Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No já tedy nevím, ale je to přeneseně takový ministerstvo zahraničí EU a že by v současným světě nebylo třeba rovnat mezinárodní vztahy/partnerství, to si tedy nemyslím, ještě v kontextu různejch výkřiků z Ameriky, že už má plný zuby se o Evropu starat a ruku v ruce zvýšený aktivity Ruska a Číny třeba v Africe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fialovo zdůvodnění přiděleného portfolia připomíná

Vážení spoluobčané, není podstatné, že se Sikelovi nepostavil ,ale mohu vás zodpovědně ujistit, že mu velmi krásně visel a to je podle mého názoru stejně důležité.🤣

• Haha 5
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, JR_2010 napsal:

No já tedy nevím, ale je to přeneseně takový ministerstvo zahraničí EU a že by v současným světě nebylo třeba rovnat mezinárodní vztahy/partnerství, to si tedy nemyslím, ještě v kontextu různejch výkřiků z Ameriky, že už má plný zuby se o Evropu starat a ruku v ruce zvýšený aktivity Ruska a Číny třeba v Africe.

No já se vůbec Americe nedivím, že se nechce starat, protože to, co Evropa poslední roky předvádí, je docela bizár.

Kupředu levá, do zelené prdele....

• Dát hlas 4
Odkaz ke komentáři

Už mě serou

Nejsou schopni odložit volby, to snad kdo má zatopený barák a že jich je jak je vidět ze zpráv místo odstraňování následků půjde hlasovat a urnu mu bude držet hasič, jako by ho nebylo potřeba jinde.

V České republice nouzový stav vyhlašuje vláda nebo předseda vlády na základě ústavního zákona č. 110/1998 Sb., o bezpečnosti České republiky

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, paya01 napsal:

Ty jo, Mosad rules. Hlavní je, že ti šmejdi se teď budou bát vzít si i tužku, aby jim neurazila pazoury.

To by spíše patřilo do Co mě potěšilo.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V nejakym 100+1 z dob komunismu jsem cetl v podstate komiksovku analyzu / vysvetleni konfliktu Izraelci vs. Palestinci pro Americany. Pokud to najdu, příležitostně to sem dam. V podstate to bylo: Palestincky bum-bác a nasledna izraelska odveta - vic Palestincu se nasledne rekrutuje do Hamásu.

Odkaz ke komentáři

Za me jen dalsi eskalace nasili s následnou odvetou pošuķů s ručnikem kolem krku...
Prej to meli pripraveny pro pripad zahajeni valky, kterou hizbalah furt tak vyhrozuje.. ale nakonec snad hrozilo prozrazeni, tak to spustili... a dneska i druhe kolo... uz pry jen z toho principu, aby protivnik byl v absolutni nejistote pred jakoukoliv technologii...

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Nějak jsem tohle nepobral ( proč se o tom vůbec píše ) a pak se rozhodl dát to sem, řešej se tu většinou opravdu zásadní věci, tak pro odlehčení - 

Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstali přátelé - Novinky

A jen se ještě optám - odjinud, vždy jsem si myslel, že pošuci lítaj s ručníkem kolem hlavy ne kolem krku, máš nějakou fotku?

Odkaz ke komentáři

Martine, možná je tento případ Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstali přátelé - Novinky k zamyšlení - totiž jestli to ale pro nás není správná cesta k ideálnímu vztahu: před Boeingem 737-800 bychom nemuseli tajit nákupy hodinek, nemuseli bychom letadlu lhát o ceně hodinek, aeroplán by nás neúkoloval, nekecal do "chlapských věcí" atd!  😉

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, kuncák7 napsal:

Nějak jsem tohle nepobral ( proč se o tom vůbec píše ) a pak se rozhodl dát to sem, řešej se tu většinou opravdu zásadní věci, tak pro odlehčení - 

Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstali přátelé - Novinky

A jen se ještě optám - odjinud, vždy jsem si myslel, že pošuci lítaj s ručníkem kolem hlavy ne kolem krku, máš nějakou fotku?

Tenhle borec taky fajnovej, píchal i helikoptéru 🤣

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/305915-eda-mel-sex-s-vice-nez-700-auty-jeho-zivotni-laskou-je-brouk

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...