JR_2010 Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září No já tedy nevím, ale je to přeneseně takový ministerstvo zahraničí EU a že by v současným světě nebylo třeba rovnat mezinárodní vztahy/partnerství, to si tedy nemyslím, ještě v kontextu různejch výkřiků z Ameriky, že už má plný zuby se o Evropu starat a ruku v ruce zvýšený aktivity Ruska a Číny třeba v Africe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Fialovo zdůvodnění přiděleného portfolia připomíná Vážení spoluobčané, není podstatné, že se Sikelovi nepostavil ,ale mohu vás zodpovědně ujistit, že mu velmi krásně visel a to je podle mého názoru stejně důležité. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Před hodinou, JR_2010 napsal: No já tedy nevím, ale je to přeneseně takový ministerstvo zahraničí EU a že by v současným světě nebylo třeba rovnat mezinárodní vztahy/partnerství, to si tedy nemyslím, ještě v kontextu různejch výkřiků z Ameriky, že už má plný zuby se o Evropu starat a ruku v ruce zvýšený aktivity Ruska a Číny třeba v Africe. No já se vůbec Americe nedivím, že se nechce starat, protože to, co Evropa poslední roky předvádí, je docela bizár. Kupředu levá, do zelené prdele.... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Eurokomisař pro mezinárodní registrované partnerství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 18 hodinami, Pozorovatel napsal: Kupředu levá, do zelené prdele.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) Už mě serou Nejsou schopni odložit volby, to snad kdo má zatopený barák a že jich je jak je vidět ze zpráv místo odstraňování následků půjde hlasovat a urnu mu bude držet hasič, jako by ho nebylo potřeba jinde. V České republice nouzový stav vyhlašuje vláda nebo předseda vlády na základě ústavního zákona č. 110/1998 Sb., o bezpečnosti České republiky Upraveno 18. září uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Ty jo, Mosad rules. Hlavní je, že ti šmejdi se teď budou bát vzít si i tužku, aby jim neurazila pazoury. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 8 minutami, paya01 napsal: Ty jo, Mosad rules. Hlavní je, že ti šmejdi se teď budou bát vzít si i tužku, aby jim neurazila pazoury. To by spíše patřilo do Co mě potěšilo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 29 minutami, paya01 napsal: Ty jo, Mosad rules. Hlavní je, že ti šmejdi se teď budou bát vzít si i tužku, aby jim neurazila pazoury. Nejaké info, link? (Som v prdeli s časom, nesledujem dianie okolo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září @McStinger Tu a tu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Za me jen dalsi eskalace nasili s následnou odvetou pošuķů s ručnikem kolem krku... 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 45 minutami, Conrad napsal: To by spíše patřilo do Co mě potěšilo. No já si nebyl jistej - je to koneckonců dost o politice (byť mezinárodní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 9 minutami, odjinud napsal: Za me jen dalsi eskalace nasili s následnou odvetou pošuķů s ručnikem kolem krku... Jakože jinak by se musulmani určitě drželi zpátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září V nejakym 100+1 z dob komunismu jsem cetl v podstate komiksovku analyzu / vysvetleni konfliktu Izraelci vs. Palestinci pro Americany. Pokud to najdu, příležitostně to sem dam. V podstate to bylo: Palestincky bum-bác a nasledna izraelska odveta - vic Palestincu se nasledne rekrutuje do Hamásu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Za me jen dalsi eskalace nasili s následnou odvetou pošuķů s ručnikem kolem krku...Prej to meli pripraveny pro pripad zahajeni valky, kterou hizbalah furt tak vyhrozuje.. ale nakonec snad hrozilo prozrazeni, tak to spustili... a dneska i druhe kolo... uz pry jen z toho principu, aby protivnik byl v absolutni nejistote pred jakoukoliv technologii... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Normálně mi ta videa, které dnes pouštěli v souvislosti s touto zprávou připomněla "Vesničko má středisková" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Nějak jsem tohle nepobral ( proč se o tom vůbec píše ) a pak se rozhodl dát to sem, řešej se tu většinou opravdu zásadní věci, tak pro odlehčení - Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstali přátelé - Novinky A jen se ještě optám - odjinud, vždy jsem si myslel, že pošuci lítaj s ručníkem kolem hlavy ne kolem krku, máš nějakou fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Martine, možná je tento případ Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstali přátelé - Novinky k zamyšlení - totiž jestli to ale pro nás není správná cesta k ideálnímu vztahu: před Boeingem 737-800 bychom nemuseli tajit nákupy hodinek, nemuseli bychom letadlu lhát o ceně hodinek, aeroplán by nás neúkoloval, nekecal do "chlapských věcí" atd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září No ale věříš si, že takový Boeing 737-800 dokážeš uspokojit? Podle mě v něm nedokážeš vyplnit tu prázdnotu... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 26 minutami, kuncák7 napsal: Nějak jsem tohle nepobral ( proč se o tom vůbec píše ) a pak se rozhodl dát to sem, řešej se tu většinou opravdu zásadní věci, tak pro odlehčení - Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstali přátelé - Novinky A jen se ještě optám - odjinud, vždy jsem si myslel, že pošuci lítaj s ručníkem kolem hlavy ne kolem krku, máš nějakou fotku? Tenhle borec taky fajnovej, píchal i helikoptéru https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/305915-eda-mel-sex-s-vice-nez-700-auty-jeho-zivotni-laskou-je-brouk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se