safi Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 To bude klasika: Hublot, Excentrická AP a asi i nějaké PP. Možná ICED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 před 1 hodinou, Americkej napsal: Já to hodil Hilšerovi s tím, že k druhému kolu už nepůjdu. Proč? Protože mne serou všichni. Vláda Babišova i Fialova, pro mne stejný zmrdi, kteří zrazují "svý lidi" a jdou PROTI zájmu svých občanů. Otázka je, jak moc se vláda může od právně závazných aktů EU odchýlit. Zejména když naši europoslanci hlasovali zpravidla PRO přijetí norem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 před 17 minutami, Conrad napsal: Toho bych šacoval na Hubloty A nejen je, má velice slušnou a pěknou sbírku, zcela beze srandy. A patří sem i tohle, neznám všechny detailíky, ale jestli by tohle stačilo k odstoupení tak u nás se za čtyři roky vystřídáme ve vládě snad všichni Neustála kritiku po trapném videu. Německá ministryně obrany rezignovala - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 A hlasování PRO přijetí norem považuji za zradu svých občanů. Ať je tam kdokoli, vždy jde s Bruselem proti svým. To je frustrující a pro mne jeden z hlavních argumentů pro vystoupení z EU. Než se ten svaz ureguluje sám až do bezvědomí. Přitom myšlenka jednotnější Evropy by byla hezká, tak jako čistší planety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 (upraveno) před 33 minutami, safi napsal: Určitě má hromadu hodinek … Má štěstí, že má pěkně tučné zápěstí. To my hubeňouři se zápěstím 16,5cm si rozhodně nemůžeme dovolit nosit co on. Upraveno 16. ledna 2023 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 před 10 minutami, kuncák7 napsal: A nejen je, má velice slušnou a pěknou sbírku, zcela beze srandy. A patří sem i tohle, neznám všechny detailíky, ale jestli by tohle stačilo k odstoupení tak u nás se za čtyři roky vystřídáme ve vládě snad všichni Neustála kritiku po trapném videu. Německá ministryně obrany rezignovala - iDNES.cz mám obavu, že pokud někdy budeme chtít zažít kulturu civilizovaných lidí, nezbyde než se odstéhovat. tady to nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Nechci vám kluci kazit náladu, ale ta “blondýna” byla pod palbou už hooodně dlouhou dobu. To video byla už jen taková třešinka na dortu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 (upraveno) Babiše přímo, či nepřímo podpořili KSČM, SPD i cikáni z Chánova. To nevymyslíš Upraveno 16. ledna 2023 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Hlavně ty poslední dvě skupiny. Už je vidím společně rameno vedle ramena na předvolebním meetingu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 před 1 hodinou, Bert napsal: Bohužel, i tohle má volební právo. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-babisuv-rekord-na-sidlisti-chanov-petra-pavla-tam-temer-neznaji-223546#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Jenom doplním. Pod tímto článkem na Seznamu není diskuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Maji malo moderatoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 (upraveno) Makak je v riti. Kdyz bude jecet, jak zacal v sobotu, tak nasere tolik lidi, ze to PP nahazej i "vsichni" od neuspesnych kandidatu (vyjma Bastovejch). No a kdyz bude umirnenej, tak ty jeho koblihy podruhy nevyburcuje, a ono jich prijde vyrazne min. Ten gauner musi bejt ted vzteky nepricetnej Verim, ze PP vyhraje. Nechci znovu zazit podobne pocity, jako pri sledovani vysledku souboje veprovy hlavy s panem profesorem. Upraveno 16. ledna 2023 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 před 1 hodinou, montemar napsal: mám obavu, že pokud někdy budeme chtít zažít kulturu civilizovaných lidí, nezbyde než se odstéhovat. tady to nevidím A máš nějakej tip kam? Úplně vážně. Mě přijde, že jediná šance jak uniknout z dosahu psychoušů v politice je mezi necivilizovaný lidi někam do pralesa....Pokud se ho zrovna nerozhodne nějakej korporátní dobytek vypálit. Svobodnou, sebevědomou a civilizovanou společnost nikde moc nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 před 6 minutami, (Miloš) napsal: A máš nějakej tip kam? Úplně vážně. Mě přijde, že jediná šance jak uniknout z dosahu psychoušů v politice je mezi necivilizovaný lidi někam do pralesa....Pokud se ho zrovna nerozhodne nějakej korporátní dobytek vypálit. Svobodnou, sebevědomou a civilizovanou společnost nikde moc nevidím. Máš li na to správnou profesi tak polární stanice je ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 před 2 minutami, Conrad napsal: Máš li na to správnou profesi tak polární stanice je ideální V Top Gearu říkali, že dlouhodobá zima a mráz dělá z lidí psychopaty a v lidech vzbuzuje silné pocity nenávisti..... Tam se člověk ztratí jedna dvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Je to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Já to mám jasné. Island sever.. +- do 150km od Akureiri. Ne více jak 30km od termálů a obchodu s alkoholem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 (upraveno) před 16 minutami, (Miloš) napsal: A máš nějakej tip kam? Úplně vážně. Mě přijde, že jediná šance jak uniknout z dosahu psychoušů v politice je mezi necivilizovaný lidi někam do pralesa....Pokud se ho zrovna nerozhodne nějakej korporátní dobytek vypálit. Svobodnou, sebevědomou a civilizovanou společnost nikde moc nevidím. .. nevim. aljaška, kanáry, mallorka, peru, argentina, uruguay, paraguay,tahiti.. Upraveno 16. ledna 2023 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 před 2 hodinami, safi napsal: Určitě má hromadu hodinek … Větší a lepší než si myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Nevím kam jinam s tím...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se