bandicoot Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Přesně takoýhle fusky nosil před čtyřiceti lety můj děda z Vranýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Hehe, tohle je taky dobrý... https://www.novinky.cz/zena/styl/clanek/nafukovaci-kalhoty-maji-ozivit-svet-mody-pohodlne-ale-nejsou-40333838 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2020 jasne, akorat si nesmis dat na obed kotel fazoli, abys ty gate odpoledne neprefoukal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Nóbl partička ve stylu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Svět jde do piče tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 V 21. 11. 2020 v 22:50, Liqid napsal: todle nosily cikorky u nás na základce v 90...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 (upraveno) To je z toho jak ženské berou hormonální antikoncepci a ta se skrze moč dostává do odpadních vod a odtamtud zase přes čističky zpět do vodovodního řádu a chlapy jsou pak plní estrogenu a pak se šijou takový píčoviny Upraveno 23. listopadu 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Reklama na baťůžky od Gučiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Fakt by mě zajímalo, jestli "modelové" za tenhle typ pózování dostávají nějaký příplatek za "veřejné profesionální zesměšnění", "morální a psychickou újmu", "ztížené možnosti při hledání dalšího zaměstnání/sexu" - a nebo jestli rovnou kalkulujou že za pár let jim právní troll typu Fagana helfne s hromadnou žalobou á la "ME-E-E-Tůůů", aby mezítím něco káplo i na úrocích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 před 28 minutami, Radek124 napsal: Fakt by mě zajímalo, jestli "modelové" za tenhle typ pózování dostávají nějaký příplatek za "veřejné profesionální zesměšnění", "morální a psychickou újmu", "ztížené možnosti při hledání dalšího zaměstnání/sexu" - a nebo jestli rovnou kalkulujou že za pár let jim právní troll typu Fagana helfne s hromadnou žalobou á la "ME-E-E-Tůůů", aby mezítím něco káplo i na úrocích... Radku, během jara tohle začne v ulicích. Bacha na první jarní dny PS: ...a brzy ve vašich rodinách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2021 Toho se nebojím. Beztak bude zase na jaře lockdown... takže spíš pofrčej tepláky na doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Tepláky možná od pasu dolů - nahoru v Home Office pofrčí pyžamové obleky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Inspirace seriálem jasná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Saténový nesmysly ať si nechají pro Hollywood a rapující černý držky. Já bych zfleku bral tu decentní Japonskou variantu - zrovna před chvílí jsem otvíral pošťačce s rekomandem a koukala na ten můj modře proužkovanej flanel zas nějak pohoršeně, jak kdybych si zapomněl vzít ten díl s nohavicema... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Já spím zásadně nahý a k pošťačce chodím jen v županu a to i v zimě...zatím si nikdo nestěžoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Já spím zásadně nahý a k pošťačce chodím jen v županu a to i v zimě...zatím si nikdo nestěžoval Máš ten župan pro pošťačku zapnutý nebo rozepnutý? Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 myslim ze v tejto zime je to uplne jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 před 1 hodinou, Radek124 napsal: Saténový nesmysly ať si nechají pro Hollywood a rapující černý držky. Já bych zfleku bral tu decentní Japonskou variantu - zrovna před chvílí jsem otvíral pošťačce s rekomandem a koukala na ten můj modře proužkovanej flanel zas nějak pohoršeně, jak kdybych si zapomněl vzít ten díl s nohavicema... Nevymyslej nesmysly. Od kdy postaci dorucuji domu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se