beeman Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 ahoj mistri, jak to pls dopadlo s tim AR? uz mate vzorky resp. vysledek? dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 ahoj mistri, jak to pls dopadlo s tim AR? uz mate vzorky resp. vysledek? dikes Ahoj, ano máme. Nejlepší vidět osobně. Zkusíme ale během tohoto týdne udělat nějaké fotky. Vypadá to parádně. Info pro ostatní; na několik skel Seiko jsme nechali udělat stejný AR jako používá docela známý výrobce Meopta :-). Zkusili jsme jak vnitřní, tak oboustranný AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Forky sem ... fotky sem ... kdo nesnasi poskrabany antireflex jako ja bude urcite stastnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Tak tak, já to chcu taky vidět!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Já to viděl naživo a paráda, dokážu si to představit. Jeden hardlex na Samuraje mám teď volný :-) Tak jak se odhodláte to spustit, tak se hlásím do fronty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) Chlapi, je to krásný modrý AR typu Fortis nebo Breitling. Prozatím bych si dovolil zveřejnit fotografie hodinek kvůli kterým jsme to celé začali řešit. Určitě časem přibudou další. Jeden ze zákazníků potřebuje udělat nový AR na Fortis, pak tam máme jedny Tag Heuer. Dlouho jsme zde neprezentovali žádnou modifikaci. To ale neznamená, že bychom nic nedělali :-). Dovolujeme si Vám představit Seiko Turtle BB, neboli Blue Beauty.- Odolné DLC černé povlakování celého pouzdra ??- Safírové sklo s oboustranným antireflexem ??- Krásný modrý ciferník SRPC25 ??- Modrá minutová ručka SRP787 ??- Luminiscenční keramická vložka lunety ??- Černá vnitřní luneta vyrobená z hliníku namísto plastu ??- Pohodlný kaučukový řemen Crafter Blue ?? Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Viděl jsem je v PH a je to naprostá pecka. Kam se hrabou všechny želví limitky a barevné variace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 To nemá chybu,vypadá to fakt sqěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Jo, taky chvalim. Tohle se povedlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Moc pekny, panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Dost parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 taky jsem je videl nazivo a musim rict, ze to jsem jeste nevidel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 teda, takovy zelvy bych snad chtel, i pres pro me nadmernou velikost, nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 I ty minutový indexy bych oželel. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 27. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Moc děkujeme za Vaše reakce :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Teda palec nahoru, ten AR je na Želvách hodně povedený. A vůbec celý custom hodinek je vkusný a decentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Už jsem to psal na fb, ale napíšu to i sem. Tohle je jedna z nej modifikací, co jsem kdy viděl. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Želvy BB jsem viděl naživo dneska a paráda. Uplně jiná liga. Díky moc za servis! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Při pondělku jen zlehka jedenkrát Day-Date :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Daydate jsou prostě pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se