkon. Zatím.Dobrý je, že se ukázalo, že dobrej antivir, opravdu něco udělá. U mě dobrý. Visty do toho nespadly.
colommbo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 tommas4: "Nehysterči, pokud je to vyřešené, tak to samo zapadne v propadlišti dějin." - tohles napsal moudře, akorát se zkus podle toho chovat. Ano, přišels o své iluze, tahle ztráta je jednou z nejhorších, proto jsi nas*anej až na půdu a já to naprosto chápu. Když mám hodně velkej vztek, musím se z něj taky nějak dostat, "vyškrtat se". Prý je na to dobré třeba (na)štípat dříví, ale není-li, musí postačit klávesnice. Stále však platí věta první. Chce to čas a budoucnost ukáže.
p3k Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 By se to tu mělo na měsíc zavřít, odpočinek by prospěl všem... Moje řeč. předevčírem jsem dočetl "Blackout" od Elsberga a teď ještě toto ...
Frantik Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Nemáš pravdu předsedo.Celé je to o té dobrovolnosti, já dobrovolně přispěji na provoz, ale cena za to je, že nemám vlastně žádná práva. Kdyby se tady platil paušál ( a to je utopie) tak si provozovatel tuhle srandu nemůže dovolit. Klamání zákazníka a defakto podvod. Proto se stalo co se mohlo stát.Další věc je ta, že pokud člověk není ouplnej vůl, tak ví, že co mi jednou neprošlo se dá vylepšit.No a ta sranda nakonec je ta, že dost lidí tady, se pohybuje ve vyšších sférách biznysu, možná i politiky. A pak vysvětluj dozorčí radě, že sis někde jen povídal a oni se nabourali do firmy.Krásný příklad je Hillary Clinton. Ta si taky jen povídala. A že toho nakecala. Tohle jsou obr. průsery. A padaj pak hlavy. Mě je to vesměs jedno, jsem dělnická dlažba. Ale lidi co ví, a ti co můžou, si neradi nechat tímto stylem nabourávat soukromí. A to, že šlo jen o výpočetní výkon. Zatím.Dobrý je, že se ukázalo, že dobrej antivir, opravdu něco udělá. U mě dobrý. Visty do toho nespadly.Ty ale nejsi zadnej zákazník :-) Jsi jen člen. A s tema politikama se to tady taky nehemzi :-)
mAra_ Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ty ale nejsi zadnej zákazník :-) Jsi jen člen. A s tema politikama se to tady taky nehemzi :-)Hlasuji proti!!! Důrazně žádám pana předsedu o započtení mého hlasu proti!!!
Sedlin Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Hele a co když Patrick prostě potřeboval vstupní data do sociologického průzkumu, kterej se mohl jmenovat třeba "Jak reaguje skupina lidí využívající komerční produkt za dobrovolný dárcovský příspěvek z vlastní vůle po té, co si po dlouhé době využívání produktu osvojí falešný pocit, že je oprávněna nárokovat kvalitu a funkci této služby"? Je to tady normální směs lidí, nálepkovat to skupinou gentlemanů je stejně vedle jako jakákoli jiná snaha "hodnotit skupinu". Já tu poznal blbce, o kterejch jsem přesvědčen, že jsou dílem omylu a naopak fajn kořeny, kterým nemám problém na měsíc půjčit drahý hodinky, ale s označením "fóra gentlemanů" bych to zas nepřeháněl.Proto je IMHO nešťastné dovolávat se "morálky" gentlemanství, když se nám tu něco nelíbí. Ano, ano mohlo to být jinak, mohl to sem napsat, že něco takového je v plánu a bude to bežet od do a oprávněně se cítíme dotčeni, že bez našeho vědomí procák na našem kompu vytopil obývák i s předsíní a oprávněně se cítíme zneužiti, že jsme pomohli vyrejžovat tři kačky.Můžem tu lamentovat nakolik to bylo "slušné" teda přesněji "neslušné", ale kdyby to tu majitel vypnul, tak stejně nic neuděláme, ani si tady už nebudem moc zanadávat, tak buďte vděční za tři koruny, vytopenej obývák a za to, že tu furt můžeme slovně průjmovat, stejně jak já teď Já taky přispěl a přispívám každej rok. Ale já to dělám to jen proto, že mě baví vás tu srát
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ty ale nejsi zadnej zákazník :-) Jsi jen člen. A s tema politikama se to tady taky nehemzi :-)Franto já zírám! Vrchní prudič a přitom jedny z nejrozumnějších názorů v téhle debatě. Hezky to dnes napsal Andy:Jinak pokud si nekdo myslel, ze zakouti webu jsou bezpecna, tak bych mel pro toho naivku luxusni vilu na Ukrajine. Zn. Ve tme i sviti... EDIT: A Sedlin mi mluví z duše.
Marhi Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ty ale nejsi zadnej zákazník :-) Jsi jen člen. A s tema politikama se to tady taky nehemzi :-)Nechci urážet tvoji inteligenci. Já vím že nejsem zákazník. Proto mohu být odrbáván.To ostaní byl nadnesený příměr. Naopak, sem si vědom toho, že pošlu-li pár stovek , budu čas od času vytěžen, či co jiného.
Tikal Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 A prej zamknout to. Kdepak, to by bylo ještě více řečí v miliónu vláken. Takhle se to špinavé prádlo vypere tady....
Gustaf Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Já chci taky těžit 3kc za den, kluci...můžu?
Maxel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Jo. Ale prachy prej kazí karakter, tak bacha ať to s těma lowe nepřeženeš.
Hasňa Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 předevčírem jsem dočetl "Blackout" od Elsberga a teď ještě toto ...A dobré? Už to mám na nočním stolku.
Frantik Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Nechci urážet tvoji inteligenci. Já vím že nejsem zákazník. Proto mohu být odrbáván.To ostaní byl nadnesený příměr. Naopak, sem si vědom toho, že pošlu-li pár stovek , budu čas od času vytěžen, či co jiného.Tak je to vyřešený :-)
Hardslimer Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Mne se tady libi!Borec ti tady udela zasah do tveho kompu (kyberneticky utok na tvem majetku) a ty mu za to dobrovolne posles penize.A pak dostanes BAN a mozna i dozivotni.Sorry jako! :-)Lepsi nez sekce HUMOR!
Michael Psy Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Ja si jenom trochu myslim, ze mobilni zarizeni se pozna podle identifikace prohlizece a pak tedy zalezi na tom jak se ktery mobilni prohlizec identifikuje. Nekdo ho muze mit schvalne nastaveny tak, aby o sobe tvrdil, ze je to plnohodnotny browser a pak se muzou dit jeste pekne veci. Ano souhlasím to je pravda, pokud si někdo nastaví zobrazení pro PC nebo nějak poladí user agent string. EDIT : Vlastně se musím omluvit, mohl jsem někoho uvést v omyl neúplnou odpovědí. Děkuji za doplnění Maxmillian
p3k Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 A dobré? Už to mám na nočním stolku.jj, dobrý, můžeš se ponořit do děje
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.