Kupa54 Odesláno sobota v 07:40 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:40 Neměli bychom zapomenout, že hybným motorem zvyšování byli hlavně soudci a státní zástupci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno sobota v 09:17 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:17 Neměli bychom zapomenout, že hybným motorem zvyšování byli hlavně soudci a státní zástupci.Jenomže tohle koalice nevysvětlila populaci a protože penězům rozumí všichni tak to tajtrlíci prodávají jako že panstvo si přidalo....Na tomhle normální strany ztratí voliče. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno sobota v 09:19 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:19 Orbán, Fico, Fiala jsou opravdu nejlépe placeni z celé EU? Prostě pořekadlo, čím víc na Východ tím větší lůza je na svém místě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno sobota v 10:41 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:41 Já považuji člověka, který jde v současné do politiky době za "odpad". Vím, že to nejde zobecňovat, ale tak nějak to vnímám, bohužel. Strašně mě sere, že člověk se nijak z historie nepoučil !!! Technologicky se posunujeme, ale jinak, furt to samé! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno sobota v 12:18 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:18 Jasný. Politici jsou svině a politika je svinstvo. Takovej evergreen českých hospodských plků. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno sobota v 14:18 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:18 před 8 hodinami, ragu napsal: Ad zvýšení platů poslanců respektive výše platů politiků - v tomhle asi názorově nevyhraju soutěž popularity, ale za mě to není žádný terno. Základní plat poslance teď bude necelých 110k, což si v dnešní době vydělá polo seniorni projektovej manažer v IT. Jasně, jsou tam ještě náhrady, výbory a další výhody, ale osobně bych to za ty prachy nedělal, hlavně teda teď v éře Okamurovsko-Babišovských obstrukci, kde člověk neví jak dlouho a kdy bude muset poslouchat polo debilního makaka, finančně negramotnou královnu cringe nebo přistěhovaleckýho nácka. Kvalitní lidi je potřeba zaplatit a pokud si teď někdo vydělá v soukromým sektoru 200k a víc, nemá důvod hrabat se v politické žumpě, pokud teda vyloženě nejde pro nějaký kontakty, šméčka a trafiky. Blbý je, že většina současný politicky reprezentace je zadarmo drahá. Ale obecně jsem pro, aby tam ty prachy byly. Ideálně teda ruku v ruce s osobní odpovědnosti politiku a vyšší bariérou vstupu. Zavítal sem do žumpy a zírám. Nevím co tě živí a jak hodně tě to baví, ale předpokládám, že když budeš dostávat jako zaměstnanec třeba o dvacet % větší mzdu než dosud, tak zcela určitě nebudeš podávat větší výkony a nezrychlí se ti myšlenkové pochody. Pojedeš si prostě dál ve svojí lajně a budeš si chrochtat v "eráru." To je vše ke kvalitě. S posledním odstavcem souhlasím s tím, že by politická reprezentace měla pracovat zdarma (čestná funkce), protože je to poslání pro blaho národa, který přeci miluješ. Tím samozřejmě nemyslím toho blba co se jakoby zřekl platu, ale někoho kdo do toho půjde srdcem, což je opět utopie, páč není rok 1918 a všichni potřebujeme ty své materiální potřeby, že jo ? Tak kudy z toho ven ? Múnswoče a s Muskem na Mars. To je můj recept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno sobota v 14:33 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:33 před 8 minutami, YPO napsal: Zavítal sem do žumpy a zírám. Nevím co tě živí a jak hodně tě to baví, ale předpokládám, že když budeš dostávat jako zaměstnanec třeba o dvacet % větší mzdu než dosud, tak zcela určitě nebudeš podávat větší výkony a nezrychlí se ti myšlenkové pochody. Pojedeš si prostě dál ve svojí lajně a budeš si chrochtat v "eráru." To je vše ke kvalitě. S posledním odstavcem souhlasím s tím, že by politická reprezentace měla pracovat zdarma (čestná funkce), protože je to poslání pro blaho národa, který přeci miluješ. Tím samozřejmě nemyslím toho blba co se jakoby zřekl platu, ale někoho kdo do toho půjde srdcem, což je opět utopie, páč není rok 1918 a všichni potřebujeme ty své materiální potřeby, že jo ? Tak kudy z toho ven ? Múnswoče a s Muskem na Mars. To je můj recept. Nerozumíme si, ale neva, přesvědčovat nikoho nebudu. Dva body: 1) zvýšení platu není za mě relevantní pro současnou garnituru, byl bych pro aby v budoucnu ohodnocení bylo motivační pro schopný lidi z nastupující generace. Kdybych měl říct za sebe, kolik by muselo být na stole abych šel na poslanecký křeslo za vládní stranu, bavíme se tak minimálně o trojnásobku současnosti. Musí to být víc než si člověk vydělá v soukromé sféře (mimo podnikání) na relativně dostupné roli a započítat do toho ztrátu soukromí a riziko, že tě nejakej debil zastřelí. 