Campino Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 29 minutami, guzmic napsal: Mě nejvíc mrzí nastavením lidí, dělám ve velké fabrice na západě Slovenska, kde díky nadprůměrným platům rostou nové domy jak houby po dešti u oběda nic jiného neslyším, jen samé: všichni jsou k..vy, kokot Ma ...vič, prezidentka je americká p..ča, za komunistů nám bylo dobře atd. Ale v okolí, kde je opravdu rozumná životní úroveň vyhrává pravidelně Smer a druhý je Kotleba, takže to částečně ty názory vysvětluje. Ale v zimě do Rakouska lyžovat a v létě dvakrát k moři to už je potom cajk. Ono je to asi všade rovnaké, resp. podobné, či v ČR alebo v SR. V krajských a väčších mestách, kde je sústredená ekonomika, populisti a grázli typu Smer,Kotleba,Republika, Hlas...nemajú šancu uspieť, resp. vyhrať...v hladových dolinách, okresoch v okrajových častiach republiky a vlastne všade kde je nižšia vzdelanostná úroveň vyhrávajú práve grázli a populisti...o dôchodcoch a cigáňoch s permanentne nastaveným pazúrom, ktorým keď dáš prachy navyše 20x ročne a furt je málo, radšej ani nehovorím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 16 hodinami, Bert napsal: Já vím, bylo to tady už několikrát, ale furt jste na tom (mí drazí čobolové) líp .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tož ale ta vaše roba je taky kus ženský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Před hodinou, guzmic napsal: Mě nejvíc mrzí nastavením lidí, dělám ve velké fabrice na západě Slovenska, kde díky nadprůměrným platům rostou nové domy jak houby po dešti u oběda nic jiného neslyším, jen samé: všichni jsou k..vy, kokot Ma ...vič, prezidentka je americká p..ča, za komunistů nám bylo dobře atd. Ale v okolí, kde je opravdu rozumná životní úroveň vyhrává pravidelně Smer a druhý je Kotleba, takže to částečně ty názory vysvětluje. Ale v zimě do Rakouska lyžovat a v létě dvakrát k moři to už je potom cajk. A ten kokot uhrik z republiky, ma plne usta nenavisti k Bruselu a EU, ale kurva priznat prijem z pozicie poslanca EP vo vyske 400 000 Eur, to mu uz ten skurveny zapad nevadi. Podobne, jeho zena, ktora podnika vo Viedni. Banda kokotov pojebana. Uff, az sa mi ulavilo. Na minutu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: A ten kokot uhrik z republiky, ma plne usta nenavisti k Bruselu a EU, ale kurva priznat prijem z pozicie poslanca EP vo vyske 400 000 Eur, to mu uz ten skurveny zapad nevadi. Podobne, jeho zena, ktora podnika vo Viedni. Banda kokotov pojebana. Uff, az sa mi ulavilo. Na minutu. Asi tak, všichni mají plnou hubu keců jak je EU na hovno, ale různé dotace, podpory atd. nesmrdí. Ale třeba nebude zas tak špatně a budeme tu bačovat dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal: A ten kokot uhrik z republiky, ma plne usta nenavisti k Bruselu a EU, ale kurva priznat prijem z pozicie poslanca EP vo vyske 400 000 Eur, to mu uz ten skurveny zapad nevadi. Podobne, jeho zena, ktora podnika vo Viedni. Banda kokotov pojebana. Uff, az sa mi ulavilo. Na minutu. To mi připomnělo tu naši bolševickou svini Konečnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 On 9/4/2023 at 8:46 PM, Bert said: Já vím, bylo to tady už několikrát, ale furt jste na tom (mí drazí čobolové) líp .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. peknych zien su tu plne ulice. bohuzial pekne fotky a prejavy su vsetko na co sa zmohla. objektivne - ako prezidentka krajiny bola zalostna. k tej fotke napravo - plot v pozadi je dufam pod napatim. toto by nemalo behat volne po zotmeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 9 hours ago, EpsteinBarr said: A ten kokot uhrik z republiky, ma plne usta nenavisti k Bruselu a EU, ale kurva priznat prijem z pozicie poslanca EP vo vyske 400 000 Eur, to mu uz ten skurveny zapad nevadi. Podobne, jeho zena, ktora podnika vo Viedni. Banda kokotov pojebana. Uff, az sa mi ulavilo. Na minutu. stale rozmyslam ze pojem "Stockholmsky syndrom" je voci tomu svedskemu mestu nefer.. ale zas je pravda ze kazdy vie kde je Svedsko Slovaci nevedia ani kde je sever.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 1 hodinou, instant napsal: stale rozmyslam ze pojem "Stockholmsky syndrom" je voci tomu svedskemu mestu nefer.. ale zas je pravda ze kazdy vie kde je Svedsko Slovaci nevedia ani kde je sever.. Každý vie, kde je Švédsko. Takže aj ja. A ja viem, že Švédsko je na severe. Tak už viem, kde je sever. Prvý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 ty si polovicny Sved tak nemachruj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 19 hodinami, guzmic napsal: Žiju na Slovensku už delší dobu, ale tohle je totální politické dno. Kdo má silný žaludek tak ty cca 3 minuty vydrží. https://youtu.be/JkuMtO1NjTs?si=IFjkLur6TiZZJhUk Kovaný stalinista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 9 hodinami, instant napsal: ty si polovicny Sved tak nemachruj Když jsem byl na vojně, tak nám Slováci nadávali do Švédů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Před hodinou, Geodet napsal: Když jsem byl na vojně, tak nám Slováci nadávali do Švédů. To je divné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 A nám niektorí Švédi do čobolov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Mě říkají v práci univerzálně, kde je ten kokot a já si zase říkám, kde jsou Ti kokoti. A naši noví UA kolegové mají oblíbené suka mašína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 Tato tema je celkom podrobne rozobrata v encyklopedii: Kokot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Vzhledem k tomu, že si kardinál Dominik Duka na svém fcb profilu pod tímto svým příspěvkem: https://m.facebook.com/story.php/?id=100000920776967&story_fbid=24014439834836707 vypnul možnost reakcí, učiním tak aspoň zde. Dominiku, tys byl vždycky kokot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Pablb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 před 26 minutami, Bert napsal: Vzhledem k tomu, že si kardinál Dominik Duka na svém fcb profilu pod tímto svým příspěvkem: https://m.facebook.com/story.php/?id=100000920776967&story_fbid=24014439834836707 vypnul možnost reakcí, učiním tak aspoň zde. Dominiku, tys byl vždycky kokot! Maj recht, není tolik lidí co by pro vlastní víru udělalo tolik kokotin. „A to jsem bezvýhradný ateista, až se bojím, že mě Pánbůh potrestá.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Nejlepší je ten týpek vpravo, co se celou dobu maskuje pugétem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 před 13 minutami, dykmore napsal: Nejlepší je ten týpek vpravo, co se celou dobu maskuje pugétem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se