mAra_ Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 V pátek asi pojedu trasa Liberec Zlín... Pokud nebude nějak extra pršet, chci jet na motorce. A v neděli zpět.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hufnor Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Vážení, potřeboval bych příští týden ve čtvrtek odpoledne poslat sebe z okolí Prostějova do Prahy. Odjíždím na loď s posádkou, která nemůže jet přes můj obvyklý vyzvedávací bod v Brně a nechce se mi trávit čtyři hodiny ve vlacích s hadrem na hubě. Nebudete mít někdo cestu, že byste mě s krosnou přibrali? Jsem čistotný a očkovaný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvoloda Posted August 26, 2021 Report Share Posted August 26, 2021 Ahoj, potřeboval bych přiblížit skládací kolo z Košic směrem k Brnu. Nebude mít někdo cestu? Díky za případnou sz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted September 1, 2021 Report Share Posted September 1, 2021 Pratele, nekdo co nejdrive z Prahy do Bratislavy, prosim? Potreboval bych prevezt balicek. Tisicere diky, odmena jista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted September 1, 2021 Report Share Posted September 1, 2021 Před hodinou, Murphy97 napsal: Pratele, nekdo co nejdrive z Prahy do Bratislavy, prosim? Potreboval bych prevezt balicek. Tisicere diky, odmena jista. Vyreseno, dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted October 26, 2021 Report Share Posted October 26, 2021 Nechystá se někdo z lidí, které osobně znám, tento týden na cestu Brno - Praha - Brno, nebo Praha - Brno - Praha, případně jen Brno - Praha? Středně velký balíček, odměna nebo lahvinka to jistí Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted October 26, 2021 Report Share Posted October 26, 2021 Vyřešeno, děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
beeman Posted October 26, 2021 Report Share Posted October 26, 2021 taky jsem nemohl toto vlakno zapana najit, tak diky Marty hned tedy poptam, nahodou nekdo z Prahy do Znojma? potreboval bych to promtne, jinak budu muset resit nejakou zasilkovnu balicek malinkatej dekuji predem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 28, 2021 Author Report Share Posted October 28, 2021 Vyškov -> Praha, nebo Vyškov -> Hradec Králové. Nepojedete někdo v dohledné době? Bohužel se nejedná o zrovna malou věc, sadu 18” liťáku s pneu Pán zarytě trvá na osobním vyzvednutí. Kdyby byl někdo ochotný s tím pomoct, budu moc vděčný a revanž je samozřejmost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomNguyen Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Někdo co bude mít Praha-Plzeň příští týden prosím ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 V 29. 10. 2021 v 12:29, TomNguyen napsal: Někdo co bude mít Praha-Plzeň příští týden prosím ? Já pojedu v pátek odpoledne (možná i ve čtvrtek) Hořovice -> Plzeň. Jsem ochoten se přiblížit k Berounu. Tak kdyby to náhodou pomohlo, ozvi se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomNguyen Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 před 16 hodinami, M.K. napsal: Já pojedu v pátek odpoledne (možná i ve čtvrtek) Hořovice -> Plzeň. Jsem ochoten se přiblížit k Berounu. Tak kdyby to náhodou pomohlo, ozvi se... Čau. Díky moc za nabídku, nakonec jsme s kolegou domluvili na Zásilkovnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dtx Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 V 9. 12. 2018 v 12:42, dtx napsal: Jezdím každý týden Plzeň - Slovensko (až za Nitru) a zpět. Vyzvednout něco nejlépe v okolí dalnice mi nedělá problém. Nabídka stále platí. Od začátku doby Covidový jezdím obvykle každý druhý týden (Plzeň-Praha-Brno-Bratislava-Trnava-Nitra a zpět). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 (edited) Dřív než to zkusím mezi kamarády z Blavy nechronomagory, nenajde se tu prosím dobrá duše, která v dohledné době pojede Batislava - Brno/Praha/cokoliv na moravě na sever od Brna... potřeboval bych přiblížit jedny hodinky Rád se odvděčím nějakým kafepivoobědem Edited November 4, 2021 by Lamiczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
M109 Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 před 22 minutami, Lamiczka napsal: Dřív než to zkusím mezi kamarády z Blavy nechronomagory, nenajde se tu prosím dobrá duše, která v dohledné době pojede Batislava - Brno/Praha/cokoliv na moravě na sever od Brna... potřeboval bych přiblížit jedny hodinky Rád se odvděčím nějakým kafepivoobědem SZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted November 20, 2021 Author Report Share Posted November 20, 2021 Rychloakce. Jen zítra. Brno->Praha. Nejedete někdo? Hodinky. Odměna jistá. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted November 22, 2021 Author Report Share Posted November 22, 2021 Na todle je šance ještě menší, než o post výše… ale zkusim. Nemáte někdo cestu Kolín nad Rýnem -> ČR teď během pár dnů? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Posledně jsem tu měl štěstí, pokud by náhodou jel někdo trasu Bratislava - Brno nebo dokonce dál směr Svitavy, budu moc vvděčný, jen tentokrát by to byl kafemlejnek, takže nic moc maličkýho do kapsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAra_ Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Já pojedu ve čtvrtek trasu lbc -> zln. Pres Humpolec... Tak kdyby někdo potřeboval... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marfael Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Kdyby jel náhodou v brzké době z Prahy směr Morava, nejlépe Zlínsko, prosím SZ. Krabice cca 30 kg. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts