Prochy68 Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 A jak to myslis, tuhle fotku jako ze ji to tam nesekne nebo tuhle damu?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Jsem zvědavej, jestli tady třeba někdo pronese, že tuhle doma tak jeden dva dny v tejdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Na uklid i trikrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Ale musi se ti tam vejit i ten stab co ji u toho bude fotit a natacet Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 před 2 hodinami, geometr napsal: Jsem zvědavej, jestli tady třeba někdo pronese, že tuhle doma tak jeden dva dny v tejdnu Vojta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 před 28 minutami, Frantik napsal: Vojta? Tvl kusuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Dobre dobre.. tak z jineho soudku.. ambasadorka OSN pro uprchliky Angelina Jolie prijela na Ukrajinu.. klobouk dolu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 https://twitter.com/bratricek/status/1520361231240028161?s=21&t=HcwYBTV5kGcGMoCtXOshQw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 před 7 hodinami, geometr napsal: Jsem zvědavej, jestli tady třeba někdo pronese, že tuhle doma tak jeden dva dny v tejdnu Tady je jeden vážný zájemce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 před 10 hodinami, kuncák7 napsal: K tématu zumpa- jsem asi dost podobnej Marovi- raději řeším vše hospodskou rvačkou než sahodlouhou argumentaci, která nikam nevede, ale i sekce Žumpa by prostě neměla sklouzávat k osobním útokům. Osobně třeba nepociťuju na rozdíl od několika lidí tvrzení, že je nějaká politicka káča jako urážku ženy, ale urážku jejího zaměstnání a s tím prostě problém nemám ( možná i tím, že sam mám zde "oblíbenou"práci pro většinu z vás).A že je ucházející? Kdo tohle někdy o některé zene neřekl nebo si nemyslel? Troufni si říct že takovej tady nebude, myslel si to kazdej- minimálně u své ženy . Tak pojďme pitvat Putina či politiku a ne si virtuálně rozbíjet huby mezi sebou. Je to oboje k ničemu, ale u Putina se nám uleví u urážek se spíš nastvem. řekl bych je rozdíl říct o ženě že je káča nebo píča a je jedno jestli je špatná politička nebo prodavačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Tak pry srapnel do lytka, ale stejně.. dva dny po prijezdu na frontu.. to je oslava prvniho maje.. :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 musia mat intel ale fakt hlboko ak je toto pravda> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 (upraveno) před 21 hodinami, pebe napsal: řekl bych je rozdíl říct o ženě že je káča nebo píča a je jedno jestli je špatná politička nebo prodavačka A nebo nic, proč se dohadovat? Užij si den. Upraveno 1. května 2022 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Před hodinou, kuncák7 napsal: A nebo nic, proč se dohadovat? Užij si den. já se dohadovat nehodlám, svůj subjektivní názor na pár jedinců jsem si tu udělal a tím to končí a den jsem si dneska užil, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 V 30. 4. 2022 v 5:39, martar napsal: ... Dobrá zpráva je, že ruský generál na bojišti nebo poblíž bojiště přestává být jen mozkem a stává se i masem... To šlo rychle Šrapnel prý vyjmut a zlomenina žadná, ale v šestašedesáti se to nebude hojit jako v osmnácti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 před 55 minutami, pebe napsal: já se dohadovat nehodlám, svůj subjektivní názor na pár jedinců jsem si tu udělal a tím to končí a den jsem si dneska užil, díky Já právě taky a nemíním s tím dál ztrácet čas. Holt nepochopení psaného k tomu patří.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 před 3 hodinami, petr_cha napsal: Tak pry srapnel do lytka, ale stejně.. dva dny po prijezdu na frontu.. to je oslava prvniho maje.. :-o) Sakra, že mu to tu jeho nohu neurvalo až u hlavy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Tak prej nic, skoda.. pry to neni aktualni, pardon nejde mi to smazat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 V 29. 4. 2022 v 23:56, mAra_ napsal: Máte hoši právo blejt tyhle vaše zvratky tady, ale my všichni máme taky právo na ty vaše hovna reagovat. A reakce většinou odpovídá akci. Tak mě napadlo, jestli bysme si tu mohli vyčlenit chrono Hyde Park, a vlastní Speakers Corner, kde by se dalo vyjádřit názor, aniž by člověk nedostal hned židlou do hlavy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se