Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@Roman I. jasne, na to si pripijem

@long neni to koncepcni vic, nez byl populismus a zneuziti moci buresem pro svoje ucely. Tenhle aktualni plebiscit dopadl, jako kazdy podobny vyhnany vetsinovym volebnim systemem. Bylo to 53:47, odecti Madary, kteri volili madarsky, a mas typicky 50:50 vysledek. "Mimoparlamentni strana D" -mi to pripomina Reichla. 

myslim, ze spolecne vidime, ze hloubka problemu je znacna. Tenhle upadek bude Slovensko stat hodne sil. Me zklamala Caputova, ze ty svoloci vyklidila pole...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam rodinu ženy na Slovensku a trochu tam tu situaci sleduju. Tam je problem, ze PROTI Ficovi stoji vetsinou banda amateru, kteri maji jen plnou hubu kecu. Od Radičové, ktera amatersky položí vladu v polovine, pres Matovice, kterej se choval, jako blazen, až po Kisku/Čaputovou, kteri maji sice slunce v duši, ale jinak nic. A jiste i dalsi. Tihle vsichni meli sanci s nim neco udelat a .....hovno. To se pak nemuze nikdo divit. U nas to taky jde stylem "vsichniprotibabosovi" nebo "vsichniprotizemanovi" a trvalo to par let, nez se to povedlo. Nicmene to evidentne nestaci, takze se to zase muze rychle vratit zpatky. Ale nezoufejme, jeste mame 2 roky 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, long napsal:

IMG_0097.jpeg

Jsem zvědavý, kdy se takové cedule objeví u nás. Zvlášť když Naď teď radí naší ministryni války Černochové. A dle našeho nejlepšího premiéra už od Ruska plyn téměř nebereme (jen asi 60%). 

Odkaz ke komentáři

... Me zklamala Caputova, ze ty svoloci vyklidila pole...

Bych se nedivil, kdyby ji k tomu rozhodnutí pomohla nějaká Kaliňákova gorila s Kuciakovou krví na rukou pomocí devítky u hlavy nějakého jejího rodinného příslušníka. Ona musela být od té Ficovy mafie pod šíleným tlakem, aby zmizela. Bych se na to taky vykašlal. Lidi si většinově zvolí totálního mafiána Fica a já budu nastavovat krk svůj a rodiny.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Frantik napsal:

Mam rodinu ženy na Slovensku a trochu tam tu situaci sleduju. Tam je problem, ze PROTI Ficovi stoji vetsinou banda amateru, kteri maji jen plnou hubu kecu. Od Radičové, ktera amatersky položí vladu v polovine, pres Matovice, kterej se choval, jako blazen, až po Kisku/Čaputovou, kteri maji sice slunce v duši, ale jinak nic. A jiste i dalsi. Tihle vsichni meli sanci s nim neco udelat a .....hovno. To se pak nemuze nikdo divit. U nas to taky jde stylem "vsichniprotibabosovi" nebo "vsichniprotizemanovi" a trvalo to par let, nez se to povedlo. Nicmene to evidentne nestaci, takze se to zase muze rychle vratit zpatky. Ale nezoufejme, jeste mame 2 roky 🙂 

Naprostý souhlas. Slovensko mělo prozápadní vládu, ta se neujala; mělo (tedy dosud má) prozápadní prezidentku, tak se v zásadě taky neujala. Ono to jen mínit dobře prostě nestačí a co by fungovalo dobře jinde (na západě), třeba Čaputová, se na současné Slovensko hodí asi jako ferrari na safari. Tam patří land rover, a není vina ferrari, že se tam nehodí.

Odkaz ke komentáři

Blbe je, že u nás tie volby rozhodol Instagram. Rytmas + Plackova + nejaký atila boxer majú dokopy cez 2 mil followerov. Ok, odpocitajme neplnoletych atd. Ale všetci 3 vyhlásili že idú voliť Pele aj presviedcali. A keď len 20 percent pocuvlo, tak to stačilo.

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Kapo napsal:

Jsem zvědavý, kdy se takové cedule objeví u nás. Zvlášť když Naď teď radí naší ministryni války Černochové. A dle našeho nejlepšího premiéra už od Ruska plyn téměř nebereme (jen asi 60%). 

Ten plyn 60 % objemu plynu z Ruska to bylo myslím za únor 2024. Jinak za rok 2023 to bylo 8 % objemu plynu z Ruska.  Černochová se jako manažerka snaží a to je dobře..

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Bert napsal:

No, tak jestli tohle:

plackova.JPG

na Slovensku (spolu) rozhodlo volby, tak jse fakt drahí bratia f píči.

Neserte se do našeho gangu!!!! Můj čas ještě přijde. Slovenská buňka úkol zvládla.

IMG_9097.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, gunman napsal:

Jen si tady odplivnu - vlákno Aké hodinky nosia politici  je vlastně taková čobolákovská výstavka kreatur, kde zakladatel onanuje nad fotkama svých idolů?

jo ! ... vykopneš člena se sračkama z jednoho vlákna, tak si založí svoje ... potřeboval bych, kdy se to dalo celé vlákno dát do ignor listu 

Současně se tam někdo otírá o člena, který vede fakt hezký vlákno, oku lahodící ... chjo

Odkaz ke komentáři

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-kazdy-rok-jine-pohlavi-i-jmeno-schvalilo-nemecko-40467675#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest241_shrnuti_llm_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Každý rok si lidé mohou měnit pohlaví i jméno, schválilo Německo. Nový zákon však počítá s tím, že si na matrice bude moci kdokoli starší 14 let určit své jméno a pohlaví pouze na základě svého rozhodnutí. Změnu musí dotyčný nahlásit na matrice tři měsíce předem a byla by možná jednou za rok. To má zabránit unáhleným rozhodnutím. Celkový počet úprav zákon neomezuje, popisuje web bundestag.de.

Mně z toho fakt už jebne 🙂 Změnu jména chápu. Změnu pohlaví již méně, zvláště pak když mění z fludniho bisexuála na androgynní neotrans, ale do hajzlu: každej rok?

Odkaz ke komentáři

V 11. 4. 2024 v 10:36, Lukyn77 napsal:

Současně se tam někdo otírá o člena, který vede fakt hezký vlákno, oku lahodící ... chjo

Na to vlákno jsem se podíval tebou předpokládanou optikou. Nic takového jsem tam nenašel. Kdo se o koho "otírá"? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...