YPO Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 znám jednoho člověka, kterej je velkej cimprlich na detaily a to tak, že fakt dost velkej magor .... myslím, že kdyby vlastnil milgaussy, tak by je sundal z ruky a hned rozešlápnul ...... některý věci by se měli tajit kdo ví o kom píšu má u mě malý levný pivo 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) Diky kluci za pozitivni reakce... Od te doby co jsem to tu vylepil tu sedim a usmivam se jako blazen Opravdu jsem rad, ze se Vam to libi... Fakt to dalo dost prace a opravdu rad vidim, ze to nebylo nadarmo. jinak co se dalsiho srovnavani tyka - asi tezko neco dalsiho.. Hodinek mam opravdu hodne, ale z tohoto levelu jen tyto dva kusy. Proto jsem se ted soustredil na ne. Upraveno 30. března 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ty vole. Potřebuju rychle nějaký GS. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Paráda, díky za průzkum a prosím pokračuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Parádní záležitost! Fakt super ty detaily.Bomba srovnání a jak už tu někdo psal výše, po tom všem, co se tu děje, je to příjemný odreagování.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Většinou se zdržuju příspěvků typu pěkný, super, díky, hustý ... ale donutils mne uděla výjimku: PĚKNÝ SUPER HUSTÝ, DÍÍÍKY! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Moc pěkný! Zaujal mě ten škrábanec na ručce Rolexu...jak se může vlásenka dostat na ručku? Při servisu nebo už to tak vyrobí? Vzhledem k tomu, že je z obou stran Lumi, vypadá to jako kdyby po ní někdo něčím škrábl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Lze si to vylozit jako ze GS jsou kvalitneji zpracovane nez Rlx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 mAro klobouček! Ty detaily GS nemají chybu. Než se rozhodovat mezi Rlx a GS, tak vzít oboje a máš klid:-) Díky za kupu práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) Co se rucek tyka, priznam se nevim. Tim, ze nejsem prvni majiel ani jednoho kusu tak nevim jestli byly otvirane... Tedy vlastne - na R byl delany velky servis v 2015... Takze ty byly urcite.. GS si myslim ze nebyly... A kdyz se kouknete, tak slinc na ruckach maji oba kusy. R vlasenku, S takove jakoby dolicky/tupky... Ale opet musim zopakovat.. At mate jakekoli oci, tak ne, videt to fakt neni. Ani tusit. Ja to poznal az z fotek. Upraveno 30. března 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Výborná práce, díky. Doufám, že budeš pokračovat a je mi úplně jedno s jakýma hodinkama. Myslím, že tyhlety makro fotky by mě bavily i u hodinek za pár tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Diky, to je pokoukani! Takovyhle makra tady jeste nebyly, klidne bych to zkusil i s jinejma hodinkama, bude zajimavy, co z toho vyleze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Jako recenze super, takový makrodetaily nedělají ani mnozí profici... klobouk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Super nápad a skvělá realizace! Díky moc za ně. Trochu ve mě hlodá, jak by asi vypadalo srovnání buď R nebo GS s některými Tvými hodinkami, které jsou o nějaký ten level níž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Díky za tvůj čas. Super práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Sedn si k počítači a přečtu si Rolex vs Grand Seiko, samozřejmě otevírám. Zvoní mi telefon a během hovoru jen projíždím fotky a padá mi huba níž a níž. Říkám si: "To musí být focené snad mikroskopem, to není možná tohleto! Jak?" No a hned v úvodu jsem se to dozvěděl :-D Díky moc za sdílení, fotky naprosto unikátní a srovnání jedinečné. Mimochodem co se Milgů týče, tak tyhle jsou ještě hodně pěkné, doporučuju tohle video s makro záběry jak vteřinovka, tak hlavně tisk ukazují věci, které kontrolou kvality projít neměly.. Každopádně ještě jednou děkuji velice za takovýto hodnotný příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) . Upraveno 30. března 2018 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) Super fotky, hlavne ty druhe hodinky jsou fakt pekne. Docela me prekvapil ten "spalik" na konci rucek u GS, myslel jsem, ze jdou uplne do spicky. Upraveno 30. března 2018 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 No strčil jsem tuhle Omegy pod mikroskop a některé věci jsou na tom zhruba jak tyhle Rolexy, takže před GS skutečně klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Díky za jedinečné fotky. Hlavně super nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se