Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 18. 3. 2025 v 20:19, Bert napsal:

Jo, a článek napsal: extertní autor.

Rozšířit  

Uprimne? Fakt nevim, kolik se tak dava. Leoš Mareš bere za vecer podstatne vic.

Zaujalo me to na podzim jako fanouska Stardance, kdy jsem to nahodou slysel.

Kazdopadne pokud vezmu, kolik tak bere prumerny zamestanec ČT, je to dost (pokud to tak je). Genzer je, dejme tomu, celebritka; Dreslerová sice byla sveho casu top tanecnice, nicmene to v podstate nic neni, a Chlopčíka udelala ČT uplne z nuly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se furt bojite tancovani a pritom putin dneska resil.... hokej... :-)

.. a rekl bych, ze ne bezduvodne.. to by byla pro nej propagace jakou chce a jakou ma rad.. krasna ukazka soft power..Screenshot_20250318_220215_X.thumb.jpg.ae87944f0df6454cb30d5a576962d735.jpg20250318_220107.thumb.jpg.2ddd4b58b8b2cc638c574c4cca1beb40.jpg

Propagace ve vsech vyznamech toho slova je zaklad.. co si svet dneska pamatuje ze zapadni kultury... ze jsme bili cernochy a ze mame radi duhove pochody.. nic moc vic..

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 18. 3. 2025 v 20:31, odjinud napsal:
Uprimne? Fakt nevim, kolik se tak dava. Leoš Mareš bere za vecer podstatne vic.
Zaujalo me to na podzim jako fanouska Stardance, kdy jsem to nahodou slysel.
Kazdopadne pokud vezmu, kolik tak bere prumerny zamestanec ČT, je to dost (pokud to tak je). Genzer je, dejme tomu, celebritka; Dreslerová sice byla sveho casu top tanecnice, nicmene to v podstate nic neni, a Chlopčíka udelala ČT uplne z nuly.

Hele, jestli si ten stardance na sebe vydela, at berou klidně i 130 kczk.. :-)

.. a ted bez legrace.. zvedl ten porad povedomi o spolecenskem tanci.. vybral dost penez pro paraple.. je to tak trochu vykladni skrin pro ct.. ja s nim az tak problem nemam.. jsou horsi veci.. :-)
Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Finále sledovalo přes 1,8 milionů diváků. Celkove se to zaplatilo přes sponzoring a reklamu a vydělá to velké peníze na charitu a naopak to ukazuje, ze i veřejnoprávní TV umí udelat zábavní pořad pro miliony. Vzdyt to je přece důkaz, ze tam nekdo neco umí. Stardance fakt neni problém 🙂 

Odkaz ke komentáři

No dobře. A má veřejnoprávní televize takovej pořad dělat (byť třeba tady je licence od BBC)? Má bejt měřítkem kvality sledovanost pořadů takové televize?

Někdo něco umí... Já bych nechtěl, aby tahle debata sklouzla na to, že ta televize zaměstnává lidi, kteří nejsou schopní vyrobit kvalitní pořad a potažmo ta televize kvalitní pořad. To si vůbec nemyslím. Nicméně má ta televize tohle dělat? Beru teda argument s tím Parapletem (proti tomu se těžko bojuje, to je poměrně citlivé téma, protože sehnat jakýmkoliv způsobem peníze pro lidi, kteří je skutečně potřebují, je bezdebaty velká zásluha). Nicméně má ta televize zaměstnávat (možná i najímat) lidi, kteří se budou zabývat např. sháněním sponzoringu na takovéhle projekty? A když sponzoring, tak samozřejmě masivní reklama. Má do mě ta televize tlačit masivní reklamu (s čímž mě ta televize štve neuvěřitelně)? Atd, atd.

Odkaz ke komentáři

Tak standardní tance by se daly podsunout pod pojem kultura, navíc, je to jeden z mála pořadů, kde soutěž není založená na kontroverzi, moderátor používá chytrej humor, kultivuje se tak i osobnost diváka, osobně si myslím, že to do veřejněprávní televize patří. 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

V 19. 3. 2025 v 6:24, geometr napsal:

No dobře. A má veřejnoprávní televize takovej pořad dělat (byť třeba tady je licence od BBC)? Má bejt měřítkem kvality sledovanost pořadů takové televize?

