Nick06 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Moje osobni zkusenost je, ze pes je obrazem sveho pana. Tzn., pokud je pes kokot, je to primarne tim, ze ma panicka kokota. Pak už je jen otázka jak velký kokotOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 před 1 hodinou, Bert napsal: ... Kurva, nevymýšlejme další regulativy, ale důsledně vymáhejme porušování těch stávajících! Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Vymáhá se dodržování… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Máš naprostou pravdu. Napsal jsem to blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 před 5 hodinami, odjinud napsal: V te dobe budou uz robotičtí... A nebude EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 před 4 hodinami, Nick06 napsal: mAru s tím psem nechápu ale asi s ním nikam nechodí tak je to OK. Já se psem samozřejmě někam chodím cca čtyřikrát týdně ven na delší procházku, jednou týdně na cvičák Mam rád tohle plemeno a velkou zahradu, tak proč ho nemít. Zároveň si to můžu omlouvat tím, že bydlím obklopený lesem, poslední barák ve vesnici, bez sousedů, tak aby tu měl kdo hlídat... Ale nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Já se psem samozřejmě někam chodím cca čtyřikrát týdně ven na delší procházku, jednou týdně na cvičák Mam rád tohle plemeno a velkou zahradu, tak proč ho nemít. Zároveň si to můžu omlouvat tím, že bydlím obklopený lesem, poslední barák ve vesnici, bez sousedů, tak aby tu měl kdo hlídat... Ale nemusím Ok, stejně bych měl velký respekt když bych tě potkal Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 před 2 minutami, Nick06 napsal: Ok, stejně bych měl velký respekt když bych tě potkal Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk To nemusíš mAra je hodnej a už nekouše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 před 3 minutami, Nick06 napsal: Ok, stejně bych měl velký respekt když bych tě potkal Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Ale máš pravdu, žádný můj pes venku nikdy nebyl bez vodítka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Ale máš pravdu, žádný můj pes venku nikdy nebyl bez vodítka.....Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 No je pravda, ze skoro plati, ze cim bojovnejsi pes, tim vesti debil majitel. Kdyz vidim nejake bojove plemeno a pak kouknu na panicka, je to vetsinou nejaka smazka uz od pohledu. Smrdi korunou, ale cokla si koupi za buhvikolik. A pak se cokl rozvaluje v metru bez kosiku a zkus mu neco rict.... takze souhlas s tim, ze za psy jsou zodpovedni majitele. A kdo chce chovat treba pitbulla, musi byt holt zodpovednejsi nez treba majitel pudla. Resenim by treba bylo vice vymahat odpovednost majitele pri pripadnem utoku psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 A ze vsechno nejhorsi...jsou trpaslici... ti vlezou uplne vsude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 (upraveno) před 2 hodinami, petr_cha napsal: A ze vsechno nejhorsi...jsou trpaslici... ti vlezou uplne vsude.. ...a strašně rychle se množej. Já je chytám. Zrovna včera jsem chytil dva. Upraveno 29. října 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Tak to je silny kafe..policie v Berline strhava portrety unesenych zidu.https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-nemecti-policiste-v-berline-strhavali-portrety-unesenych-zidu-40449094#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhpnative.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=2&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=nativeSbrowserOdesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 (upraveno) No nevím - jedna věc jsou clickbaity s pochybnými překlady výkřiků na internetu a jiná neautorizovaný aktivistický výlep na místě které patří někomu jinému - jedno jestli jde o komerční plakátovací plochu nebo o Vaše auto/barák. Únosy civilistů z Izraele jsou svinstvo nejvyššího kalibru, nicméně i tohle nejspíš patří do gesce statečné říšské policie ...Ostuda je spíš že ta si už 8 let v zájmu vlastní bezpečnosti (až na vzácné výjimky) netroufá podobně rezolutním způsobem vymáhat právo a pořádek i mezi přesilou "nových opálených němců" co neradi vepřové, v obchodech nemusí platit a platná ústava i Waffengesetz jsou pro ně něco jako hiphop Upraveno 31. října 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Já sám jsem zvědavý, jak za 3-6 měsíců budeme koukat na ty naše dnešní posty. Protože pokud se Němci pro něco skutečně rozhodnou, tak tak pak postupují s důslednou německou zatvrzelostí a důkladností. Neměli bychom zapomínat na tu jejich AFD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Tak ono unesen do Gazy, plakat v Berline z toho dela jen dalsi propagandisticky letak. A to je podle vseho, o co v tomhle konfliktu jde, minimalne palestincum. No a Izrael se brani podobne. Takze jeste aby mistni Polizei stejne hrdine merila i muslimakum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Pri plném vědomí, že kdo zmíní Sorose, je automaticky vůl a konspirátor :D ... ... by mě docela zajímalo, zda teď, kdy se v německých, belgických a francouzských městech zase malují na dveře Židů Davidovy hvězdy a obyvatelé dotčených příbytků se bojí chodit ven v obavách z muslimskeho davu, nelituje tenhle maďarský Žid své přiznané podpory migrace a míchání kultur. A pozor, o jeho názoru na kvóty a relokace migrantů čím, jenže to jsou jen slova, zatímco činy (dlouhodobá finanční dotace vybraných subjektů) chtě nechtě tu migraci umocňují. Často přemýšlím, co přesně tou svou strategií tenhle bezesporu chytrý pán sledoval... zamlada zažil střet národních států a nac(ional)ismus a jeho následky pro Židy... jenže podpora aktivit podkopávajících tradiční národní státy nakonec ústí v podobnej průser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-turkish-airlines-zavedly-mucednickou-slevu-40449200#dop_ab_variant=1181010&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest198_novy_panel_sluzeb_varDD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz a to tato země je součástí NATO ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Prej je furt lepsi, kdyz mas rebela uvnitr, nez ho vystrcit za dvere, kde se definitivne zjanci a zacne delat vetsi bordel... tak snad to plati i v tomto pripade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se