Jump to content

Chronopošta

Maxel

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ahoj, najde se tu dobrak, ochotny privezt mi z Ceskych Budejovic do Prahy (nebo nekam blizko Prahy) sadu zimnich pneumatik ? Kdyz jsem koupil v Louda auto Tucsona, sada zimnich pneu (co k autum Hyundai dava) nebyla k mani. Ted pneu dosly na prodejnu, ale ja uz do Budejek prestal pracovne jezdit. No a prodejce je pry neumi "poslat" treba do Prazsky pobocky. Nez se s nima hadat, zkousim stesti tady.

Edited by honza71

V 27. 7. 2022 v 21:27, honza71 napsal:

Ahoj, najde se tu dobrak, ochotny privezt mi z Ceskych Budejovic do Prahy (nebo nekam blizko Prahy) sadu zimnich pneumatik ? Kdyz jsem koupil v Louda auto Tucsona, sada zimnich pneu (co k autum Hyundai dava) nebyla k mani. Ted pneu dosly na prodejnu, ale ja uz do Budejek prestal pracovne jezdit. No a prodejce je pry neumi "poslat" treba do Prazsky pobocky. Nez se s nima hadat, zkousim stesti tady.

Jestli se nikdo nenajde, tak z přepravců mužů na gumy doporučit toptrans.

V 27. 7. 2022 v 21:27, honza71 napsal:

Mám Mercedesa 500 sedan, tak nevím, jestli se to tam vleze, jestli jsou Ti pitomci schopni to pořádně zabalit do čista, tak je vezmu částečně do kufru a částečně na zadní sesle. Když si to domluvíš, tak se Ti pro ně zastavím, naložím a přivezu do Prahy. Ale podmínka je, ať to dají do čistého obalu. To by mohli zvládnout, lenoši, hlavně, že nejsou líní prodat auto :D ...

Edited by Sphinxx

• 2 months later...
V 18. 10. 2022 v 19:45, papun napsal:

Přátelé čistě náhodou nejede někdo z Mladé Boleslavy, přesně Semčice směr Zlín, případně Brno. Potřeboval bych stáhnout dětskou ,,kancelářskou" židli. Děkuji

Neaktuální....

Asi malá šance, že by to někomu pomohlo, ale dneska v 16 hod. jedu vlakem z Plzně přes Prahu do Brna, ve středu zpátky. Pračku ani motorku asi nepoberu, ale něco menšího přepravit můžu, třeba hodinky..? 🤔

• 2 weeks later...

Ahoj, zkusím tu štěstí. Kolega z Moravských Budějic dává pryč hromadu časáků. Neměl by někdo náhodou cestu Moravské Budějky- Písecko, nebo Praha? Není to nijak urgentní, ale drobnou radost by to udělalo. Hezký večer a díky za pozornost.