Pitris.k Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Prosím někdo Vysoké Mýto - Ostrava? Moc dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Zítra pojedu Praha - Písek (Vodňany, Strakonice a okolí). Po Vánocích zpátky..Mám volná tři místa a většinu kufru.. Tažné zařízení k dispozici.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Zdar kolegove, kdyby nekdo potreboval, tak zitra (2.1.) muzu neco nebo nekoho premistit na trase: Frydlant - Liberec - Jicin - Hradec Kralove - Litomysl - Mohelnice - Olomouc - Ostrava.Odjezd z Frydlantu cca 11:00 hod.Konec hlaseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Nemá někdo v následujícím týdnu cestu Písecko-Bratislava? Doručit hodinky, tamní člen má trabl s doručovací adresou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Hodinky na cestě standartní poštou, ale děkuji za nabídku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Zdar kolegove,11.1. patek, kolem 16h vyrazim z Ostravy do Brna... kdyby nekdo neco potreboval premistit. Pak pokracuji smer letiste Viden a v noci zpet pres Brno do Ostravy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 zajtra rano Bratislava-Brno-Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ahoj, potrevuju hodit hodinky do olomouce a jsem z prahy. Nebude mit nekdo cestu? V praze dovezu kamkoliv. Diky moc za pomoc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ve středu 16.1.2018 jedu po 12:00 z Prahy Florence směr Ostrava kde budu do soboty. Kdyby někdo něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Někdo v týdnu Praha -> Prostějov?Dovoz hodinek, std. krabička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Nepojede někdo v nejbližší době směr Kladno -> ideálně Ostrava (Olomouc) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Ahoj, hledáme s kolegou možnost doručení trošku větší zásilky (kufr osobáku bude jistě stačit) z Prahy do Jeseníku, případně do Olomouce. Tak kdyby se někdo ochotný našel, napište mně, nebo uživateli TomCZ, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 (upraveno) 8.3. pojedu trasu Praha - Písek (volná 4 místa a téměř celý kufr, tažné zařízení k dispozici)10.3. Písek - Praha (stejné podmínky) 12.3. pojedu trasu Praha (ráno) - Mladá Boleslav (odpoledne) - Ostrava (volná 3 místa, omezený prostor v kufru)18.3. pojedu z Ostravy (kolem poledne) - Brno - Praha (volná 3 místa, z Brna velmi omezený prostor v kufru) Upraveno 5. března 2019 uživatelem j.e.n.i.k.82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Kluci, ted nekdy nekdo Praha-Olomouc? Potreboval bych privest reminek na hodinky. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Jirko, já pojedu Plzeň -> Pha -> Olmik za týden v úterý. Pokud to do té doby nevyřešíš, ozvi se a nějak to vymyslíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Jirko, já pojedu Plzeň -> Pha -> Olmik za týden v úterý. Pokud to do té doby nevyřešíš, ozvi se a nějak to vymyslíme.Super, dekuji moc. Pokud by to bylo stale aktualni, poslal bych SZ. Pokud ne, dal to asi neres. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 (upraveno) Tento čtvrtek jedu hned ráno z Prahy na pár dní do Maďarska, tak kdyby někdo chtěl něco na trase Praha Brno Bratislava a dále Gyor :-) Upraveno 12. března 2019 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Nejen pro Jiřího: v úterý 19.3. pojedu Plzeň -> Praha -> Olomouc. Tam setrvám do pátku, pak po stejné ose zpátky. Jsem svolný k přepravě lidí, hodinek i jiného kontrabandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Nejen pro Jiřího....Dekuji mooc. Me to nakonec dopadlo postou /coz prodavajici puvodne nechtel/ a uz jsem to mel mit doma. Nicmene je to posta ceska, tak porad cekam.. Kazdopadne moc dekuji za nabidku ke ?svozu?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 (upraveno) Možná to není úplně správné vlákno, ale zkusím to. Prosím, není tu někdo, kdo bydlí na Slovensku, byl by ochoten mi tam něco koupit v e-shopu a poslat do Čech? A ještě tedy ideálně vlastnící účet u Fio banky, abych snadno poslal peníze Obchod do Česka neposílá a v Česku už to koupit nelze, zřejmě ani v Německu. Lehké, malé, cena několik desetieur. Díky. Upraveno 18. března 2019 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se