michalval Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 7 minutami, Karussell napsal: Tak tohle kombo, to mi fakt hlava nebere. Co na tom nechápeš? S tím levým na zahrádku a s tím pravým za holkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 1 hodinou, Honza.manta napsal: Také mně to napadlo. Vzhledem k mojí (ne)znalosti "číny" mě původně tahle možnost ani nenapadla. Možné to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 (upraveno) To, ze zelena ruka s SM je taky dano pomerne velkou plochou bronzi v kontaktu s rukou. Jinak zelenou pazouzu dela i mosaz. Slozeni na to prakticky nema vliv, pac zelena med a ta je dycky hl. slozkou tehle slitin. Roman: kdyz jsem si do ruky vzal svoje MM300m nebo Darth Vadery, mel jsem taky pocit ojebani. Ze strany Seika, ze ani takle drahe hodinky neumi udelat poradne. Upraveno 27. května 2021 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 @Roman I.: z alíka mám hromadu věcí kolem kola, cyklistika mě ostatně živí, ale já třeba do práce jezdil i v zimě po tmě a v lednu a poslední věc, kterou bych chtěl řešit je nekvalitní pumpa. Když se mi zastaví hodinky, tak přijdu třeba pozdě, ale zrovna ta pumpa mě může stát klidně omrzliny nebo zdraví, takže kvalitní Lezyne to jistí @michalval díky za pochvalu, já jsem samouk samorost, takže mám zrcadlovku Nikon D3100 (nejlevnější model před 10 lety) k tomu základní setový objektiv a mezikroužky. Led osvětlení, kabelovou samospoušť nebo třeba nově i UV lampičku mám taky z alíka. Prostě naprosto lamerská a nejzákladnější výbava. Někdy přemýšlím nad opravdovým makro objektivem, který by měl podstatně lepší výsledky a pracovalo se s ním lépe, ale na to moje šmrdlání to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 [mention=1551]michalval[/mention] díky za pochvalu, já jsem samouk samorost, takže mám zrcadlovku Nikon D3100 (nejlevnější model před 10 lety) k tomu základní setový objektiv a mezikroužky. Led osvětlení, kabelovou samospoušť nebo třeba nově i UV lampičku mám taky z alíka. Prostě naprosto lamerská a nejzákladnější výbava. Někdy přemýšlím nad opravdovým makro objektivem, který by měl podstatně lepší výsledky a pracovalo se s ním lépe, ale na to moje šmrdlání to stačí.No evidentne to umis kdyz to jedes bez poradneho makroobjektivu. Telo na vysledek ma asi nejmensi vliv. Taky jsem mel D3100 a taky D5100 a pred tim starickou D90. Ale kdo to neumi tak mu nepomuze ani D1. Mel jsem ale makroobjektiv Nikkor 85mm a to jde pak skoro samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 musim povedat, ze @nooskiho fotky su uchvatne, nimi ma vlastne namotal na to, ze uvazujem o SM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Ještě to zvaž, plán B je koupit hustilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Tradice a klasika, nebo že by vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Pánové díky za slova chvály, jsem rád že se to cvakání líbí. Jinak Velobel nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 59 minutami, travex napsal: Ještě to zvaž, plán B je koupit hustilku. No, a máme to srovnaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Šmarjá, otevřu eshop San Martin a ten je na první pohled postavený na prodeji kopírek Seiko, Rolex, Pam, Oris atd. A pak se tu vedou učené diskuse o tom jak jsou to úplně jiný hodinky. No WTF! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Přiznejte se, že vás tohle čínské vlákno přitahuje jako Rychlé šípy Stínadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Abych zamluvil další výpad dalšího inkvizitora, dám sem jednu fotku. Sice na ní nejsou hodinky San Martin, ale snad mi tento lehký OT odpustíte, když prozradím, že jsem si dnes jedny objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Krása. Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 9 minutami, 5etter napsal: Abych zamluvil další výpad dalšího inkvizitora, dám sem jednu fotku. Sice na ní nejsou hodinky San Martin, ale snad mi tento lehký OT odpustíte, když prozradím, že jsem si dnes jedny objednal Seiko Tuna, gratuluji k legendárnímu kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Dík. Mám z nich fakt radost. Na to moje nošení do kolbenky mi úplně stačí. Už skoro měsíc na ruce a odchylka stabilně 0s denně. Měl jsem asi, patnáct hodinek Seiko, troje ještě mám a žádný takhle přesně nešly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Ja tam teda Seiko vidim jen na prvni pohled. Na ten druhy uz grc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 3 minutami, nickolas napsal: Ja tam teda Seiko vidim jen na prvni pohled. Na ten druhy uz grc. To se ale pleteš. Vem si ten fajn pocit, když to vidíš na vlastní ruce. Jako nadšenec do hodinek, takřka hmatatelně, vnímáš ten historický background modelu, evoluci designu a atmosféru hloubkového potápění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Já jsem si ale nekupoval pocit, background, ani atmosféru. Kdybych to chtěl, připlatil bych si za to jinde. Chtěl jsem pořádné hodinky a ty jsem dostal. Za ty prachy jsou fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Ja tam vidim nejake divne logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se