odjinud Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Ta Babisova manzelka je clovek nebo robotika uz tak pokrocila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 https://www.realdoll.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Paráda. Díky. Ty holky na realdoll.com jsou jednoznačně hezčí a chytřejší než Monika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) před 33 minutami, vojta1 napsal: V cele Praze by vyhral myslim k lidem za nim. Alesi Juchelkovi jsem v 18 pomahal s kampani pro Topku. Ten clovek neprisel nikdy vcas a chytrou kasi uplne nepojedl. Liny, flakac... a s ANO jsem zjistil, ze jeste bezpaterni. Pred nedavnem jsem ho potkal v Pendolinu a rikal: "cau Vojto, jdem na pivo ne?" Tak jsem mu rekl, Alesi my dva uz spolu na pivo nikdy nepujdem. Ale jestli se obklopuje temahle lidma, tak je videt, ze uz tam nikoho nema. Ostatne i ten mark.tym se dost rozpadl jsem slysel..... Vlevo druhá řada, vousatý chlapík, Honza Richter z Kadaně, znám osobně, bezpáteřní zmrd a manipulátor, vždycky tam, kde nějaký výhody. Edit https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Jan_Richter_(politik) Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tak to já žiju v totální PRDELI !! U nás to bureš převálcoval. Du blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 24 minutami, Bert napsal: Paráda. Díky. Ty holky na realdoll.com jsou jednoznačně hezčí a chytřejší než Monika. A levnejsi. Jinak pred projevem Babise, tam davali zabery na lidi. A myslel jsem chvili, ze objednali liliputy na hazeni na terc a az pak jsem si vsimnul, ze to je Nacher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 10 minutami, kamilb napsal: Tak to já žiju v totální PRDELI !! U nás to bureš převálcoval. Du blejt Buď v klidu, vesnice kde mám chatu, kousek od Prahy a totéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Tak jsem to zkouknul, hehe, o sobě chvílema mluví ve třetí osobě. Hroznej nadutec. Mír vyřeší managersky, všichni mu ubližijou. Strašný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 AB mluvil cca 45 min. a Pavla jsem snad ani mluvit neslyšel. Mám z toho špatný pocit, že PP vyhasl, kdežto AB do toho teď teprve začne šlapat. Média jsou na straně AB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 PP mluvil už předtím a dokonce i něco řekl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) Neee. Bába byl hysterickej a mlel pate přes deváté. Pavel v klidu a pohode. I to vítěztví mu pomůže. Média na tiskovce do Babise jasne ryla. Pavel ma teoreticky jeste přes milion hlasu potenciál od svých bývalých konkurentů. Ja to vidím pozitivně. Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 14 minutami, kuncák7 napsal: Buď v klidu, vesnice kde mám chatu, kousek od Prahy a totéž. Byl jsem u dnes u rodičů na oběd. Je mi 57. Myslím že kdyby přišla řeč na volby tak bych ho asi určitě nedojedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 28 minutami, kamilb napsal: Tak to já žiju v totální PRDELI !! U nás to bureš převálcoval. Du blejt U nás taky....68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mildík Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) před 18 minutami, kuncák7 napsal: Buď v klidu, vesnice kde mám chatu, kousek od Prahy a totéž. Loni jsem se konečně přestěhoval z města. Výsledky z naší prd..... : Andrej Babiš50,31 %81 hlasů Petr Pavel29,19 %47 hlasů Danuše Nerudová9,32 %15 hlasů Pavel Fischer4,35 %7 hlasů Marek Hilšer4,35 %7 hlasů Jaroslav Bašta1,24 %2 hlasů Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem Mildík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mildík Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 1 minutou, Mildík napsal: Loni jsem se konečně přestěhoval z města. Výsledky z naší prd..... : Andrej Babiš50,31 %81 hlasů Petr Pavel29,19 %47 hlasů Danuše Nerudová9,32 %15 hlasů Pavel Fischer4,35 %7 hlasů Marek Hilšer4,35 %7 hlasů Jaroslav Bašta1,24 %2 hlasů Naštěstí jsou to výsledky komplet z naší vesničky střediskový . U nás jsme loni zvedli počet obyvatel o třetinu. Už je nás tady šest a všichni vcelku rozumný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Muze mi nekdo nejak po lopate vysvetlit, proc nekteri voli AB? Jako pro jeho charakter? Ja to fakt nechapu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 12 minutami, moco napsal: AB mluvil cca 45 min. a Pavla jsem snad ani mluvit neslyšel. Mám z toho špatný pocit, že PP vyhasl, kdežto AB do toho teď teprve začne šlapat. Média jsou na straně AB. Mlčeti zlato? Btw., sázkové kanceláře zvedly po projevu Blbiše kurz na něj o celou jednotku nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 (upraveno) před 11 minutami, kamilb napsal: Byl jsem u dnes u rodičů na oběd. Je mi 57. Myslím že kdyby přišla řeč na volby tak bych ho asi určitě nedojedl. Hmm, přesně. Dnes je v hospodě oslava narozenin souseda- odchytil mě při návratu z Brd a chlubil se koho kdo volil, nejdu nikam. Upraveno 14. ledna 2023 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 před 1 minutou, redd napsal: Muze mi nekdo nejak po lopate vysvetlit, proc nekteri voli AB? Jako pro jeho charakter? Ja to fakt nechapu… Z osobní zkušenosti ho volí nejstarší generace hlavně pro omezený přístup k informacím, často je jejich zdrojem síť médií opěvujících AB. Nějakých 40 tisíc hlasů je holding. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Volilo ho skoro 2 mil lidi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se