Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 37 minutami, petr_cha napsal:

Ono je skoro jedno jestli zije nebo ne....v kazdem pripade sel od valu... oficialne neexistuje... a predpokladam, ze wagnerovci se na moc uz nyni nezmuzou, bez sve jednicky i dvojky...

myslim, ze jsme to všichni cekali, ale i tak je to masakr...proste nechá zabit 7 lidi...hovado

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tedlech nazoru a postoju se bojim, s blizicima se US volbama. To by bohuzel mohlo dost dosavadnich uspechu Ukrainy poslat uplne do hajzlu.. na druhou stranu, celkem sem se uz pred rokem obaval, ze by tydle nazory v US mohly bejt toudle dobou i vic slysitelny..

https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-odmitnu-krvelacne-zvasty-americky-prezidentsky-kandidat-slibuje-vstricnost-moskve-40441921#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Odkaz ke komentáři

Stejně jako u nás Bašta a jiní (předtím i potom) bezvýznamní magoři, tak i v Americe se může před primárkama za "kandidáta na prezidenta" vydávat kdejaké exotické pako - a podobné protisystémové bláboly jsou bohužel jeho jedinou šancí na aspoň nějakou mediální pozornost :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Se vůbec nedivím při výkonech současný vlády. Já jsem teda mimořádně zklamanej a nasranej volič pětikoalice. Není to pro mě samozřehmě důvod to hodit ANO/SPD, ale misky vah jsou dost vyrovnané. Věřím, že dost voličů se přehoupne, nebo prostě nepůjde k volbám. Můžeme si za to sami, když necháme v politice úřadovat lidi namísto z první ligy jen ty z okresního přeboru...

Odkaz ke komentáři

Současná vláda nám předvede ještě za ty dva zbývající roky taková kouzla, že se možná budeme za Okamuru modlit 😂 Už se rozjíždí miliardové projekty, protože jim všem do jednoho začíná být jasné, že si v příštích volbách už ani neškrtnou. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...