Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, dykmore napsal:

Geometr: přesně tak jsem to myslel, když jsem se ptal, jestli řešením je jet rychleji na základě vlastního názoru. Řešením je přece změnit to, a ne porušovat.

.. ten styl argumentace já, já, já mi přijde absurdní.

"Řešením je přece změnit to, a ne porušovat." .. tak tos uhod. :D Společnost jeden čas volala po zplynování různých menšin. Ty menšiny se nějak ne a ne podřidit ... :D Měli zajisté bez výhrad uposlechnout .. protože společnost má přece vždy pravdu správný názor .. jestli tohle myslíš vážně ..

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 36 minutami, tommasini napsal:

To je marný😕

Nechápeš situaci hustého provozu na dálnici, to neřeš kamaráde....a věř mi že by jsi  co minutu nepřejížděl do pravého za kamion, aby jsi se s obratem cpal nebezpečně do levého mezi dav :cheers:

Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, zceyee napsal:

"Řešením je přece změnit to, a ne porušovat." .. tak tos uhod. :D Společnost jeden čas volala po zplynování různých menšin. Ty menšiny se nějak ne a ne podřidit ... :D Měli zajisté bez výhrad uposlechnout .. protože společnost má přece vždy pravdu správný názor .. jestli tohle myslíš vážně ..

Co to meleš?

Odkaz ke komentáři

A nebylo by lepší odstraňovat z provozu ty, co jsou reálně nebezpečný? Třikrát pásy a jseš bez papírů, hroznej pirát, kdežto píčus, co třikrát do roka z jakýhokoli důvodu někoho nakouří je v pohodě, když to není velká rána. Limity jim furt zvedaj, aby k tomu fízlové nemuseli, protože ty jsou potřeba na zabukaření a kasírování těch, co jedou o něco rychlejc...

A ta ohleduplnost k těm nevyježděnejm....Znám tohle spíš z motorky, ale přece i v autě když jedu 150 po okrese, automaticky uberu/přibrzdím, když se blíží někdo z vedlejší. O totiž nemusí zastavit vůbec a já přece nejsem Jan Hus, abych umřel za svojí pravdu.

Krásnej epitaf: Měl přednost! 🤣

Odkaz ke komentáři

Tady je názorně vidět proč jde celá společnost tam, kam jde.

Je to tak dvě stránky zpět, co se tu psalo, že na silnici by stačila jediná věc a to ta, aby lidi k sobě byli víc ohleduplní. To je tak obecný, že proti tomu nikdo, kdo netrpí nějakou psychickou poruchou nemůže nic napsat. Všichni se na tom shodnou, odsouhlasí, padnou si kolem ramen,... Jenže dlouhodobě to v překladu znamená pouze to, že určitá část řidičů to chápe jenom jako odpustky za svoje špatný chování na silnici, které pramení buď z nezájmu, arogance, sobectví nebo neschopnosti. A k tomu se tady hned několik přiznalo teď. Takže prostě: "pokud jedu na dálnici v levým nebo na okresce 60, tak by na mě měli být všichni hodní, jenže to oni nejsou. Jsou na mě zlí." Ale už nikdo z těch, co to odkejve si to opravdu nevezme za své třeba ve smyslu, že když čeká na červenou, tak že nebude koukat do mobilu, ale na semafor. Nebo když on nespěchá a někdo evidentně jo, tak ho nebude zdržovat. Že třeba nepojede po dálnici zbytečně v levém pruhu a spousta dalších příkladů. Prostě ano, buďme všichni ohleduplní a tím myslíme ale pouze určitou část řidičů a to ty, kteří řídí lépe a rychleji.

To je jak celá woke agenda...

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, zceyee napsal:

Laskavě tě žádám, abys mě už nikdy nespojoval s jakýmikoliv podobnými tématy, které jsi právě zmínil. Vedl jsem slušnou diskuzi na téma dodržování rychlosti, potažmo dopravních předpisů. Jestli neumíš číst a vnímat to, co píšu, a v jakém kontextu to píšu, není můj problém.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, zceyee napsal:

Ty kraso, tak tohle je opravdu sracka hodna zumpy 😅🤦‍♂️

Odkaz ke komentáři

Nic, dávám si ban… Týden. 
Edit: po opakovaném zvážení, napsání, přepsání, smazání… Kdybych měl cokoliv změnit, budu ještě sprostější. 

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Pred chvilou skoncila debata dvoch zasadnych kandidatov na prezidenta SR. Volby su v sobotu.

Do pici, kurva. Preco....kurva, preco? 

Slováci si vybrali. Jeden hrozný a druhý také a to oba koukají hodně doleva.

Navíc Čechy jsou pro své otevřené postoje trnem v oku jednomu i druhému prezidentskému kandidátovi.

Ten druhý navíc veřejně řekne, že Češi jsou fašisti.

Slovensko do toho pekla nejde. Ono tam letí raketovou rychlostí a pod kotel nakládá tak 70% Slováků !!!

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, long napsal:

Slováci si vybrali. Jeden hrozný a druhý také a to oba koukají hodně doleva.

Navíc Čechy jsou pro své otevřené postoje trnem v oku jednomu i druhému prezidentskému kandidátovi.

Ten druhý navíc veřejně řekne, že Češi jsou fašisti.

Slovensko do toho pekla nejde. Ono tam letí raketovou rychlostí a pod kotel nakládá tak 70% Slováků !!!

Myslíš debatu Pelle - Korčok ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...