Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

toto jsem dal do vlákna Co vás naštvalo...

Odesláno čtvrtek v 14:01 s poznámkou - tak jestli tohle spíše nepatří do žumpy...

Komentář: Dětské gangy ovládají město na severu. Dojde na krveprolití? - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

kdo je tady z Jablonce , může se vyjádřit. 

Tak to spíše patřilo sem. Z Jablonce tu nikdo není jak vidno, ale s těma čokoládama to bují všude. V Pardubicích další problém. No go zóny tady již jsou, že by byly nogo i MHD? Dost velká nepříjemnost.

Warann :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, warann napsal:

Mohl jsem to dat vedle (co me nastvalo), nicmene … uzivame pohodu v termalech a vola dcera - jela do skoly - VS v sirsim centru Pardubic a za bilyho dne ji v MHD napadli a zbili 2 cikani, kluk a holka. A k tomu klasika, bus plnej, ale nikdo nezasahl. Holka otres mozku, rozsekly ret (na zemi do ni kopali), na krku limec atd. Nevim co je horsi. Zda to napadeni nebo ta pasivita “normalnich” lidi. Asi to druhy, cimz ovsem nijak nezlehcuju ten utok. Tam me to pouze nijak neprekvapuje. Zmrdi, uff. Vlastne to nedopadlo fatalne zle, resp. mohlo to dopadnout mnohem hur, ale i tak. Hlavne ty sramy na dusi. 

Strašný, držte se....dělají bordel už ve většině městech ČR, makáme na ksindly aby pak na oplátku mlátili naše děti 🤮 Naše děti mají také instrukce kudy chodit domů, obcházet parky, různé uličky a to jsme malé krásné městečko v CHKO a bude to horší, pokud okamžitě nezačne nějáká prevence kriminality.

Odkaz ke komentáři

U nás ve Zlíně cigoši skoro nejsou, ale jsme v obležení: Uh. Hradiště, Staré Město, Kroměříž, Přerov, Holešov, Vsetín. Bezďáci, feťáci se tu vyskytují. U těchto typů lidí jeden nikdy neví, co se jim honí v palici. Preventivně jsem dceru přihlásil do Krav Magy.

Odkaz ke komentáři

@safi @geometr  Tak jsem se zase někde dočetl, že vznik tohoto iniciovali Nizozemci, země cyklistů, aby tak zajistili lepší bezpečnost cyklistů ve městech. Asi s tím mají svoje zkušenosti. Je fakt, že dneska je provoz vesměs všude silnější než dřív, přibylo nejen cyklistů, koloběžek a skútristů, ale je čím dál větší fofr a někteří lidi jsou tím pádem zbrklejší a nepozornější.
To otevírání dveří pravou rukou řidičovou při vystupování (právě ty zbrklouny by to mohlo trochu zbrzdit :)) bych dal jako doporučení, ale ne to přikazovat natvrdo (a rozhodně ne policií kontrolovat a pokutovat).

Šťasný a vyřízený, že zaparkoval a pak otevřel dveře ....

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to schválně zkusil, otevřít si dveře u auta pravou rukou (za klíčku vzít pravou rukou). A...  Světe div se, nic, nikam se nenahýbám, nic mě nenutí se někam otáček, jsem v naprosto stejný poloze, jako když otvírám levou. Kdo tyhle pí*oviny vymejšlí.... Možná někdo, kdo má panděro, ten se přes něj možná musí nějak nahybat :D Nevim, já jsem prostě zvyklej koukat do zrcátka nebo se prostě otočit a k tomu mě teda nemusí nutit nějakej prostocvik.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

V 11. 3. 2024 v 22:14, warann napsal:

Mohl jsem to dat vedle (co me nastvalo), nicmene … uzivame pohodu v termalech a vola dcera - jela do skoly - VS v sirsim centru Pardubic a za bilyho dne ji v MHD napadli a zbili 2 cikani, kluk a holka. A k tomu klasika, bus plnej, ale nikdo nezasahl. Holka otres mozku, rozsekly ret (na zemi do ni kopali), na krku limec atd. Nevim co je horsi. Zda to napadeni nebo ta pasivita “normalnich” lidi. Asi to druhy, cimz ovsem nijak nezlehcuju ten utok. Tam me to pouze nijak neprekvapuje. Zmrdi, uff. Vlastne to nedopadlo fatalne zle, resp. mohlo to dopadnout mnohem hur, ale i tak. Hlavne ty sramy na dusi. 

Myslím, že ta pasivita je strašná!!! Jasně, nikdo si nechce hrát na "Fandama", ale když je plnej bus lidí, tak ti dva nemají šanci. Stačí jen na sebe nějak mrknout a vlítnout na ně, nějak je paralizovat a mohlo být po problému. Věřím, že to chce odvahu, ale jednou se mi to stalo, když jsem se vetřel do hádky vietnamského páru, paradoxně ženská byla víc hysterická než prostějšek. Řezali se tam a mě to nedalo. Nevím, komu jsem tím pomohl, ale byl klid, zavolala se policie a vyřešeno. Druhý den mě to přesto hlodalo, jestli jsem nebyl moc akční a co všechno se mohlo stát.

No nic, přeji brzké uzdravení bez dalších následků, ať už na těle nebo na duši.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, warann napsal:

Jo, to jsem už viděl. Ti jsou hodně sjetí. Jen není jasné, kolik lidí bylo na zastávce. Pak by to byla podobná situace k řešení.

Odkaz ke komentáři

U vietkongu je reálný problém, že ještě slíznete sám na sobě ukázku asijského bojového umění, je to jejich standart, ale čokolády jsou silný jen v přesile případně, jak je vidět, i proti ženským. A ty jejich baby jsou hysterky a jdou hlavou proti zdi. Blázinec.

Zažil jsem kdysi dávno na vojně cikánskou pracovní rotu byli jednoduší a velmi dobře se dali ovládat někým na způsob majora Terazkyho z Černých baronů. Manipulovat se s nimi dá velmi lehce, ale jejich babinec to umí ještě lépe. 🙄 vlastně je to taková základní mezidruhová informace pro naše lidi - stejně jako číst psát, bohužel. ☕. Odlišní lidé odlišný život i principy, tudíž v českém sociálním státě rovnostářství před bohem i před zákonem neuchopitelné.

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, Pozorovatel napsal:

Jj, zfetovaní negři "s kleštěma a letlampou" (toluen, pervitin atd.) začíná být takový běžný kolorit v naší krásné zemi......

Přesně, strašně se to za poslední tři, čtyři roky všechno zhoršilo. Úplně se přestali řešit protizákonné věci jako jsou fety, ublížení na zdraví a další jak soudy říkají maličkosti, které končí podmínkami, bo věznice praskají ve švech a musí se přeci šetřit. Stejně tak se celá situace zhoršuje i na silnicích, nikde nevidíš policajta, řidiči se chovají jak dobytci a prostě to u nás začíná být ohledně bezpečnosti všechno pěkně na pikachu 🤮 

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, African napsal:

Stejně tak se celá situace zhoršuje i na silnicích, nikde nevidíš policajta, řidiči se chovají jak dobytci a prostě to u nás začíná být ohledně bezpečnosti všechno pěkně na pikachu 🤮 

Nevim kudy jezdis, denne potkam tak 4 hlidky, ktery jen cekaji za kym se rozjedou nebo koho seberou. Za posledni tyden sem potkal 3x mereni rychlosti laserem. A kdyz uz se bavime o bezpecnosti, letos je u nas tak bezpecno, ze zakaz rizeni se udeluje i za prasklou zarovku. Co bys chtel vic?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...