Americkej Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 Děkuji za nabídku, kolega mi odepsal, že jsem druhý Takže pravděpodobně z toho sejde. Přesto si vážím tvé ochoty a děkuji Ti veřejně. Pokud by náhodou na mne došlo, pošlu SZ. Každopádně Ti přeju fajnovej den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted December 18, 2022 Report Share Posted December 18, 2022 Ahoj. Nepojde niekto z (cez) Bratislavy do Prahy? Kolegovi by som poslal priecniky na auto cca 150 cm na dlzku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted December 18, 2022 Report Share Posted December 18, 2022 Zkusil bych to tady- neměl by někdo cestu do Vánoc, trasa Praha- Ostrava? Balíček cca do kapsy? Hodinkového charakteru. Moc prosim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted December 18, 2022 Report Share Posted December 18, 2022 Martine, jedu směr Krakov (tedy přes Ostravu) v týdnu, ale nevracím se do PRG. Tam budu až kolem 30.12.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaggy Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 On 12/18/2022 at 1:24 PM, shaggy said: Ahoj. Nepojde niekto z (cez) Bratislavy do Prahy? Kolegovi by som poslal priecniky na auto cca 150 cm na dlzku. Niekto? Platne najneskor do pondelka a nasledne az v novom roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 Kolegové ze z Plzně, nebo Hodonína pozor! Mládě má vybráno zboží v Electroworldu, ale je v akci a pouze k odběru na pobočce. Jsou to hodinky a v akci... najde se dobrá duše která mi to koupí a pošle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 @Radimk Jsem k službám (v Plzni), ale jak moc to chvátá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radimk Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 před 7 minutami, M.K. napsal: @Radimk Jsem k službám (v Plzni), ale jak moc to chvátá? V Electrovorldu jsou Aplewatche sedmicky v Aki, na Borech a v Olympii. Zablokuje si je tam, platit se musi na prodejně, tak bych ti poslal finance a na tobě by potom byla cesta tam a ještě na poštu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 8, 2023 Report Share Posted January 8, 2023 (edited) @Radimk Já se ptal s ohledem na to, že zítra jedu brzo ráno do práce a vracím se v úterý dopoledne... tak jestli v tomhle nebude problém..? Pokračujme via SZ... Edited January 8, 2023 by M.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Posted January 24, 2023 Report Share Posted January 24, 2023 Ahoj, má někdo náhodou cestu Karlovy Vary - Praha? Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted February 8, 2023 Author Report Share Posted February 8, 2023 Někdo v dohledné době Praha -> Olomouc? Jednalo by se o winder. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Kolegove, prosim, nekdo z Hodonina, ci zitra v Hodonine kdo by mi byl ochoten vyzvednout a zaplatit (a posleze poslat) neco v Electroworldu? Do 2k (zaplatim obratem). Je to rezervovane na 24h, tedy zitra do zaviracky, pak to pada.. Problem je, ze to neposilaji/nejde dorucit pres e-shop. Jedna se o vystavene/rozbalene zbozi, tedy bych zaroven poprosil o "vizualni" kontrolu. Moc diky, M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 HODONIN prosim Lze vyzvednout do soboty, diky za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted February 17, 2023 Report Share Posted February 17, 2023 omlouvam se, ze s tim jeste naposledy otravuji, ale co kdyz se tady jeste objevi nekdo, kdo by mi dnes/zitra pomohl v Hodonine Docela mi na tom zalezi, moc diky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted May 1, 2023 Report Share Posted May 1, 2023 Ahoj všem, nejezdíte prosím náhodou někdo z Ústí nad Labem do Brna, nebo aspoň Prahy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted May 12, 2023 Report Share Posted May 12, 2023 Pánové, nechystáte se někdo nebo nemáte někoho v MILÁNĚ, nebo LONDÝNĚ? Moc by mi to pomohlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted June 8, 2023 Report Share Posted June 8, 2023 Nepojede někdo do Curychu nebo Bernu? Nespěchá to klidně do konce roku. Případně nemá nikdo dobrého známého švýcara, který sem pravidelně jezdí? Dost mi na tom záleží, předem dík za případné upozornění. Pokud ano blíže v SMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hreba Posted July 18, 2023 Report Share Posted July 18, 2023 Ahoj pánové, někdo na trase praha-zlín, kdo by byl ochotný mi něco vzít v obchodě a přepravit? Bohužel je to poslední kus z prodejny, na e-shopu nedostupné a ne a ne se domluvit na poslání poštou Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
nettopejr Posted August 8, 2023 Report Share Posted August 8, 2023 Kolegové, potřeboval bych dostat z Trutnova do Brna předmět cca 70x70x50?? (nic těžkého- al rám se světelnou rampou). Nemá někdo cestu?Nebo aspoň vrámci východních Čech z Trutnova do V.Mýta, Chocně - zbytek cesty bych už dokázal zařídit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted September 18, 2023 Report Share Posted September 18, 2023 Zdravím, zkusím dotaz - nepojede někdo v tomto týdnu trasu Praha - Žatec? Potřeboval bych přepravit hodinky ( teda balíček cca 0,5 kg o nicotných rozměrech )? Vše přes SZ, byl bych velice vděčen. Předem dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts