hinkle Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Treba by Palestina mohla byt soucasti EU…teda jestli Eu nebude drive soucasti Palestiny… https://www.jns.org/brussels-preparing-multi-year-financial-boost-for-palestinian-authority/
eloga Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Sundejte čepici, ale nezahazujte ji - Neviditelný pes
petr_cha Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Se furt smejem, jak je eu preregulovana.. ale v usa resi prezident i jak se sprchovat :-))https://www.whitehouse.gov/fact-sheets/2025/04/fact-sheet-president-donald-j-trump-makes-americas-showers-great-again/https://zpravy.aktualne.cz/trump-podepsal-vynos-kterym-ucinil-sprchy-v-americe/r~404e6a6e160e11f09af20cc47ab5f122/
skalis Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V kazdy hospode v USA maji cedulky na zachodech, ze si zamestnanci pred navratem k praci maji umyt ruce. Je to zajimava zeme, proto tam tak rad jezdim.
petr_cha Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 15:53, Diamondking napsal: Ale on to dereguluje, ne reguluje.... At pridava nebo ubira tak proste takovouhle vec resi na urovni prezidentu.. :-))
Diamondking Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 17:08, petr_cha napsal: V 10. 4. 2025 v 15:53, Diamondking napsal: Ale on to dereguluje, ne reguluje.... Rozšířit At pridava nebo ubira tak proste takovouhle vec resi na urovni prezidentu.. :-)) Rozšířit Když má na to čas.....
Fade Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 10. 4. 2025 v 16:52, skalis napsal: V kazdy hospode v USA maji cedulky na zachodech, ze si zamestnanci pred navratem k praci maji umyt ruce. Je to zajimava zeme, proto tam tak rad jezdim. Rozšířit Jsem teď byl na služebce v Chicagu a děsně mě štvalo, jak mi furt všechno do detailu vysvětlovali když jsem si chtěl objednat jídlo a pivko a zbytek ti byl fuk. Je pravda, že jsme teda chodili jen po těch nejvíc posh restauracích a barech a možná v klasických hospodách ti to strčí pod čumák jako u nás a máš klid
eloga Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Omlouvám se Martarovi za špičkování a nadsázkový text zde ve vlákně ze včerejšího dne. Jsou věci a situace, které jsou dnes a zde prostě nevhodné. Děkuji za pochopení všem.
kloubik Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Jestli to neni fake, tak snad tohle by se melo brat jako verejny priznani? Twl to je bizar 3 1
paro Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Řekněte mi, že tohle není dílem zlovolné AI. Nebo, že se mi to jen zdá a probudím se z toho. 3 2
M.K. Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna V 29. 3. 2025 v 18:58, Jehlan napsal: ... já být lékař, tak těsně po nehodě ti nic nedám, dokud se neví co jsi si před nehodou vzal ... Rozšířit Tak zaplaťpámbů, že nejsi Analgetika, včetně silných opioidů (heroin samozřejmě nikoliv) podáváme i bezprostředně po nehodě, většinou bez znalosti pacientovo minulosti - řídíme se klinickým stavem. Jinak krátkodobý podávání k závislosti nevede, ale úplně beztrestný to není. Proto je dnešní trend v perioperační a intenzivní medicíně opioid-free (nebo aspoň opioid-sparing) přístup s využitím jiných technik / léčiv. 1
M.K. Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna V 27. 3. 2025 v 7:43, Leviathann napsal: Fakt je ten, že konkureceschopnost AČR už neexistuje a nižší hodnosti / základní funkce to nemají růžové ... ... a to jako vysoká šarže a doktor fakt jsem jinde ... Rozšířit Zdravím kolego Jen poznámka: já jako L3 jsem platově v pozici vyššího důstojníka, přesto je ta hodinovka nekonkurenceschopná vůči současnýmu zdravotnictví. I to byl jeden z důvodů, proč jsem zůstal o.z. a mám to jako dočasný zpestření pracovního života. Tobě to (zpětně a částečně) vykompenzuje výsluha, ale stejně...
Gustaf Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 13. 4. 2025 v 8:07, paro napsal: Řekněte mi, že tohle není dílem zlovolné AI. Nebo, že se mi to jen zdá a probudím se z toho. Rozšířit Momentalne je to jeho práce... objíždět duchodaky a mentálně postižené lidi a prodávat jim hrnce 1 1
paro Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Tim drzenim tela a cepici na vidlaka je zrejme jedinej rozdil mezi nim a auditoriem v obsahu penezenky. Sorry. Od rana den blbec, tak mam kousavou…
Gustaf Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 14. 4. 2025 v 7:57, paro napsal: Tim drzenim tela a cepici na vidlaka je zrejme jedinej rozdil mezi nim a auditoriem v obsahu penezenky. Sorry. Od rana den blbec, tak mam kousavou… Rozšířit Jakešovo brácha, no
martar Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Dneska jsem skouknul hraný film Norimberk, který zachycuje jak průběh procesu, tak důvěru v mirovou budoucnost a v mezinárodní právo. Teď z toho mám splín, protože mi došlo, že ruskou agresí a současnou reakcí západniho světa na ni (tedy zejména reakcí trumpovských USA) skončila defakto celá jedna civilizační éra a děláme krok zpět. Já vím, došlo mi to se zpožděním tří let... ale já byl vždycky pomalejší (Samozřejmě si uvědomuju realitu mnoha jiných lokálních válek probíhajících během posledních 80 let, které tu myšlenku "lepší civilizační éry" a mezinárodniho práva trochu nabourávají... ale tam byla alespoň snaha je před světem nějak legalizovat, oficialně se pořád hrálo podle nějakých pravidel)... oproti tomu teď se Russko a USSA vracejí k přednorimberskému pojetí mezinárodních vztahů) Jen takový povzdech
Leviathann Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 13. 4. 2025 v 8:07, paro napsal: Řekněte mi, že tohle není dílem zlovolné AI. Nebo, že se mi to jen zdá a probudím se z toho. Rozšířit Pořád víc a víc mi to připomíná tohle... Ta podoba... 1
dykmore Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Odložím si tady dnešní screenshot, mám pocit, že někdo trochu popletl popisek fotky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se