geometr Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Neblbněte, mam pak chronomag samou žumpu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Před hodinou, geometr napsal: Neblbněte, mam pak chronomag samou žumpu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 2 hodinami, Americkej napsal: Že 30 let po listopadu jsme si vybírali ze dvou exkomunistů je tragikomedie. Schopnost států/národů "vyprodukovat" schopné, rozumné nebo neposkvrněné lídry je čím dál menší na celém světě: USA 330 mil. obyvatel - dva staříci nad hrobem, jeden magor, druhý popletený senilní děda DE 84 mil. obyvatel - po Merkelové to bylo jak na orloji, než se tam někdo našel a stejně výběr nic moc to mě jen tak rychle napadlo, ale dalo by se určitě pokračovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) Před hodinou, Kotlick napsal: Schopnost států/národů "vyprodukovat" schopné, rozumné nebo neposkvrněné lídry je čím dál menší na celém světě: USA 330 mil. obyvatel - dva staříci nad hrobem, jeden magor, druhý popletený senilní děda DE 84 mil. obyvatel - po Merkelové to bylo jak na orloji, než se tam někdo našel a stejně výběr nic moc to mě jen tak rychle napadlo, ale dalo by se určitě pokračovat... https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/argentina-javier-milei-volby-prezident-anarchokapitalismus.A231121_182536_zahranicni_vals?zdroj=otvirak Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Ti hoši co tu píšou o zaprodanci na Hradě atd. Pánové, volby lidu byly již 3x, takže když tak klidně rovnou napište kdo byl váš kandidát na Hrad v letech 2013/2018/2023. Ve všech těchto letech byly dva finalisté s rozdílnými charaktery, ale o všech se dá napsat jen jedno, byly to slouhové starého režimu, ale komouš nebyl tedy na 1000% jen Karel z Orlíka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) @eloga Není to zcela objektivní Zemana se nechci zastávat měl spoustu chyb, ale je rozdíl když někdo byl školen na zpravodajce a zázračně prozřel až po listopadu 89 od Během pražského jara v roce 1968 vstoupil do KSČ. Ze strany byl vyloučen po začátku normalizačních čistek v roce 1970 kvůli nesouhlasu s okupací vojsk Varšavské smlouvy a článku ve studentském časopisu VŠE, ve kterém přirovnal komunismus k fašismu.[52] V letech 1971 až 1984 pracoval v tělovýchovném podniku Sportpropag v oddělení komplexního modelování. Také se účastnil přednášek Vědeckotechnické společnosti. Poté byl až do roku 1989 zaměstnán v podniku Agrodat, kde se zabýval simulačními modely zemědělských systémů.[8]Od 31. ledna 1984 vedla Správa kontrarozvědky pro ochranu ekonomiky (součást Státní bezpečnosti) Miloše Zemana jako prověřovanou osobu.[53] Není jasné, co bylo důvodem sledování. Svazek byl skartován na začátku prosince roku 1989.[54] Slouhou starého režimu bych jej tedy nenazval i když mám proti němu tisíc výhrad- Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 47 minutami, eloga napsal: Ti hoši co tu píšou o zaprodanci na Hradě atd. Pánové, volby lidu byly již 3x, takže když tak klidně rovnou napište kdo byl váš kandidát na Hrad v letech 2013/2018/2023. Ve všech těchto letech byly dva finalisté s rozdílnými charaktery, ale o všech se dá napsat jen jedno, byly to slouhové starého režimu, ale komouš nebyl tedy na 1000% jen Karel z Orlíka. V roce 2013 oba sluhové starého režimu? Nechceš se opravit sám. A jako že se tu dockam obhajoby kariérního komouse, to bych opravdu nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 @Conrad Jestli myslíš Pavla, tak ten zázračně neprozřel. Prostě už to nepotřeboval, tak se tý průkazky zbavil. Od roku 89 prokázal loajalitu, se mi zdá. Je otázka, kdo je horší, jestli kariérní komouš, nebo přesvědčenej. Zemana neřešim, ten už prokázal, co je zač, stejně, jako Babiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 El Loca na vás, ale to by zas někdo pičoval že má tupou pilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Chronar- otázku kariérní komous nebo z přesvědčení jsem řešil zrovna dnes a výsledek je stejnej. Otazník. Netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 39 minutami, Chronař