Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 31. 7. 2024 v 9:24, petr_cha napsal:

No ty blaho.. vsichni koukame do Libanonu a zatim bum primo v Teheranu... tomu se rika jit rovnou za kovarem a ne kovarickem..

Krvavé útoky na Izrael z loňského 7. října, při kterých zemřelo přes 1200 lidí, zosnoval palestinský bojovník Muhammad Díf. Ve čtvrtek armáda židovského státu potvrdila, že tento nejhledanější muž Blízkého východu zemřel při úderu v Pásmu Gazy

Existují pouze tři Dífovy snímky: jeden ve 20 letech, další, na němž je maskovaný, a snímek jeho stínu, který byl použit při vysílání zvukového záznamu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 39 minutami, Conrad napsal:

Existují pouze tři Dífovy snímky: jeden ve 20 letech, další, na němž je maskovaný, a snímek jeho stínu, který byl použit při vysílání zvukového záznamu.

Jeho 4. snímek

image.png.6ae16c6e8ee87126c070233e5b63f0e7.png

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Já se v tom teda nechci úplně vrtat jo, ale tohle přesně zapadá do standardně-konzervativního vidění světa "kouknu do trenek a vidim". Ta paní je podle teorie "kluci mají pindika holky mají pipinku" normálně standardní ženská... mimochodem byla i na minulé olympiádě.

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, safi napsal:

Tohle ale není trans žena, ale žena, která má nestandardní hodnoty hormonů přirozeně, ne? Nebo to chápu špatně? 

Nemýlíš se, ale testosteron  se výrazně podílí na stavbě svalové hmoty.

Odkaz ke komentáři

Ja mam takovej pocit, ze se 95 kilovej Muhamad Ali neptal, jak velky mu stavej cernochy do ringu... nebo David Haye musel v jednom zapase vyskakovat do vysky, aby na sveho protivnika vubec dosahl... a proste ho zbil... je to prece box, tam se nebreci :-)
valuev.thumb.jpg.8ea70bf5e213091ab6663dea65c61648.jpg

article-1225994-0720FAED000005DC-256_468x402 (1).jpg

Odkaz ke komentáři

Zvýšená hladina určitých steroidních pohlavních hormonů může být brána jako doping, ne ? Akorát se v tomto případě nejedná o syntetické anabolikum podáno zevně, takže ? Takže asi nic a jedme dál. 

Edit: Já bych zakázal chodit chlapům bez trička nebo horního dílu plavek po plážích s pokročilou gynekomastií. :D

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Edit: Já bych zakázal chodit chlapům bez trička nebo horního dílu plavek po plážích s pokročilou gynekomastií.

Já bych to nechal povolené a klidně ať si ženy odloží vršek taky.
Edit: "ženský box" tam a nejen tam sloučil kategorie muž a žena (a všechno mezi).Jó a taky nechápu proč už není jedna jediná repre EU.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

No jo, starší si pamatují "Jarmila Kratochvíla" a mladší "Věru Mikulce". Ale jestli jsou už historicky v boxu (právě kvůli "férovým podmínkám" - nechat dvoumetrovou gorilu zmlátit ratlíka je perverze a ne sport) určité "váhové kategorie" a dnes už je možné genderově-hormonální excesy vyhodnotit, pak už měli mít dotčení dávno svou vlastní kategorii. Ale čert to vem - stejně mě box nebere, takže se Bertovi omlouvám za účast v polemice. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, kuncák7 napsal:

Tak Slováci mají odhlasovano, ze povolat do hokejové repre mohou i hráče z KHL. Doufám, že je to fáma z Blesku.

Proč? Vždyť u nich to není nic překvapivého.

Odkaz ke komentáři

OSN je bezzubá a zbytečná organizace, kterou mají všichni na párku. Hlavně ti, kterých se slavná OSN zastává. Když jsem četl ten článek, tak mi bylo normálně blbě od žaludku. Hnus na entou. 

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...