Návštěvník Oplt Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Před hodinou, mAra_ napsal: Já mám Jeep a taky s ním nevyjedu... Ty můžeš nemáš se z co stydět. Tedy pokud je pojízdný.... promiň musel jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 3 minutami, petr_cha napsal: Mam az detskou slabost pro tyhle pribehy.. klobouk dolu.. https://cnn.iprima.cz/ukrajinsky-vojak-vyhodil-do-vzduchu-most-sam-prisel-o-zivot-zabranil-tim-vstupu-rusum-81960 Kvuli tomu a tomu ostrovu jsem se dneska zhadal do krve se zenou. Ma strach, ze bych pripadne udelal totez. A muzu se ji divit? Nemuzu. A udelal bych to? Nevim. Doufam ze jo a nemam z toho radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Mohl bych zapálit knihu, rozbít dvoje hodinky, zničit dalekohled, nebo zlomit nůž, popřemýšlím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 (upraveno) před 1 minutou, Oplt napsal: Ty můžeš nemáš se z co stydět. Tedy pokud je pojízdný.... promiň musel jsem. Právě, že není Upraveno 25. února 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 25 minutami, Lucky Lucaso napsal: Jdi s tema svejma kecama vis kam. Moje svagrova je z Ukrajiny. Jeste pred dva mesici byla pro vetsinu spina z vychodu co bere mistnim praci. A najednou je tu horda super hrdinu co se bijou za ukrajinu? Ma tam celou rodinu, mamu,tatu, dve sestry ktery maj maly deti...strach, hysterie a total kolaps co se obyc zivota tyce. Fakt si myslis, ze rozbiti 50 let starejch hodinek je nejaka podpora? Jako sorry,ale jdete do prdele!!! Chlapce, meles tu sracky az to smrdi. Jebe ti? Akymi kecami? Dal som tam smajlik na to ako niekto rozjebal vlastne hodinky kladivom. A ty mas z toho jasno ze tu horda bije za ukrajinu, a tvoja svagrova tam ma celu rodinu a vsetci su blazni len ty si lietadlo? Spamataj sa, evidentne ti preskocilo. A do prdele chod sam, stastnu cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 1 minutou, Josef01 napsal: Mohl bych zapálit knihu, rozbít dvoje hodinky, zničit dalekohled, nebo zlomit nůž, popřemýšlím..... Myslim, ze ani jedno z toho co píšeš tem obycejnym lidem na UK nepomůže. Bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 1 minutou, eskimak napsal: Chlapce, meles tu sracky az to smrdi. Jebe ti? Akymi kecami? Dal som tam smajlik na to ako niekto rozjebal vlastne hodinky kladivom. A ty mas z toho jasno ze tu horda bije za ukrajinu, a tvoja svagrova tam ma celu rodinu a vsetci su blazni len ty si lietadlo? Spamataj sa, evidentne ti preskocilo. A do prdele chod sam, stastnu cestu. Aha. Tak ja tu melu sracky. Tak jo no. Smajlik na to. Ne NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Taky myslím.... proto ta ironie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Právě teď, Lucky Lucaso napsal: Aha. Tak ja tu melu sracky. Tak jo no. Smajlik na to. Ne NATO. Hej. Meles. Dookola. Nebyt NATO, uz sedis pod mostom aby na teba nejebla bomba. Sasek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Myslim, ze ani jedno z toho co píšeš tem obycejnym lidem na UK nepomůže. Bohužel Chapu te, vsem tecou nervy, kazdej se s tim vyporadava po svem, ale nikdo to prece nemysli zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 6 minutami, mAra_ napsal: Právě, že není Já vím. Cětl jsem tu zde. Promiň to bylo ken takové trapné rýpnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Tak Polák dneska odvezl na Ukrajinu munici... a Češi čekají kdy si pro to Ukrajinci přijedou. Se poseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 (upraveno) před 3 minutami, Prochy68 napsal: před 7 minutami, Lucky Lucaso napsal: Myslim, ze ani jedno z toho co píšeš tem obycejnym lidem na UK nepomůže. Bohužel Chapu te, vsem tecou nervy, kazdej se s tim vyporadava po svem, ale nikdo to prece nemysli zle. To že rozbije staré hodinky Rusku neušodí, to ALE že od teď nekoupí, nepodpoří nic, z čeho by měl ten skurvený režím profit ale může pomoct kurevsky. Vymažme ruský hodinky, proč ne, tak jak vše Ruského z našich životů! Upraveno 25. února 2022 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 2 minutami, exBURN napsal: To že rozbije staré hodinky Rusku neušodí, to ALE že od teď nekoupí, nepodpoří nic, z čeho by měl ten skurvený režím profit ale může pomoct kurevsky. Vymažme ruský hodinky, proč ne, tak jak vše Ruského z našich životů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 3 minutami, eskimak napsal: Hej. Meles. Dookola. Nebyt NATO, uz sedis pod mostom aby na teba nejebla bomba. Sasek. Uz jsem to tu jednou psal. Zavri se do spacáku a vychladni. Otevru chronomag a vsude eskimak. Čo ty si zač kokotko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Právě teď, exBURN napsal: To že rozbije staré hodinky Rusku neušodí, to ALE že od teď nekoupí, nepodpoří nic, z čeho bym ten skurvený režím profit ale může pomoct kurevsky. Vymažme ruský hodinky, proč ne, tak jak vše Ruského z našich životů! I plyn a ropu? Nám dneska volali vyplašení zákazníci z Německa, jestli jsme schopni dál dodávat - bereme lamely z Běloruska, jsou k mání jen tam nebo v Rusku (jsou březové). Mám zavřít krám a poslat lidi (i Ukrajince) do pryč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Blby je, ze posledni ruska vec, co jsem koupil, byla kalkulacka v roce 1993. Rusky hodinky mam jen sovetsky a ty jsou vsechny bazaroidni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Právě teď, Lucky Lucaso napsal: Uz jsem to tu jednou psal. Zavri se do spacáku a vychladni. Otevru chronomag a vsude eskimak. Čo ty si zač kokotko? Tesi ma kokotko, ja som Eskimak. Vidis, ja otvorim chronomag, a zrazu vsade nejaky uchyl. Internetovy hrdina. Tazka doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Je mi te fakt lito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 5 minutami, Foundryman napsal: I plyn a ropu? Nám dneska volali vyplašení zákazníci z Německa, jestli jsme schopni dál dodávat - bereme lamely z Běloruska, jsou k mání jen tam nebo v Rusku (jsou březové). Mám zavřít krám a poslat lidi (i Ukrajince) do pryč? A co jiného? Budeme couvat až po Berlín protože ropa a plyn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se