Vladino125 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Myslim ze to bo bolo aj na krame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Émile Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 27 minutami, shewcza napsal: Něco ve fullgoldu ideálně s drahokamy. To by mohlo být do čtvrt roku. Čím větší cirkus, tím rychleji na ruce to je stejný, jak když chceš párek v rohlíku a v nabídce je jen sedmichodové zážitkové menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Tak to si asi počkáme ještě hodně dlouho. Já se na Suby zapisoval v dubnu a jeden řekl cca pár měsíců, druhý zase 1-2 roky. Snad to nebude ještě dýl, co tak tady čtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Obyč ocelový suby date? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Pani uz dlhsiu dobu rozmyslam nad rolexkami otazka znie? Je vobec sanca ich kupi u AD ak nemate kontakty, znamosti? Nie je lepsie ich kupit aj ked za vyssiu cenu z druhej ruky? Ked vidim co sa deje tak zastavam nazor ze aj ked zaplatim vyssiu sumu, som si isty ze aj tak o par rokov na nich neprerobim, alebo sa mylim? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Obyč ocelový suby date?Jak obycejne.. :-)) pro te cene a cekacce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Jasně, myslel jsem "neobyčejné" ocelové suby date s černym cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Před hodinou, Radius napsal: Obyč ocelový suby date? Jojo přesně tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Před hodinou, rudino11 napsal: Pani uz dlhsiu dobu rozmyslam nad rolexkami otazka znie? Je vobec sanca ich kupi u AD ak nemate kontakty, znamosti? Nie je lepsie ich kupit aj ked za vyssiu cenu z druhej ruky? Ked vidim co sa deje tak zastavam nazor ze aj ked zaplatim vyssiu sumu, som si isty ze aj tak o par rokov na nich neprerobim, alebo sa mylim? Dakujem Hele kdyz to jsou tvoje vysneny hodinky a tim padem uvazujes v podstate o “zbytecnosti” za dveste hadru, tak je asi fuk jestli das treba o pade vic. Jestli se na to koukas investicne, tak bych byl opatrnej - je to pak jako s kazdou investici a tedy budes verit, ze si to od tebe koupi nekdo jeste za vetsi “nesmysl”. A myslim ze ti prodejci na grey market maji mozna dost stazene pulky - nabidka je siroka a porad se jim to tam vali, jinymi slovy cele to mnozstvi cenove napalenych hodinek nejsou schopni prodat nebo neverejne domluvi uplne jinou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 V 27. 11. 2021 v 11:15, xcmaniax napsal: Hele kdyz to jsou tvoje vysneny hodinky a tim padem uvazujes v podstate o “zbytecnosti” za dveste hadru, tak je asi fuk jestli das treba o pade vic. Jestli se na to koukas investicne, tak bych byl opatrnej - je to pak jako s kazdou investici a tedy budes verit, ze si to od tebe koupi nekdo jeste za vetsi “nesmysl”. A myslim ze ti prodejci na grey market maji mozna dost stazene pulky - nabidka je siroka a porad se jim to tam vali, jinymi slovy cele to mnozstvi cenove napalenych hodinek nejsou schopni prodat nebo neverejne domluvi uplne jinou cenu. asi tak nejak to vidim, investicne nad hodinkama, ja osobne vubec nepremyslim, ja sem desne chtel Hulky, nebyla sance je u AD sehnat, tak sem je koupil nejakych xx% nad retail, ale mel sem je do 3dnu.... o tom ze je to dneska discontinued model a cena je 2,5x retail nepremyslim, je to spis shoda nahod, kazdopadne cekat predem nestanovenou dobu, nez me je milostive doda AD s neprehlednym udavanim zbozi? sem impulzivni, nakup ted hned, klidne neco navic, na cekani jim prdim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2022 For funny - Dubai (letisko) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buler Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Na můj vkus zbytečně moc velký výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Taky jsem si rikal, jestli to nerozhodneho zakaznika nezmate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 ROLEX .... hodinky, jaké svět neviděl Nebo .... jak z Andersena, císařovy nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Teď mi přišla na mail od obchodníka, kde už jsem jedny rolby kupoval, nabídka na daytony bez čekačky se slevou pro mne 5.000 euro proti ceně na webu. Bohužel i tak jsou nad můj limit https://www.timepiecebank.com/en/rolex-cosmograph-daytona-40mm-platinum-case-platinum-bracelet-blue-dial-ref-116507?utm_source=mailchimp&utm_medium=email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 nedockal jste se nekdo uz novych 36mm exp I? Jsem zapsany od srpna a zatim samozrejme nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Na to mám historku z Carollinum: Minulý rok v září (pátek) mi volali, že mají pro mě expy 36mm nachystané a prodavač na mě doslova naléhal, že si je musím nejlépe v pondělí vyzvednou, což jsem nebyl schopen a nechal jsem se ukonejšit (to jsem byl ještě neotrkaný pochtívač R), prodavač řekl, že není problém, že když si je nevyzvednu, tak mě napíše do dalšího kola, a když jim opět model přijde, tak mi budou volat jako prvnímu... doteď nevolali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 17 minutami, moco napsal: Na to mám historku z Carollinum: Minulý rok v září (pátek) mi volali, že mají pro mě expy 36mm nachystané a prodavač na mě doslova naléhal, že si je musím nejlépe v pondělí vyzvednou, což jsem nebyl schopen a nechal jsem se ukonejšit (to jsem byl ještě neotrkaný pochtívač R), prodavač řekl, že není problém, že když si je nevyzvednu, tak mě napíše do dalšího kola, a když jim opět model přijde, tak mi budou volat jako prvnímu... doteď nevolali. nedodal jsem, ze jsem zapsany u Bechyne. Expy pry celkem chodi a ta fronta pry neni tak strasna, jako u subu a prekvapive i OP. Ale samozrejme co se tyka poctu kusu a poradi v poradniku, tak nesmi ani naznacovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 ha ha ha na exp 1 jsem se zapsal pred rokem, prodavac mi rekl, ze o ne neni zajem a budou velmi rychle, hmm myslite, ze je mam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 před 19 hodinami, steel napsal: ha ha ha na exp 1 jsem se zapsal pred rokem, prodavac mi rekl, ze o ne neni zajem a budou velmi rychle, hmm myslite, ze je mam? ach jo Vzhledem k tomu, ze v tehle velikosti je to prece jen trochu jiny zanr nez 39mm, tak jsem celkem veril tomu, ze to hodne lidi v poradniku odreklo. Kazdopadne situace, kdy se zapisete na novy model a behem doby, kdy cekate, se prestane vyrabet, nepotesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se