Jump to content

Recommended Posts

V 18. 3. 2023 v 17:50, martar napsal:

Obecně jsou ty projevy v OSN tak trochu mlácení prázdné slámy. Líbí se mi, jak pomalu v každém druhém projevu řečník vyzývá k zdvojnásobení úsilí Rady :) (Council must redouble its efforts...)

To si žádá... motivaci!

Co říkáte včerejšímu vyjádření BARBORY ŽEHANOVÉ. ( mluvčí Českého ČOV)

Snažila se nám velice nepřesvědčivě vysvětlit že Ruští a Běloruští sportovci, kteří bojují proti režimu a nesouhlasí s ním by jistě měli mít možnost Rusko a tu druhou sranda demokratickou zemi reprezentovat.

Stejný postoj má Thomass Bach.

Jak se může někdo takhle kurevsky zproněvěřit těm kruhům a olympijské myšlence ?

Původně jsem myslel, že bychom se měli slušní lidé a slušní sportovci spojit tak jako jsou spojené Oympijské kruhy proti vrahům, lhářům. Ale to jsem se zle spletl.

Docela si říkám co na tohle její vyjádření řeknou sponzoři Českého olympijského teamu ?

Safi, tohle je slušný oxymoron. Tak buťo OH nebyly NIKDY apolitické, a nebo nebyly apolitické až od dob Hitlera. Vyber si 🙂

Jo, mimochodem: v roce 1948 se OH nesměli zúčastnit němci a japonci. To kdyby se někdo ptal, jak to dřív MOV měl s trestáním agresorů ....

před 12 minutami, McStinger napsal:

Politika sa s OH ťahá už od ich prvopočiatku. Napríklad dávnovekých hier v Grécku sa ani raz nezúčastnila výprava športovcov z USA.

🤣 ty woe :cheers:

před 15 minutami, McStinger napsal:

Politika sa s OH ťahá už od ich prvopočiatku. Napríklad dávnovekých hier v Grécku sa ani raz nezúčastnila výprava športovcov z USA.

Protože proč? Protože USA v dávnověku neexistovala 🤣.

Mám lepší :

Maďaři postavili za peníze z EU stezku v korunách stromů, které pokáceli - iDNES.cz

Stále jsem přemýšlel, zda to nehodit do humoru, ale nakonec zcela jasně sem. Shodou okolností jsem tu stavbu viděl na vlastní oči a furt přemýšlel, co to má jako být ( v době, kdy tam byl jen popisek v madarštině, které teda vůbec nehovím a s místníma nebyla řeč ). Holt už vím a snad ten pochoz nebyl stavěnej ze dřeva z těch pokácenejch stromů :-).

To já bych zase chtěl od @Tobi vysvětlit, co rozumí pod zkratkou USA, pokud je schopen napsat: "Protože USA v dávnověku neexistovala"

Pokud samozřejmě moderně kašle na jednotlivé rody, a v jeho představách jsou Spojené státy americké rodu ženského, pak samozřejmě hluboce smekám 🙂