Lynx12 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Alzák bezesporu patří do žumpy, ale já ho snad vezmu na milost 2
VS Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Dostala rohlík, šťastná, jak blecha. Eště ju měli vyexpedovat do Gazy. 1
vzduch Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Pořádně ani nevím, do kterého vlákna to dát. Nikdy nebylo tolik vražedných útoku mladých lidí vůči svému okolí. Psychická nemoc, šikana nebo pocit méněcennosti některých jedinců tu vždy byly, jsou a budou, ale jejich msta "světu" nabývá na četnosti a společnost neví, co s tím. P. S. Mám dceru v juniorském věku a myšlenka, že by se mi nevrátila ze školy skrze nějakého blázna,...
tm80 Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června před 2 hodinami, vzduch napsal: Pořádně ani nevím, do kterého vlákna to dát. Nikdy nebylo tolik vražedných útoku mladých lidí vůči svému okolí. Psychická nemoc, šikana nebo pocit méněcennosti některých jedinců tu vždy byly, jsou a budou, ale jejich msta "světu" nabývá na četnosti a společnost neví, co s tím. P. S. Mám dceru v juniorském věku a myšlenka, že by se mi nevrátila ze školy skrze nějakého blázna,... Synátor ZŠ, v prosinci mají v plánu školní výlet: vánoční trhy Drážďany, pak Berlín Tropical Island, atd. Celkem 4 dny. Normálně mám strach mu to podepsat.
Micey Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Rozumim. Ale pak co, treba na fildu by taky nemohl, autem jezdit uz vubec ne.. zas uplne drzet ho doma nemuzes, no. Teda, asi muzes, pisu jak to vidim ja:) 2
bandicoot Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června No ale tak můžou jet trhy do Polska třeba, žejo. V takový Wroclawi určitě budou pěkný. Některý šablony je prostě potřeba přizpůsobit. Dcera byla loni na vánočních trzích v Norimberku a taky jsem byl chvíli nesvůj.
Bert Odesláno 10. června Autor Nahlásit Odesláno 10. června Člověk si nevybere. Co takhle Ulánbátar? Tam je prý docela bezpečno ....
African Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června před 42 minutami, bandicoot napsal: No ale tak můžou jet trhy do Polska třeba, žejo. V takový Wroclawi určitě budou pěkný. Některý šablony je prostě potřeba přizpůsobit. Dcera byla loni na vánočních trzích v Norimberku a taky jsem byl chvíli nesvůj. Já bych jako učitel zodpovědný za děcka spíš volil to Polsko, určitě v dnešní době daleko bezpečnější země než to podělaný Německo.... 1
paro Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Lepe Pchjongjang. Tam bude pod dohledem kazdy krok
martar Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června (upraveno) Dvanactileta dcerka je s tridou na vylete Berlin - Pariz - Londyn. Popravde moc nespim. Kombinace vlastnich zkusenosti z poslednich let, nezkusenosti ucitelky (resp jejiho presvedceni, ze vsechno je stejne jako v dobe jejiho studia na Humboldtove univerzite) + maleho poctu dospelych na pocet deti... uz aby byla mala zpatky. Upraveno 11. června uživatelem martar 2
lub Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června to je stejně sranda, nazvat "Berlin - Pariz - Londyn" výletem. za nás se jezdilo na výlet tramvají do Šárky a koncem roku, za odměnu, na vyhlídkovou terasu na Ruzyň 1
skalis Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Berlin - Pariz - Londyn, je blbost se toho bat. Riziko nejde nikdy eliminovat a mnohem vetsi nebezpeci je, ze cloveka srazi nekdo autem na prechodu. 3
Chronař Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Svět je nebezpečný místo pro život, to se ví.
