Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 3. 2019 v 13:15, lolohh napsal:

Možná to není úplně správné vlákno, ale zkusím to. Prosím, není tu někdo, kdo bydlí na Slovensku, byl by ochoten mi tam něco koupit v e-shopu a poslat do Čech? A ještě tedy ideálně vlastnící účet u Fio banky, abych snadno poslal peníze :D Obchod do Česka neposílá a v Česku už to koupit nelze, zřejmě ani v Německu. Lehké, malé, cena několik desetieur. Díky.

Neaktuální ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jedu zítra tj. v pátek 29.3. z Prahy do Písku.

V neděli pak zpátky..

K dispozici tažné zařízení, 3 místa k sezení a většina kufru..

Odesláno

Našel by se prosím někdo, kdo by zprostředkoval osobní odběr a následný dovoz jedné hifi-hračky v ceně 900 liber z Walesu / Abergavenny do ČR?

Klasika, prodejce neposílá, pouze osobní odběr...Díky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zítra, tj. 19.4. jedu trasu Praha - Písek. Volná tři místa k sezení + zavazadlový prostor, tažné zařízení, příčníky na střeše.

V pondělí 22.4. se vracím se stejnými možnostmi.

• po měsíci...
Odesláno

Nemá čirou náhodou někdo seriózní tento týden cestu z Mnichova směrem k Brnu, že by mi tam (s rozumnou provizí, o platbě ještě jednám a klidně popojedu naproti) vyzvednul tikající balíček ? Za ranec co jsou si germáni schopní říct za spedici bych tam na otočku autem dojel hned dvakrát...  :skull:

Odesláno

Praha - > Prostějov, s odjezdem z Prahy zítra cca do poledne?

Nebo potom HK -> Prostějov, odjezd HK od úterý do čtvrtka?

Potřeboval bych tam něco předat, a přes poštu se obávam zničení (hdd a mmc).

Díky!

Odesláno

Ja jsem pravidelny jezdec Kyjov - Břeclav - Bratislava, jinak pak nepravidelne taky Kyjov - Ostrava - Wroclav nebo Kyjov - Praha a Kyjov - Trenčín - Žilina - Poprad - Košice

Možnost drobnych zajizdek po trase jasna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jelikož se jedná o časoměrnou záležitost, zkusím to i tady: Byl by někdo z Ostravy (nebo vyskytující se v Ostravě) ochotný mi vyzvednout budík na Náměstí SNP (Ostrava-Zábřeh). Doprava do Prahy nespěchá, ale paní odmítá jít na poštu a trvá na osobním převzetí...

Jinak já občas jezdím Trasu Praha-Liberec (a dál Frýdlant a NMPS) a zpět, v průměru tak 1x měsíčně.

Odesláno (upraveno)
  V 16. 6. 2019 v 15:23, feltharg napsal:

Jelikož se jedná o časoměrnou záležitost, zkusím to i tady: Byl by někdo z Ostravy (nebo vyskytující se v Ostravě) ochotný mi vyzvednout budík na Náměstí SNP (Ostrava-Zábřeh). Doprava do Prahy nespěchá, ale paní odmítá jít na poštu a trvá na osobním převzetí...

Jinak já občas jezdím Trasu Praha-Liberec (a dál Frýdlant a NMPS) a zpět, v průměru tak 1x měsíčně.

Vyzvednu - vyskytuju se cca 500m od onoho náměstí.

Další dopravu zajistíme poté - buď nějaký kurýr/pošta, popř. vymyslíme něco jiného.

Upraveno uživatelem Mareka01
Odesláno

Zdar kolegove,

Nemate nekdo tento tyden cestu z Ostravy do Brna (nejlepe Palackeho namesti)? ;-). Mam pulkilovy balicek o rozmerech cca 10x20x30 cm.

Odesláno
  V 17. 6. 2019 v 7:17, Xenomorfus napsal:

Zdar kolegove,

Nemate nekdo tento tyden cestu z Ostravy do Brna (nejlepe Palackeho namesti)? ;-). Mam pulkilovy balicek o rozmerech cca 10x20x30 cm.

Neaktualni, prubnu postu. I tak diky za prostor

Odesláno

Hmmmm, ze bychom Ti na cestu zabalili ten budík co má teď Marek? :D

V 17. 6. 2019 v 15:11, Andrew napsal:

Zítra jedu trasu Praha - Ostrava - Brno - Jihlava - Praha, kdyby náhodou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...