2) dělat pro dobro lidu je utopie, to může dělat hrstka lidi který mají prostředky a kompetence, namátkou třeba Dejčmar, ale ti budou raději věnovat energii výzkumu a obecně filantropii. Hlásat něco o službě lidu je asi jako Hlásat, že si všichni máme pomáhat a měl by být mír. V angličtině je na to výraz "platitudes". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno sobota v 14:43 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 14:43 (upraveno) před 12 minutami, ragu napsal: Hlásat něco o službě lidu je asi jako Hlásat, že si všichni máme pomáhat a měl by být mír. Zní to jako komunistické heslo, ale spousta lidí s bederníma rouškama takhle funguje už staletí. Protože prostě žijou s velký Ž a nepotřebují ty materiální povrchní hovna a krátkodobou popularitu, která vyprchá jako ranní pšouk. Upraveno sobota v 14:46 uživatelem YPO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borp18 Odesláno sobota v 16:52 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:52 Já bych to řešil opačně, tak jako v běžném životě. Výběrové řízení jediné kritérium cena. Kdo by to dělal za nejmíň, ten by vyhrál. Ve výsledku by to bylo stejné, ale ušetřilo by se..... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno sobota v 18:16 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 18:16 Taky mám návrh na rešení. Delegovat to vládnutí v blizké budoucnosti na CML (Centrálni mozek lidstva). O moc horší by to asi nebylo. Navíc se od r. 1983 leccos změnilo a brzy to už nebude až taková utopie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno neděle v 10:13 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:13 Vím, že oproti světovýmu dění je to banalita, ale tohle je taková banda vymrdanců! Je to ode mě nízké, ale tady soudruh ve mně probouzí touhu umístit mu jednu mezi světla... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno neděle v 10:15 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:15 A čemu se divíš. Před pár lety tu jeden zmrdík z OSA působil. Již mezi námi není .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno neděle v 10:23 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:23 OSA je taková kotva v rozbouřených vodách moderní doby. Máme AI, superpočítače v kapse, hifi kdekoliv, svět se holt posouvá, ale OSA zůstává již dekády netknuta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno neděle v 10:31 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:31 (upraveno) "Kdyz si ulozite hudbu do cloudu, budete ji prehravat z cloudu a ne z telefonu." .. na tohle reagoval "to ano". Neni to nesmysl? Vsak tu hudbu musim (byt jen treba 5s dopredu) stahnout do telefonu, prehrat ji a smazat (pomoci nejake prehravaci aplikace). Nezastavam zadny nazor, jde mi o tu technickou cast veci. "Vsichni plati, nicmene vodafone se rozhodl jit cestou vykladu zakona pomoci soudu." WTF? Upraveno neděle v 10:33 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno neděle v 10:36 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:36 Normalni chuj, sam nevi, co keca. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno neděle v 11:01 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:01 No jo, @decebal a jeho filantropický spolek OSA - díky němu si jeden aspoň připomene pořekadla že "slepice která by nehrabala pod sebe se ještě nevylíhla" a "kapr si svůj rybník nevypustí" Nevím jakou vtipnou kaší krmili Ficka v Rusku a Vietnamu (nevzal to podle flightradaru i přes Bělorusko a Gruzii?), ale mobilizovat jeho 23% hejslováků strašením Majdanem, to už není diagnóza na kazajku ale na kriminál 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno neděle v 18:53 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:53 před 8 hodinami, Potkan napsal: Normalni chuj, sam nevi, co keca. Přesně....a takových kanalizací kam tečou naše prašule je tu mnohem víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno pondělí v 13:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:32 https://x.com/mercurybarbora/status/1880566952743313699?s=46 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno pondělí v 16:33 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:33 V 18. 1. 2025 v 17:52, borp18 napsal: Já bych to řešil opačně, tak jako v běžném životě. Výběrové řízení jediné kritérium cena. Kdo by to dělal za nejmíň, ten by vyhrál. Ve výsledku by to bylo stejné, ale ušetřilo by se..... Bohužel by to pak vypadalo úplně stejně, jako u zhotovení díla ( např. dopravní stavba ), kde je jediným kriteriem cena. Nedej bože, aby to pak dopadlo i s tím, že by vyhrál jeden, ale delegoval byl někoho jiného, aby provedl dílo. To by pak teprve byl blicí smajlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami (upraveno) Usain Bolt mal trochu inu choreografiu no.. Upraveno před 23 hodinami uživatelem instant 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se