Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@hinkleA tak zrovna s tim olovem to uplne jednoznacny taky neni, jako jasne, dlouhodobe pro prirodu asi zadnej zazrak (jako sto dalsich latek), lec co se tyce nejaky ranivosti a jakz tak milosrdnyho zabijeni zviratek je to olovo asi nejlepsi varianta.. a teda neverim ze sama hranata legenda neco sama vyjednala, max se nekam pricmrndla:)

Upraveno uživatelem Micey
  • Dát hlas 1
Odesláno

Hele, jsem tématu neznalej, ale jestli je stran množství a (de)lokalizace škodlivejch kovů v příroě náš největší problém střelivo od myslivců, tak jsem na tom celkově dost dobře.

Odesláno (upraveno)

A k tomu ještě připočítat olověné závaží od rybářů, a střelců z malorážky  - biatlon, terčová střelba ...

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

Tohle je zajímavé video z Totůrkovy srážky. Všimněte si, že jiné auto, které mohlo vjet do křižovatky dřív než ten hranatej dement, v klidu zastavilo. Je z něj vidět jen čumák, ale pro představu to stačí.

https://www.stream.cz/domaci-1240685-1/video-turek-odmrstil-houkajici-auto-ktere-malem-srazilo-chodce-65542582#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=videoportal.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Vzkaz pro @elloco : vážím si Tvého komentáře, ale ještě jednou napíšeš takovou věc do humoru místo do žumpy, tak budeš žrát banány.

Odesláno

Jak objíždí to svislé značení, které má zprava, tak jede odbočovákem doleva. Ta myška v křižovatce doprava neni před tou "sanitkou", ale zařazuje se do směru rovně. Že by tak?

Odesláno
před 30 minutami, Bert napsal:

Tohle je zajímavé video z Totůrkovy srážky. Všimněte si, že jiné auto, které mohlo vjet do křižovatky dřív než ten hranatej dement, v klidu zastavilo. Je z něj vidět jen čumák, ale pro představu to stačí.

https://www.stream.cz/domaci-1240685-1/video-turek-odmrstil-houkajici-auto-ktere-malem-srazilo-chodce-65542582#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=videoportal.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Vzkaz pro @elloco : vážím si Tvého komentáře, ale ještě jednou napíšeš takovou věc do humoru místo do žumpy, tak budeš žrát banány.

Mou reakcí jsem jej zkopčil a vzhledem k tomu že do humoru obhajoba Turka nepatří a smí se tam dávat jen útočné  "vtipy" tak to možná taky smázni. 

A k tomu videu, srovnal jsem video dostupné na Tvém odkazu a stejné video na blesku a nevím, proč na stream maják nevidím a na blesku je to jinak 🤔. Každopádně nebezpečná situace a jestli to neumí zadupnout ( a že G ty brzdy má) tak není způsobilý 👎

1) Palubní kamera zachytila Turkovu nehodu s nemocničním autem | Stream

2)Video odhalilo děsivé detaily Turkovy nehody: Nemocniční vůz hlasitě houkal! Po nárazu těsně minul chodce | Blesk.cz

Odesláno (upraveno)

Ten kokot chtěl jen objet kolonu a zařadit se do pruhu. Dokonce dal i blinkr doprava, že se zařadí.

Upraveno uživatelem Fade
  • Like 1
  • Dát hlas 3
Odesláno

A ten chlapík na přechodu, co jsem si původně myslel, že jsou turisti z ciziny, tak je na 100% Čech...

Odesláno

Ja jsem zvedavej, jestli bude argumentovat ze chtel odbocovat vlevo a omylem dal blinkr doprava....

• Like 1
Odesláno
před 2 minutami, Prochy68 napsal:

Ja jsem zvedavej, jestli bude argumentovat ze chtel odbocovat vlevo a omylem dal blinkr doprava....

Chápu proč nebrzdil, čuměl doprava jestli ho ostatní pustí. Co nechápu je, že i když je všude plno kamer, že se s takovým přístupem k předpisům ještě nevybodoval. 🧐 

Odesláno (upraveno)
před 9 minutami, Jehlan napsal:

Chápu proč nebrzdil, čuměl doprava jestli ho ostatní pustí. Co nechápu je, že i když je všude plno kamer, že se s takovým přístupem k předpisům ještě nevybodoval. 🧐 

Jo, tak to vypadá, vjel tam odbočovákem, svižně, aby se dostal před auta do pruhu rovně a čuměl do pravýho zrcátka. Hovado. Klika, že to nevodsral ještě někdo další na tomhle místě.

Upraveno uživatelem geometr
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 43 minutami, Jehlan napsal:

Mou reakcí jsem jej zkopčil a vzhledem k tomu že do humoru obhajoba Turka nepatří a smí se tam dávat jen útočné  "vtipy" tak to možná taky smázni. 

Myslíš se. Do humoru patří vtipy. Jakékoli. Ale už tam nepatří komentáře, zvláště pak ty, které patří do žumpy. 

Tvoji poznámku o neútočných vtipech vyhodnocují jako omluvitelnou únavu z vedra .... 👍

• Dát hlas 1
Odesláno

ho dal omylem do jinyho hrnicku no... ten blinker. Ale teraz vazne... je to strasne tazko dokazatelne a postihnutelne, taka nahla zmena nazoru/ciela cesty. Na jugoslavskych/ podbabskej to vidim kazdy den ze nejaky frajer predbehne celu kolonu a na konci si nahle spomenie ze obocovat vlastne nechce da si blinker doprava a ludia ho pustia .... vacsinou su to ti isti borci co sa predtym tvaria, ze su autobus.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...