Gustaf Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 (upraveno) Gustave a kde by se to stavelo?Na Olomoucku bych mel kontakty.. Jinak jsem stavel neco podobneho 2roky zpatky.. a hobby market sem zrusil, to je katastrofa a vo si poslal ty, me neprijde ze tu bude stat za 10let.. za ty penize to vypada chatrne.. Poslu foto (vyslo to cca komplet za 80tis) vcetne desky.. hodne sem udelal ale sam. bohužel úplně druhej konec republiky...kousek od Plzně. No, tak jako s tím kilem jsem asi smirenej,ale chci aby to nějak vypadalo a nejlépe asi z venku omítnutý,aby to mělo barvu stejnou s domkem. Koukal jsem tedy i na ty NaturHouse,co sem dával financ...asi bych si taky vybral,ale ceny pro mě nereálný. Upraveno 24. února 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VilíkBob Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Každý odborník jak cip!! :-)Podle mě nejlíp si nehrát na odborníka a frknout to někomu. Taky jsem si myslel, jak jsem pán světa a nakonec ty základy za mě musela opravovat specializovaná firma z Litoměřic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Není odborník jako odborník. Nejhorší je, když pozveš odborníka a jen co vezme nářadí do ruky, tak ho musíš poslat domů, protože víš, že sám to uděláš líp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 A nebo si vyfotis 3 auta, stahnes fotku domecku z lega a mas stavebni firmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VilíkBob Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Wow, to vypadá krásně. Šikovní chlapi, to se musí přiznat. Já bych si na to teda vůbec netroufl. Jednou jsem dělal něco na baráku svépomocí a dopadlo to katastrofálně :-) Mám na to svou osvědčenou firmu z Litoměřic https://www.stavbylitomerice.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Tak, a je to tady. Krize jak vyšitá, místo aby nestíhali a odmítali zakázky tak takhle uboze hledají hejly. Nebo je to firma úplně k hovnu. Každý odborník jak cip!! :-)Podle mě nejlíp si nehrát na odborníka a frknout to někomu. Taky jsem si myslel, jak jsem pán světa a nakonec ty základy za mě musela opravovat specializovaná vww.reklamnitroll.cz :-) Wow, to vypadá krásně. Šikovní chlapi, to se musí přiznat. Já bych si na to teda vůbec netroufl. Jednou jsem dělal něco na baráku svépomocí a dopadlo to katastrofálně :-) Mám na to svou osvědčenou firmu z Litoměřic w.reklamnitroll.cz Upraveno 25. února 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 To bude pan majitel a žena nutně potřebuje na dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 To nebude moc uspesna firma ked musi takto nahanat zakazky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 U nás v regióne je väčšina stavebných firiem obsadená na prvý polrok už od januára - ledna, ale pokiaľ niekde začínajú od výkopu, tak sa vždy nejaký prízemný dom v hrubej stavbe popri tom zvládne. Len s pozemkami je to stále horšie, stavia sa aj tam, kde by to pred desaťročím nikoho nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Neznáte nějaký lehký grafický program,se kterým bych překreslil upravenou-rozšířenou unimobuňku. Jen třeba čtverce, obdélníky, šikmé střechy + pohled z vrchu, abych zakreslil půdorys a vnitřek. Čeština by bodlaDík za návrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 SketchUP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Ahoj, není tu prosím někdo stavební dozor, případně nemáte někdo prosím někoho v rukávu. Příští týden přebírám od developera dům a raději bych někoho na doporučení než střílet naslepo. Neni cíl vydolovat při přebírce nějaké peníze, ale rád bych, aby někdo kouknul, že mi to nespadne na hlavu, případně že to není úplně domršený ... Díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Jestli je to drevostavba tak zkus Pavla Šimka, má svůj YouTube kanál a tam dává videa z dozorovani. Profik to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Nemáte prosím někdo zkušenost s podlahovou pvc dlažbou? Uvažuji, že bych to dal do garáže, ale nevím, jestli je to dobrá volba? Na stránkách to samozřejmě vychvalují, vypadá to zajímavě, je to nenáročné na montáž. Jen ta cena není až tak úplně nízká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Dobrý den všem. "Jednoduchá" otazka: anhydrid nebo beton na podlahu...Děkuji za nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 sto lidí sto chutí. Všechno má své výhody i nevýhody. My jsme se nakonec rozhodli pro litý beton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Já mám nakonec taky litý beton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 soused ma lity beton, kolega v praci anhydrid... se svarou (ten bude zalivat o neco drive nez ja) jsem se o tom taky bavil, on se priklani spise k betonu, ja osobne kvuli cene (teda cetl jsem, ze beton je levnejsi).co vas nakonec vedlo k betonu? je to material s delsi historii? cena? pracnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 my mame beton a liaty polyuretan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Výhoda anhydridu je pouze v tam, kde hraje roli výška skladby podlahové konstrukce. Jinak anhydrid pohlcuje vlhkost a tím ztrácí pevnost.Staví mi tam kachlová kamna, tak jsem zvolil proarmovaný beton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se