napsal: @Conrad Jestli myslíš Pavla, tak ten zázračně neprozřel. Prostě už to nepotřeboval, tak se tý průkazky zbavil. Od roku 89 prokázal loajalitu, se mi zdá. Je otázka, kdo je horší, jestli kariérní komouš, nebo přesvědčenej. Zemana neřešim, ten už prokázal, co je zač, stejně, jako Babiš. Za mne-kariérní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) Docela by mne zajímalo, kdo ze zdejších kritiků Petra Pavla by měl jinou kariéru, kdyby se narodil jeho rodičům... (já vím, že kdyby byly v prdeli ryby, nemusely by bejt rybníky) A to říkám jako člověk, který byl v pionýru a dodnes na to vzpomínám rád, protože naši vedoucí, s tichým souhlasem skupinové vedoucí (102. PS v Holešovicích), nás vedli bez rudých blbostí... v učení (Letecké opravnyy Kbely) nám vyhrožovali, že když nevstoupíme do SSM, nevyučíme se (jen 3 jsme nepodlehli a vyučili se)... už před vojnou (rukoval jsem 4/88) šla fabrika do kopru, takže po vojně jsem se tam vrátit nechtěl, nakonec jsem skončil jako voják z povolování v ÚLZ jako technik na barokomorách, takže jsem měl k letectví pořád blízko (od 5/89). Furt se mne ptali, proč nejsem v SSM, že nebudu moci vstoupit do strany, já říkal, že nechci a bylo mi jasné, že otravovat nepřestanou a že budu rád, když tam vůbec budu moct zůstat, třeba i jako civil... naštěstí přišel 17. listopad a ptát se a nutit přestali... (jo, a do civilu jsem byl odejit v 93, ale to je jiná historka) Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Potkal jste se někdo z vás osobně s výše jmenovanými ? Já ano, byť oba před mnoha lety. A.B. v době těsně před zakládáním ANO. P.P., když byl ještě v Prostějově. Rozdíl v chování k okolí byl diametrálně odlišný. Prvnímu bych ruku nepodal. Ten druhý na mě vždy působil pokorně. Taky jsem přesvědčený, že P.P. nikomu nikdy vědomě neubližoval, což se o A.B. rozhodně říct nedá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 1 hodinou, Chronař napsal: Je otázka, kdo je horší, jestli kariérní komouš, nebo přesvědčenej. Podle mne ten kariérní. před 48 minutami, Lynx12 napsal: ...kdo ze zdejších kritiků Petra Pavla by měl jinou kariéru... To je hodně pošahaný, i na žumpu. Za sebe přiznávám, že jsem se v životě a především v mladším věku také dopustil nízkých skutků. Ale jsem si toho vědom, s postupující vyzrálostí se snažím bojovat s tou špatnou stránkou ve mně. Vědom si svých chyb jsem si slíbil, že na prezidenta kandidovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Zemana a Babiše nemá cenu komentovat. názory PP jsem neznal a tak jsem ho nevolil. Nazor na veto a Vohralikova v urade mi rikaji, ze jsem udelal dobre. A volba mensiho zla je cesta do pekel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 9 minutami, Americkej napsal: Vědom si svých chyb jsem si slíbil, že na prezidenta kandidovat nebudu. Po procteni par stranek tady musim rict, ze docela uleva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Zemana a Babiše nemá cenu komentovat. názory PP jsem neznal a tak jsem ho nevolil. Nazor na veto a Vohralikova v urade mi rikaji, ze jsem udelal dobre. A volba mensiho zla je cesta do pekel.No, ale pořád pomalejší, než tam rovnou hupnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Zemana a Babiše nemá cenu komentovat. názory PP jsem neznal a tak jsem ho nevolil. Nazor na veto a Vohralikova v urade mi rikaji, ze jsem udelal dobre. A volba mensiho zla je cesta do pekel.A co se teda mělo správně dělat v druhém kole volby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Podle mě to není v kategoriích správně x nesprávně. Tak jsem to ani nemyslel. Jen žádný z těch dvou kandidátů mě osobně nestál za to dát mu můj hlas. Žádný z nich nereprezentoval mé názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Ale takhle to proste nefunguje. Někdy si musíš proste vybrat. To by jinak bylo asi 8000 kandidátů. Nakonec ale jsou vždycky 2, stejne jako třeba 2 silné strany ve volbách. Nebo jako 2 silnice na křižovatce A proste si musíš vybrat, ne ze budeš čekat na ideal světa - to byl jen Jezis a ten uz je v nebi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se