ggrand Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Skoda, ze to nejsou oba modely s lunetou a tahem. Tak je rozdil R vs GS videt nejvic - ve prospech R.
michalval Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 V 2. 4. 2018 v 8:08, ggrand napsal: Skoda, ze to nejsou oba modely s lunetou a tahem. Tak je rozdil R vs GS videt nejvic - ve prospech R.Tak lunetu snad oba modely mají. Myslíš otočnou lunetu s nějakými čísly, znaky?
Dantechno Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Škoda že rolex nemá aspoň nějaký antireflex. To je obrovská slabina. Sent from my iPhone using Tapatalk
crouch14 Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Tak bych chtěl vidět obyčejné Seiko 5 SNXS77 jak by vypadali oproti Rolexu
ATOM Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 z toho nadelate, tady je potisk z dzisoku pod mikroskopem za dvacetinu ceny
peter_s Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Nadherne, ktovie ake detaily by sme mali na svojich
Bells Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Maro todle se ti vážně povedlo a to bez ohledu na porovnání, každé mají prostě něco navíc, i když třeba v mých očích jsou na tom celkové možná lépe GS, ale to není důležíté. Jak jsi sám řekl, okem to stejně nikdo nevidí, takže ani nemá smysl to nějak hrotit. Každopádně je super, že jsi nám dal možnost nahlédnout na ty hodinky až takle detailně a bylo by fajn, kdybys takto dokázal nafotit i další hodinky. Díky ti za skvělou práci.
Hudson10 Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Zajímavé srovnání GS a RLX. Pamatuji si na přednášku ve fotoklubu nějakého inženýra, který tvrdil, že dílenská přesnost výroby součástek západních fotoaparátů ( Rollei, Leica, Canon, Olympus atd. ) je lepší než ve tehdejších švýcarských hodinkách. Bylo to cca před 35 lety. Týkalo se to tedy vintage modelů. Dílenské tolerance jsou fyzicky měřitelné. Výroba čipú je již takřka na atomární urovni....Ale stejně zůstanu u těch RLX. Výběr značky je přece o pocitech..
romulada Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 Brutal makro! Zajímavé počtení! Díky!
ggrand Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 V 2. 4. 2018 v 9:46, michalval napsal: Tak lunetu snad oba modely mají. Myslíš otočnou lunetu s nějakými čísly, znaky?Pravda, myslím s otočnou lunetou.
kamilb Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2018 (upraveno) V 2. 4. 2018 v 8:08, ggrand napsal: Skoda, ze to nejsou oba modely s lunetou a tahem. Tak je rozdil R vs GS videt nejvic - ve prospech R.Měl jsem oboje (mám). Podstatné je, TO, co hodnotím držet v ruce Upraveno 2. dubna 2018 uživatelem kamilb
Radek124 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Než to tu sklouzne do bez-argumentové rvačky fan-clubů, přihodím pro inspiraci pár cvakanců nových SBGA211, s trošku jiným ciferníkem a ručkama, zadní průhled si nechám na příště... Levitující GS a plastické nápisy: Rovné zakončení hodinové ručky: Detail rezervy chodu a krytky(!) modřené vteřinovky: PS: Je to jen z ruky pod halogenkou, mobilem s nasazeným Olloclipem = prosím nekamenovat za mizernou hloubku ostrosti, jsem rád že pod tím úhlem vyšlo aspoň něco. Díky Seiku za lehce vypouklý safír s antireflexem a pořádnou datumovkou, na které nemusí strašit kyklop!
HondzaX Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Naprosto parádní foto recenze. Vůbec bych se nebránil vidět více takových srovnání. :-)
Klotzman Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Parádička, opravdu povedené. A jak už tu někdo psal, taky by mě zajímaly na porovnání fotky nějakých konzumních Seiko.
RND Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Wow, naozaj cumim. Obzvlast ta rucka u RLX ma celkom dost prekvapila.Inak chapem, ze ti to nezabralo 5min, ale tiez hlasujem za podobny report aj na "nizsi level" A tiez dik za fantasticky fotoreport!
ggrand Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 V 2. 4. 2018 v 18:26, kamilb napsal: Měl jsem oboje (mám). Podstatné je, TO, co hodnotím držet v ruce Souhlasim a podepisuju. Proto hodnotim,jak hodnotim.
mAra_ Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Kluci víkend jsem tu nebyl, tak jsem nereagoval. Každopádně, zkusím odpovědět na pár dotazů, co tu vzešly... R fotit strojek nebudu - neumím je otevřít, i kdybych uměl, je tam druhé dýnko z měkkého kovu. A rozhodně bych to zpět neslozil :-)Už se mi line v hlavě podobné porovnání Nových ecozill a limitkovych zelených monster - oboje hodinky za cca 15k, tedy stejný cenový level, hlavě oboje mám :-) Problém je to, že samozřejmě měřící laboratoř ve fabrice nečeká až já budu mít volno a chuť něco fotit :-) A ještě x2 - k tomu musím ukecat i pracovníka laborky, aby tam šel ve svém volnu / svátku ... No nápadů mám víc než možností. Slibuju, že budu pokračovat, jen nemůžu slíbit kdy. A díky všem za pochvaly , opravdu to potěší. A taky jsem rád, že se tu pěkně rozjela diskuse.
rooosta Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Na toto vlákno som "natrafil" až dnes a fotky som si prezrel už niekoľko krát, proste paráda myslím, že nie veľa z nás má možnosť vidieť takéto detaily na hodinkách a zato Ti ešte raz ďakujem mAra_ dík za Tvoj čas, trpezlivosť aj nápad a ešte raz klobúk dole...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se