martar Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 3 hodinami, lub napsal: to je stejně sranda, nazvat "Berlin - Pariz - Londyn" výletem. za nás se jezdilo na výlet tramvají do Šárky a koncem roku, za odměnu, na vyhlídkovou terasu na Ruzyň Co bych dal za Sarku před 3 hodinami, skalis napsal: Berlin - Pariz - Londyn, je blbost se toho bat. Riziko nejde nikdy eliminovat a mnohem vetsi nebezpeci je, ze cloveka srazi nekdo autem na prechodu. před 2 hodinami, Chronař napsal: Svět je nebezpečný místo pro život, to se ví. Ja to vim... ale po nevyprovokovanym poulicnim konfliktu v Bruselu, po pokusu o oloupeni (mobilu) v Londyne, po primotani se k nepokojum a agresivnim zebrakovi ve Francii atp musim rict, ze nektere casti sveta se jevi vice nebezpecne nez jine. A to jsem typ, ktery fakt nejde problemum naproti. Jen holt netravim cas v cizine po nobl hotelich, jsem zvykly pouzivat MHD a kvuli architekture i jinym vecem navštěvovat i mene turisticky proflaknute ctvrti. A ten propad bezpecnosti pocituju fest. U ditete "mimo dohled" to clovek samozrejme vnima jeste vic. Dodneska nechapu, ze mi rodice nezesediveli, kdyz jsem v devadesatkach cestoval ja. Sbalil jsem batuzek a zmizel do Afriky... zadne mobily ani internet...
Maro Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června @martar já nechci byt kverulant, nebo vypadat, ze relativizuju tvoje obavy, ale vsechno, cos popsal, je bezna ceste sockou do Prahy. Já to chápu (ostatně i proto bydlím na vesnické casti Prahy), ale člověk nemůže být furt z něčeho vyplaseny...
AlfGS Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června V 10. 6. 2025 v 13:54, VS napsal: Dostala rohlík, šťastná, jak blecha. Eště ju měli vyexpedovat do Gazy. Ta by si nela hlavne poradne zasuk..t at ji ten zeleny teror nekdo vymrd..a z palice! 1
Conrad Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 4 hodinami, martar napsal: Co bych dal za Sarku Ja to vim... ale po nevyprovokovanym poulicnim konfliktu v Bruselu, po pokusu o oloupeni (mobilu) v Londyne, po primotani se k nepokojum a agresivnim zebrakovi ve Francii atp musim rict, ze nektere casti sveta se jevi vice nebezpecne nez jine. A to jsem typ, ktery fakt nejde problemum naproti. Jen holt netravim cas v cizine po nobl hotelich, jsem zvykly pouzivat MHD a kvuli architekture i jinym vecem navštěvovat i mene turisticky proflaknute ctvrti. A ten propad bezpecnosti pocituju fest. U ditete "mimo dohled" to clovek samozrejme vnima jeste vic. Dodneska nechapu, ze mi rodice nezesediveli, kdyz jsem v devadesatkach cestoval ja. Sbalil jsem batuzek a zmizel do Afriky... zadne mobily ani internet... Karlínu a Libni zdaleka se vyhni 1
skalis Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Před hodinou, AlfGS napsal: Ta by si nela hlavne poradne zasuk..t at ji ten zeleny teror nekdo vymrd..a z palice! Tyvole, tomu rikam dospely nazor. Ale co, jsme v zumpe. 2
martar Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 2 hodinami, Maro napsal: @martar já nechci byt kverulant, nebo vypadat, ze relativizuju tvoje obavy, ale vsechno, cos popsal, je bezna ceste sockou do Prahy. Já to chápu (ostatně i proto bydlím na vesnické casti Prahy), ale člověk nemůže být furt z něčeho vyplaseny... Vyplasenej mirne jsem, no. Ayi ta vzdalenost, nemoznost v pripade problemu operativne zasahnout. Taky jsem se uklidil do bezpecne a klidne vesnicky deset minut od metra... nicmene ani v centru Prahy se mi zminene veci pres den nedejou... srovnavam stejnou denni dobu, zadne nocni tramvaje a podobne. No nic, uz me nechte... i s mou vyplasenosti 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se