Jump to content

Recommended Posts

Posted

A jak to myslis, tuhle fotku jako ze ji to tam nesekne nebo tuhle damu?

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Posted

Ale musi se ti tam vejit i ten stab co ji u toho bude fotit a natacet

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Posted
před 2 hodinami, geometr napsal:

Jsem zvědavej, jestli tady třeba někdo pronese, že tuhle doma tak jeden dva dny v tejdnu :lol2:

Vojta? 😉 

Posted
před 7 hodinami, geometr napsal:

Jsem zvědavej, jestli tady třeba někdo pronese, že tuhle doma tak jeden dva dny v tejdnu :lol2:

Tady je jeden vážný zájemce ...

Posted
před 10 hodinami, kuncák7 napsal:

K tématu zumpa- jsem asi dost podobnej Marovi- raději řeším vše hospodskou rvačkou než sahodlouhou argumentaci, která nikam nevede, ale i sekce Žumpa by prostě neměla sklouzávat k osobním útokům. 

Osobně třeba nepociťuju na rozdíl od několika lidí tvrzení, že je nějaká politicka káča jako urážku ženy, ale urážku jejího zaměstnání a s tím prostě problém nemám ( možná i tím, že sam mám zde "oblíbenou"práci pro většinu z vás).A že je ucházející? Kdo tohle někdy o některé zene neřekl nebo si nemyslel? Troufni si říct že takovej tady nebude, myslel si to kazdej- minimálně u své ženy 🤣.

Tak pojďme pitvat Putina či politiku a ne si virtuálně rozbíjet huby mezi sebou. Je to oboje k ničemu, ale u Putina se nám uleví u urážek se spíš nastvem.

řekl bych je rozdíl říct o ženě že je káča nebo píča

a je jedno jestli je špatná politička nebo prodavačka

Posted (edited)
před 21 hodinami, pebe napsal:

řekl bych je rozdíl říct o ženě že je káča nebo píča

a je jedno jestli je špatná politička nebo prodavačka

A nebo nic, proč se dohadovat? Užij si den.

Edited by kuncák7
Posted
Před hodinou, kuncák7 napsal:

A nebo nic, proč se dohadovat? Užij si den.

já se dohadovat nehodlám, svůj subjektivní názor na pár jedinců jsem si tu udělal a tím to končí 😏

a den jsem si dneska užil, díky 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
V 30. 4. 2022 v 5:39, martar napsal:

... Dobrá zpráva je, že ruský generál na bojišti nebo poblíž bojiště přestává být jen mozkem a stává se i masem...

To šlo rychle :)

Šrapnel prý vyjmut a zlomenina žadná, ale v šestašedesáti se to nebude hojit jako v osmnácti...

Posted
před 55 minutami, pebe napsal:

já se dohadovat nehodlám, svůj subjektivní názor na pár jedinců jsem si tu udělal a tím to končí 😏

a den jsem si dneska užil, díky 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Já právě taky a nemíním s tím dál ztrácet čas. Holt nepochopení psaného k tomu patří....

Posted
před 3 hodinami, petr_cha napsal:

Tak pry srapnel do lytka, ale stejně.. dva dny po prijezdu na frontu.. to je oslava prvniho maje.. :-o)

Sakra, že mu to tu jeho nohu neurvalo až u hlavy!!!

Posted
V 29. 4. 2022 v 23:56, mAra_ napsal:

Máte hoši právo blejt tyhle vaše zvratky tady, ale my všichni máme taky právo na ty vaše hovna reagovat. A reakce většinou odpovídá akci.

Tak mě napadlo, jestli bysme si tu mohli vyčlenit chrono Hyde Park, a vlastní Speakers Corner, kde by se dalo vyjádřit názor, aniž by člověk nedostal hned židlou do hlavy?