Jump to content

Chronopošta

Maxel

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Kolegové ze z Plzně, nebo Hodonína pozor! Mládě má vybráno zboží v Electroworldu, ale je v akci a pouze k odběru na pobočce. Jsou to hodinky a v akci... najde se dobrá duše která mi to koupí a pošle? 

před 7 minutami, M.K. napsal:

@Radimk Jsem k službám (v Plzni), ale jak moc to chvátá?

V Electrovorldu jsou Aplewatche sedmicky v Aki, na Borech a v Olympii. Zablokuje si je tam, platit se musi na prodejně, tak bych ti poslal finance a na tobě by potom byla cesta tam a ještě na poštu.

@Radimk Já se ptal s ohledem na to, že zítra jedu brzo ráno do práce a vracím se v úterý dopoledne... tak jestli v tomhle nebude problém..? Pokračujme via SZ...

Edited by M.K.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kolegove,

prosim, nekdo z Hodonina, ci zitra v Hodonine kdo by mi byl ochoten vyzvednout a zaplatit (a posleze poslat) neco v Electroworldu?
Do 2k (zaplatim obratem). Je to rezervovane na 24h, tedy zitra do zaviracky, pak to pada..

Problem je, ze to neposilaji/nejde dorucit pres e-shop.

Jedna se o vystavene/rozbalene zbozi, tedy bych zaroven poprosil o "vizualni" kontrolu.

Moc diky, M.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Nepojede někdo do Curychu nebo Bernu? Nespěchá to klidně do konce roku. Případně nemá nikdo dobrého známého švýcara, který sem pravidelně jezdí? Dost mi na tom záleží, předem dík za případné upozornění.

Pokud ano blíže v SMS.

• 1 month later...

Ahoj pánové, někdo na trase praha-zlín, kdo by byl ochotný mi něco vzít v obchodě a přepravit? Bohužel je to poslední kus z prodejny, na e-shopu nedostupné a ne a ne se domluvit na poslání poštou :) Díky

• 3 weeks later...

Kolegové, potřeboval bych dostat z Trutnova do Brna předmět cca 70x70x50?? (nic těžkého- al rám se světelnou rampou). Nemá někdo cestu?
Nebo aspoň vrámci východních Čech z Trutnova do V.Mýta, Chocně - zbytek cesty bych už dokázal zařídit ;)

• 1 month later...

Zdravím, zkusím dotaz - nepojede někdo v tomto týdnu trasu Praha - Žatec? Potřeboval bych přepravit hodinky ( teda balíček cca 0,5 kg o nicotných rozměrech )? Vše přes SZ, byl bych velice vděčen. Předem dík