Bert Odesláno 2. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Tohle je ale velmi nešťastný článek: Pojďme to české sebemrskačství trochu brzdit, slovenský scénář nás čekat nemusí. Zdroj: https://www.forum24.cz/pojdme-to-ceske-sebemrskacstvi-trochu-brzdit-slovensky-scenar-nas-cekat-nemusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 (upraveno) @kuncák7 skus preklikat tu https://www.volbysr.sk/sk/vysledky_hlasovania_strany.html bohuzial to vyzera, ze smer vyhral aj tam, kde dlhe roky nie Upraveno 2. října 2023 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Tak Fica vynesla k moci hlavne neschopnost dosavadni slovenske vlady/vlad. Stejne tak Babiš u nas vyhraje pristi volby do PS kvuli neschopnosti pětikoalice. Jenom asi neda dohromady vladu. Proste v z blata do louže a zpet, zas a znova, nejaka zmena musi byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 před 1 hodinou, Bert napsal: Tohle je ale velmi nešťastný článek: Pojďme to české sebemrskačství trochu brzdit, slovenský scénář nás čekat nemusí. Zdroj: https://www.forum24.cz/pojdme-to-ceske-sebemrskacstvi-trochu-brzdit-slovensky-scenar-nas-cekat-nemusi Na Forum 24 jsem nikdy šťastný článek neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Bylo mi smutno, z voleb, bylo. Jsem potřeboval pár hodin na to, abych to nějak strávil a urovnal si to v kebuli. Hodně jsem se o tom bavil s našimi studenty (máme jich ze Slovenska hodně) a holt prostě babičkové a dědečkové a maminkové volili jak volili a mladí to nevtrhnou (už jen z hlediska počtů). Lidi jsou v globálu velmi krátkozrací, nejen na Slovači. Spíš mě trochu děsí to, že řada mladých Slováků opravdu uvažuje o tom, že změní destinaci (a ty výkřiky, že na letišti nikdo není, neberu vážně). Ale na druhou stranu, byly to mimořádné volby, ono se zase něco vyprasí a za dva roky budou volit znova. Ono tomu ten Covid a válka nepřispěla, navíc když vidím, že oni tam mají naše ceny a svoje platy.... To se pak lákají voliči. Nejhorší je to, že u nás já, jako liberální pravičák, nemám koho volit. A to je podle mne problém řady lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Tak oni ti mladí( jak zminujes ), tíhnoucí k programu Pirátů, to je výhra vsude. To vidíme i u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 To je všechno sranda. V Bulharsku nedávno po asi 4 volbách za 2 roky, stávající premiér (K.Petkov) nechal zatknout bývalého premiéra (B Borisov),aby teď spolu složili vládu. To nevymyslíš. Takže nějaký Fico? Já už na to seru, rezignoval jsem na situaci v BG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Ono to u nas nebude lepsi. Babis za 2 roky vyhraje a budeme v agonii dalsi 4 roky, nez pujde snad do duchodu. Babis sice bude po volbach mekci nez Babis pred volbama, ale i tak nas ceka minimalne dalsi skoro dekada v prdeli bez reforem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 A ať to tu není jen politika. Tohle mě opravdu hodně štve, protože se mě to dotýká a zažil jsem podobné průtahy u první i druhé ( ale ne zas až takhle dramatické ), ale dlouhé to bylo podobně. Soud odebral pěstounům dítě. Strašná chyba, ale už to tak nechme, rozhodl Ústavní soud - Novinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 On 10/2/2023 at 1:21 PM, Leviathann said: Bylo mi smutno, z voleb, bylo. Jsem potřeboval pár hodin na to, abych to nějak strávil a urovnal si to v kebuli. Hodně jsem se o tom bavil s našimi studenty (máme jich ze Slovenska hodně) a holt prostě babičkové a dědečkové a maminkové volili jak volili a mladí to nevtrhnou (už jen z hlediska počtů). Lidi jsou v globálu velmi krátkozrací, nejen na Slovači. Spíš mě trochu děsí to, že řada mladých Slováků opravdu uvažuje o tom, že změní destinaci (a ty výkřiky, že na letišti nikdo není, neberu vážně). Ale na druhou stranu, byly to mimořádné volby, ono se zase něco vyprasí a za dva roky budou volit znova. Ono tomu ten Covid a válka nepřispěla, navíc když vidím, že oni tam mají naše ceny a svoje platy.... To se pak lákají voliči. Nejhorší je to, že u nás já, jako liberální pravičák, nemám koho volit. A to je podle mne problém řady lidí. co babky a dedkovia - by si valil oci kolko 30tnikov a 40tnikov hrdo volilo Fica.. to je skutocna tragedia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 42 minutami, instant napsal: co babky a dedkovia - by si valil oci kolko 30tnikov a 40tnikov hrdo volilo Fica.. to je skutocna tragedia. Přesně tak, u nás ve fabrice volilo Fica plno kluků od 20-35 let jenom jsem valil oči a jací jsou spokojení. Furt slyším: konečně bude pořádek a no tak kradl, ale míň než Matovič konečně udělají něco pro normální lidi do psí prdele, Fico má lidi u prdele, bojí se basy a potřebuje vyřešit své lidi, kterým hrozí basa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Aniž bych se zastával Fica, tak si to minulé vlády podělaly samy. Od 2020 kdy měl Matovič ústavní většinu, přes Hegera k úřednické vládě a předčasným volbám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 42 minutami, Kapo napsal: Aniž bych se zastával Fica, tak si to minulé vlády podělaly samy. Od 2020 kdy měl Matovič ústavní většinu, přes Hegera k úřednické vládě a předčasným volbám. Přesně tak, souhlasím jen naprostý amatérismus a hloupost celé minulé vlády dovedla Slovensko tam kde je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 tak to je. Je to zlyhanie "normalnosti", resp jeho uplny odchod z reality. Zvolenie Fica je sice tragedia, ale realne ma serie viac, kolko % dostal Matovic. Nikto nepochybuje, ze tento narod je politicky naivny, mentalne vymasteny a moralne dezorientovany. Ale ze berie volby ako zabavu pri pive, interaktivnu hru. Niekde som cital, ze vraj az tretina volicov sa rozhoduje az vo volebnej miestnosti. To je pre mna uplna silenost. Realne, tieto volby nemali sancu priniest ani len uspokojive, nieto dobre riesenie. Uz len samotny fakt, ze jedinou sancou na zachranu takej krajiny ako je Slovensko, v nich boli progresivni liberali, vypoveda o tom, ake zle to v skutocnosti je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 (upraveno) před 4 hodinami, instant napsal: co babky a dedkovia - by si valil oci kolko 30tnikov a 40tnikov hrdo volilo Fica.. to je skutocna tragedia. Nechtěl jsem to napsat na plnou hubu. Řeči o tom jak jsou mladý ta hybná síla, rozum sám a podobne a starší generace jsou blbci, mě mrzej, zvlášť u vysokoškolsky vzdělaných lidi. Jsou to jen řeči o ničem a o pisateli leccos ukazují. Klasické klišé a zaklínání se v opakování psaných lži typu- za všechno může Babiš, kdo řekne cokoli proti LBGT či uprchlicke krizi je zpátečník,...... Upraveno 3. října 2023 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 (upraveno) Tieto naše voľby boli skôr o tom koho nevoliť ako voliť. Výsledok predsa nemohol nikoho prekvapiť. Predošlá vláda urobila všetko preto, aby sa to tak stalo. Vehementne sa o to snažili a podarilo sa im to. Dokonca v skrátenom konaní. Bravó. Fico ani nepotreboval robiť výraznú volebnú kampaň. Takže len prispeli k sledu ďalších revanš volieb z nasrania, zúfalstva, sklamania. Edit: Matovič mi pripomína Vrcanove kladivá potápky, ale s WR 15cm. Veľmi ma mrzí, že sa opäť do parlamentu dostal, nemá tam čo robiť. Jeho rybníček neustáleho rozvratného konfliktu a ešte väčšieho populizmu, aký vyčítal Ficovi, nie a nie vyschnúť. 80-90 % jeho voličov pochádza z dedín a cigánskych komunít, ktorých nič iné nezaujíma, ako sľubované nereálne prachy za niečo, čo má byť normálna občianska povinnosť, ak mi na krajine záleží. Dokáže len ľudí kupovať, tak ako to robil počas Covidu. Nemá na to, aby niečo riadil, či mal zodpovednosť, on sa cíti dobre, len a len v tom konfliktnom rybníku s hĺbkou tých 15cm. Upraveno 3. října 2023 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Bude to těžkých pár let před námi. Orbán, Fico, Babiš, PiS, AfD, Trump, ... Člověk by neměl propadat nihilismu a měl by být společensky aktivní, ale musím říct, že mám stále větší tendence zavřít se do ulity a neničit si tím život. Odvolím, ale chuje mě stejně skoro vzdycky přemrdají, je jich víc, takže v mezidobí to tak nějak raději sleduju míň a míň, abych nepropadal beznaději. Mám z toho trochu špatné svědomí, ale ten marný boj je ubíjející. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Fico vyhral, ale predsa ešte nezložil vládu, tak nepredbiehajme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 s hasnom suhlas. Trump po volbach skonci UA vojnu, otazka je len aku cenu za to bude treba zaplatit. Ak bude ta cena prilis vysoka, NATO skonci a dalej to uz ani neni na Zumpu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Bude to těžkých pár let před námi. Orbán, Fico, Babiš, PiS, AfD, Trump, ... Člověk by neměl propadat nihilismu a měl by být společensky aktivní, ale musím říct, že mám stále větší tendence zavřít se do ulity a neničit si tím život. Odvolím, ale chuje mě stejně skoro vzdycky přemrdají, je jich víc, takže v mezidobí to tak nějak raději sleduju míň a míň, abych nepropadal beznaději. Mám z toho trochu špatné svědomí, ale ten marný boj je ubíjející. Začinájí se projevovat následky pokrokové, liberální, progresivní, zelené a nevím co za další bordely evropy.A myslím že teprve začínámeOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se