Někdo něco umí... Já bych nechtěl, aby tahle debata sklouzla na to, že ta televize zaměstnává lidi, kteří nejsou schopní vyrobit kvalitní pořad a potažmo ta televize kvalitní pořad. To si vůbec nemyslím. Nicméně má ta televize tohle dělat? Beru teda argument s tím Parapletem (proti tomu se těžko bojuje, to je poměrně citlivé téma, protože sehnat jakýmkoliv způsobem peníze pro lidi, kteří je skutečně potřebují, je bezdebaty velká zásluha). Nicméně má ta televize zaměstnávat (možná i najímat) lidi, kteří se budou zabývat např. sháněním sponzoringu na takovéhle projekty? A když sponzoring, tak samozřejmě masivní reklama. Má do mě ta televize tlačit masivní reklamu (s čímž mě ta televize štve neuvěřitelně)? Atd, atd.

Rozšířit  

Takhle obecně - nikdo nebude koukat na televizi jen kvůli zprávám nebo informacím. Chceš taky budovat nějakou masu diváků/zakazniku, aby meli tu televizi za svoji. Aby u ni mohli i relaxovat, neco se dozvědět, vzdělávat se a bavit se. A to muže byt za nejaky statní peníze i veřejnoprávní TV. Ale i to může bejt o diskuzi.

Odkaz ke komentáři

V 18. 3. 2025 v 18:56, odjinud napsal:

Krome univerzit snad jediny mista, ktery se od roku 89 nezmenily a zijou v prapodivnem vakuuu, kdy chteji od statu penize, ale nechtej byt jim rizeni / kontrolovani, coz proste nejde.

Rozšířit  

Presne to je zakladny princip verejnopravneho vysielania.. jedine, comu sa ma verejnopravna institucia zodpovedat, je vernost zakladnym zasadam a principom svojej cinnosti, tj plnit ucel na ktory bola zriadena (na to by mal byt v kazdom state nezavisly dozorny organ) a spokojnost verejnosti. A platne zakony samozrejme.

Odkaz ke komentáři

Televize jako médium je mrtvá. Čumí na to akorát důchodci a dezoláti. Takže bych udělal české BBC(jeden zpravodajský kanál, rozhlas, web, možná ještě déčko, ať parchanti nečumí jen na sponge boba a jiné kokotiny) a všechno ostatní zrušit. Fakt nepotřebuji veřejnoprávní streamovací apodcastovou platformu, socialni sit a 20 programů pro cikány, křesťany, milovníky tance apod. 

• Like 1
  • Confused 1
Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2025 v 13:21, the.sage napsal:

Televize jako médium je mrtvá. Čumí na to akorát důchodci a dezoláti. Takže bych udělal české BBC(jeden zpravodajský kanál, rozhlas, web, možná ještě déčko, ať parchanti nečumí jen na sponge boba a jiné kokotiny) a všechno ostatní zrušit. Fakt nepotřebuji veřejnoprávní streamovací apodcastovou platformu, socialni sit a 20 programů pro cikány, křesťany, milovníky tance apod. 

Rozšířit  

Tak upřímně, nutit někoho platit výpalné ČT , je jako by ČP vybírala výpalné z každé adresy, na kterou "by mohla" někdy doručovat.

To je jediný důvod, proč lidé nadávají.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Rozšířit  

Přemýšlím, ke které z tebou uvedené skupině se řadím 👎

• Dát hlas 7
Odkaz ke komentáři

Rozšířit  

Televize jako médium je mrtvá. Čumí na to akorát důchodci a dezoláti.  Pravil mladý a neklidný.

• Haha 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Když jsme u té televize...

Jednou za čtvrt roku mi volají jehovisti z Vodafonu z nabídkou toho nejlepšího.

Už mi nemají co nabídnout kromě Vodafone TV. Já jim pokaždé řeknu, když mě zbavíte poplatku za ČT, tak budu platit klidně vám, protože nebudu platit ČT duplicitně.

A tím hovor skončí.

To jim tyhle virtuální televize, taky platí poplatky? Paušálně? Za hlavu ? Nebo jak to funguje ?

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Jo mlady uz fakt nejsem:) 

Me prijde tohle dodatecné zdanení, které se provádí formou výpalného za kapacitu médií, možnost sledovat TV na mobilech, poplatku za recyklaci nebo usekove mereni zoufale nemravne. Tyhle penize nakonec vzdycky ovladaji nominanti politickych stran.

Vzdyt je to tak snadne. Dejte CT za paywall a bude absolutni klid. V tom objemu uzivatelu je to technicky a nakladove uplna sranda. 

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2025 v 19:33, nickolas napsal:

Tady to je jak tvl na facebuku 🤦‍♀️

Rozšířit  

Já sem pozorováním zjistil, že mi na některých prstech rostou víc nehty.

Konkrétně na pravém palci, pravém prostředníčku, a na levém prsteníčku. 

Na nohách mi jedou hlavně malíčky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...